Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر فناوری و اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش از تقویت استارت آپ ها و ایجاد نسخه بومی جهت شناسایی نیازمندی ها و رفع مشکلات موجود در این منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، امیر سوداگران مدیر فناوری و اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش عصر چهارشنبه پنجم خرداد در جلسه شورای فن آوری اطلاعات و ارتباطات کیش که با حضور محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات کشور در سالن رازی مرکز همایش های کیش برگزار شد از تلاش گسترده در جهت تحقق طرح "كیش هوشمند " خبر داد و فراهم کردن شرایط ورود بخش های خصوصی به حوزه فناوری و تقویت شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در مرکز نو آوری کیش را گام مهم و تاثیر گذاری در این مسیر عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سوداگران در این جلسه ایجاد و تقویت ارتباط کیش با سرزمین اصلی را یکی از اقدامات مهم سازمان منطقه آزاد کیش برشمرد و گفت: اقدامات ارزشمندی در حوزه توسعه زیرساخت های این منطقه در زمینه"فیبر نوری، کانال ساخت ارتباط فیبر نوری سازمان به مسافت 100 کیلومتر با سرمایه گذاری شرکت فناپ تلکام، شبکه فیبر نوری شرکت مخابرات کیش، دکل های تجمیعی مخابرات به تعداد 34 عدد. مرکز داده ها، فن آوری اطلاعات و شهر هوشمند انجام شده و پیگیری جدی این طرح ها در دستور کار قرار گرفته است.
وی تقویت زیرساخت های شبكه های ارتباطی درون منطقه ای کیش با مشارکت شرکت مشاوره را 100 کیلومتر عنوان کرد و اظهار داشت: تمام اپراتورهای خدماتی از امکانات ایجاد شده در حوزه فن آوری و اطلاعات بهره مند شدند
مدیر فن آوری و اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که تمام خدمات ارائه شده در سرزمین اصلی توسط شهرداری ها انجام می شود اشاره کرد و افزود: در جزیره کیش خدمات سامانه های فن آوری اطلاعات توسط سی نفر از کارشناسان این سازمان ارائه می شود.
به گفته سوداگران تمام سامانه ها در این منطقه به صورت متمرکز و توسط سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابع به ساکنان خدمات ارائه می دهد.
سامانه کیش هوشمند؛ سامانه ای جامع از ارتباط و تجمیع اطلاعات سامانه های کاربردی سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت ها و موسسات تابعه است.
وی سامانه های "کیش هوشمند، سامانه حقوقی و سامانه جامع اطلاعات جغرافیایی" را سه سامانه مهم در روند ارتقاءزیرساخت های حوزه فناوری اطلاعات و امکانات ارتباطی کیش برشمرد و گفت: سامانه حقوقی سامانه ای جامع حاوی اطلاعات حدود یک میلیون برگ سند حقوقی الکترونیکی شده است به طوری که تمام فرایندهای کاری و نیازهای کاربری مربوط به پرونده های دعاوی، نقل و انتقال املاک و مستغلات و قراردادهای سازمان دراین سامانه طراحی و پیاده سازی شده است.
همچنین مدیر فن آوری و اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص سامانه جامع اطلاعات جغرافیایی این منطقه اظهار داشت:این سامانه شامل اطلاعات جغرافیایی و لایه های مکانی مربوط به قطعات با کاربری های مختلف و تصویر قرارداد های "معابرشهری، حریم ساحلی، بلوک طرح جامع، منطقه بندی اقتصادی، صنوف خدماتی، دکل های مخابراتی تجمیعی، شبکه های زیرساخت فیبرنوری در این منطقه است.
گفتنی است پنجشنبه ششم خرداد مراسم بهره برداری از سه فروند پهپاد پستی در کیش و رونمایی از 400 دستگاه کامیون جدید پستی دربرخی استان های کشور ازطریق ویدیوکنفرانس با هدف توسعه زیرساخت های شبکه پست کشور با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور برگزارمی شود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان پس ازاین مراسم از مجموعه های تله کیش و مرکز نوآوری بازدید کرده و با شرایط فعالیت شرکت های دانش بنیان ، کارآفرینان و صاحبان استارت آپ ها درکیش آشنا می شود

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش فن آوری اطلاعات سامانه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت انجمن علمی معماری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، همایش «آینده معماری، هوش مصنوعی در معماری + BIM» با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در سالن فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست با تشریح «نقش هوش مصنوعی در معماری آینده» گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری نوآورانه، می‌تواند به معماران در زمینه بهبود فرآیند طراحی با خودکارسازی وظایف تکراری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به تسریع و ارتقای دقت فرآیند طراحی کمک کند.

محمد امان‌زادگان متذکر شد: هوش مصنوعی با شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های جایگزین، به طراحی ساختمان‌هایی هوشمندتر، پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست منجر می‌شود.

وی، بهینه‌سازی مصرف انرژی را یکی دیگر از کاربرد‌های هوش مصنوعی در معماری یاد کرد و افزود: هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل الگو‌های مصرف انرژی و ارائه راه‌حل‌های مناسب، به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک می‌کند.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به عنوان گامی به سوی یکپارچگی در معماری پرداخت و توضیح داد: BIM با ایجاد مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان، مدیریت اطلاعات مربوط به مصالح، تجهیزات و سیستم‌های ساختمانی، شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف، هماهنگی بین بخش‌های مختلف پروژه و کاهش دوباره کاری و خطا، تحولی شگرف در صنعت معماری رقم خواهد زد.

این استاد دانشگاه، ترکیب هوش مصنوعی و BIM را طلوع دورانی نو در دنیای معماری را نوید نامید و ادامه داد: با اتکا به این فناوری‌های نوین، می‌توان شاهد طراحی ساختمان‌هایی ایمن‌تر، پایدارتر، سازگارتر با محیط زیست، با مصرف بهینه‌تر منابع، فضایی دلنشین‌تر و فرآیند ساخت‌وسازی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

وی به کاربرد‌های مختلف AR و VR در معماری اشاره و تبیین کرد: واقعیت مجازی و افزوده، دو فناوری نوظهور هستند که انقلابی در نحوه تجربه و درک معماری ایجاد می‌کنند که با استفاده از VR، معماران و طراحان می‌توانند مدل‌های سه‌بُعدی کاملاً واقعی از ساختمان‌ها را ایجاد کنند که به مشتریان امکان می‌دهد قبل از ساخت، در داخل و خارج ساختمان قدم بزنند و با آن تعامل داشته باشند و AR نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات دیجیتال را بر روی دنیای واقعی خودروی خود اعمال کنند و می‌تواند برای تجسم چگونگی قرارگیری مبلمان یا عناصر طراحی در یک فضا بسیار مفید باشد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به نقش هوش مصنوعی در BIM، کاربرد هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف معماری و چالش‌ها و چشم‌انداز‌های استفاده از هوش مصنوعی در معماری اشاره کرد.

سعید پرهوده مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه آموزشی به تشریح عملکرد علمی و عملی استادان و دانشجویان این گروه پرداخت.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس توسط مهدی زارع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به استادان گروه معماری و دانشجویان برتر این رشته از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات