Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، پنجم خرداد ماه در تقویم ملی ایرانیان به نام روز ملی حمایت از خانواده زندانیان نامگذاری شده است، امروز به همت زندان مرکزی سنندج، مرکز مراقبت اداره‌کل زندان‌های استان و حمایت مقامات قضایی ‎جشن تولدی به یاد ماندی با حضور  پدر برای فرزند مددجوی کردستانی رقم خورد و خاطره‌ای زیبا را برای وی به ثبت رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
جشنی کوچک اما پر از سرور و شادمانی و سراسر احساس، حضور پدر در این روز بزرگ‌ترین هدیه تولدی بود که مسئولان زندان سنندج می‌توانستند به این نوجوان در تحمل بیشتر دوران سختی دوری از پدر هدیه دهند. 

روز پنجم خرداد روز نسیم مهر، به یادماندنی‌ترین دیدار پدر محبوس با فرزندانش طی اقدامی ارزشمند و با زمینه‌سازی اقدامات قانونی و کسب مجوزهای قضایی در روز پنجم خرداد انجام شد و پدری بعد از گذشت چهار سال فرزندانش را خارج از محیط زندان به آغوش کشید.

دیدار زندانی محکوم به حبس در دوران تحمل حبس با فرزندانش زیباترین لحظه‌های احساسی و عاطفی به آغوش کشیدن پدر را در روز حمایت از خانواده زندانیان رقم زد، این اقدام ارزشمندی بود که با همت رئیس زندان مرکزی سنندج، رئیس مرکز مراقبت و مساعدت مدیرکل زندان‌های استان برای ثبت زیباترین خاطرات این خانواده فراهم شد.

همچنین در این روز رئیس کل دادگستری استان کردستان و مدیرکل زندان‌ها از خانواده زندانیان به مناسبت روز ملی حمایت از خانواده زندانیان بازدید کردند.

مدیرکل زندان‌های کردستان اعلام کرد: پنجم خرداد ماه مصادف با روز ملی حمایت از خانواده زندانیان درحالی گرامی داشته می‌شود که این خانواده‌ها در معرض انواع آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی، روانی و اقتصادی قرار دارند.

مراد فتحی افزود: بدون تردید اکثریت قریب به اتفاق خانواده‌ها، زندانیان را که هیچ نقشی در ارتکاب جرم ازسوی فرد بزهکار نداشته‌اند باید در زمره اولین قربانیان در جامعه به حساب آورد. 

وی اعلام کرد: اکثر قریب به اتفاق این خانواده‌ها، نیازمند حمایت مبرم هستند، گرچه نهادهای حمایتی درحد بضاعت خود به این خانواده‌ها خدمات ارائه می‌کنند اما فقدان  اعتبارات کافی در نهادهای حمایتی، شرایط دشواری را برای زندگی روزمره آنان به وجود آورده است به نحوی که حتی در قالب موارد برای تامین حداقل نیازها دچار بحران‌های جدی می‌شوند. 

وی اضافه کرد: حمایت مادی و معنوی از این خانواده‌ها و تاکیدات ریاست سازمان زندان‌ها مجموعه زندان‌ها را بر آن داشته تا با همراهی اقدامات حمایتی ارگان‌هایی چون کمیته امداد حضرت امام «ره»، انجمن حمایت زندانیان و مشارکت خیرین، با همتی مضاعف و مستمر به سرکشی و حمایت مادی و معنوی از این خانواده‌ها اقدام نمایند.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان یادآور شد: امیدواریم با تداوم این‌گونه اقدامات و همراه کردن مسئولان قضایی در این سرکشی‌ها بتوانیم هم در آسیب‌های اجتماعی مورد تهدید خانواده‌ها جلوگیری کنیم و هم با مساعدت مسئولان قضایی نسبت به تسریع و بازنگری پرونده‌های قضایی مددجویان و استفاده از تاسیسات قضایی، اعطای مرخصی و  اشتغال بکار گامی ارزشمند در بازگشت سرپرست خانواده‌ها برداریم.

فتحی اضافه کرد: در همین راستا و در اقدامی مشابه روسای زندان‌های استان و مدیران عامل انجمن‌های حمایت زندانیان نیز از تعدادی از خانواده نیازمند زندانیان بازدید و سرکشی کردند و خانواده مددجویان کردستانی مهمان مهربانی‌های مسئولان زندان در کلیه زندان‌های استان بودند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۲

منبع: فارس

کلیدواژه: پنجم خرداد نسیم مهرورزی مدیرکل زندان ها کردستان روز ملی حمایت از خانواده زندانیان مدیرکل زندان ها زندان های استان خانواده ها پنجم خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟

علی اکبر محزون گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می‌گردد. در نخستین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای نخستین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود. از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و ساز انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد.

وی افزود: هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. در سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تأیید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین‌المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و معاهده طرح کنترل جمعیت در سطح بین‌الملل با عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشور ما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی، کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلاً پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آن ها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت: اما اینها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث نخست تنگ دستی به عنوان مانع افزایش فرزند و بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که موجب پیشرفت فردی آن ها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزندآوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه موجب شد تحرک اجتماعی و فرزندآوری در مقابل هم قرار گیرند و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

محزون تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همین‌طور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله نخست ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر، در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • اختصاص زمین به خانوار‌های حائز شرایط جوانی جمعیت
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر