Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:21:40 GMT

فرمانده قاسم؛ کمیته مشترک تحقیق در بغداد، تظاهرات در کربلا

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۳۹۰۹۷

فرمانده قاسم؛ کمیته مشترک تحقیق در بغداد، تظاهرات در کربلا

‍‍‍‍‍‍

دریافت 9 MB

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق «اینا»، این منابع دولتی گفته اند که کمیته ای مشترک از دستگاه های امنیتی و نظامی متشکل از اطلاعات ارتش، اطلاعات وزارت کشور، فرماندهی عملیات مشترک به علاوه الحشد الشعبی کار تحقیق و تفحص را در قضیه بازداشت قاسم مصلح فرمانده الحشد الشعبی برعهده گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، این کمیته مشترک برحسب روندهای قانونی و نظامی کار تحقیق و تفحص را در این پرونده برعهده دارد.

همزمان ستاد اطلاع رسانی فرماندهی مشترک نظامی عراق گفته است که قاسم مصلح بنا به حکم قضایی بازداشت شده و بازجویی قضایی از او صورت گرفته است.

این ستاد در بیانیه ای اعلام کرده است که در وقت حاضر بازجویی با مصلح در خصوص اتهامات منتسب به او جریان دارد.

این گزارش ها در حالی است که برخی منابع رسانه ای گفته اند که این فرمانده شامگاه چهارشنبه آزاد شده است؛ البته این گزارش هنوز تایید نشده است.

بازداشت این فرمانده ارشد الحشد الشعبی که از نیروهای جهادی برجسته در مبارزه با گروه تروریستی داعش به شمار می رود، امروز اوضاع در بغداد را بین نیروهای مقاومت و الحشد الشعبی با دولت عراق متشنج کرده است.

نیروهای الحشد الشعبی می گویند که نیروهای آمریکایی در عملیات هلی برن با همکاری سازمان اطلاعات عراق، مصلح را در جنوب بغداد به اتهام حملات موشکی اخیر به پایگاه نظامیان آمریکا در «عین الاسد» در غرب الانبار بازداشت کرده اند.

براساس گزارش ها، تعدادی از نیروهای الحشد الشعبی و مقاومت بعد از ظهر امروز با ورود به داخل منطقه امنیتی سبز، مقر هیات دولت و همچنین منازل شخصی «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر و «احمد ابورغیف» رییس سازمان اطلاعات عراق را محاصره کرده اند.

تعدادی از فرماندهان برجسته مقاومت مانند شیخ قیس الخزعلی دبیرکل عصائب اهل الحق و ابوآلاء الولایی دبیرکل کتائب سید الشهدا، بازداشت مصلح را با اهداف سیاسی و مرتبط با عدم برگزاری انتخابات و ایجاد هرج و مرج بیشتر در کشور دانسته اند.

همزمان از کربلای معلی خبر رسیده که جمعیتی خشمگین در اعتراض به بازداشت این فرمانده الحشدالشعبی که از قهرمانان جنگ علیه داعش محسوب می شود، در اطراف حرمین امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) تجمع کرده و خواستار آزادی فوری وی شده اند.

راهپیمایان، دولت الکاظمی را به همکاری با آمریکایی ها برای بازداشت فرزندان عراقی متهم کرده اند.

برچسب‌ها شیخ قیس الخزعلی گروه تروریستی داعش مقاومت عراق الحشد الشعبی عین الاسد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیخ قیس الخزعلی گروه تروریستی داعش مقاومت شیخ قیس الخزعلی گروه تروریستی داعش مقاومت عراق الحشد الشعبی عین الاسد اخبار کنکور الحشد الشعبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود