Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیق جدیدالاسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سنندج با اشاره به فعالیت مرکز تشخیص و درمان ناباروری در مرکز پزشکی بعثت اظهار داشت: با توجه به وضعیت قرمز کردستان به لحاظ شرایط همه‌گیری کرونا و اهمیت سلامت مراجعان درمان ناباروری، بیش از هر اقدام دیگری در اولویت اقدامات دانشگاه قرار گرفت و هر گونه عمل و جراحی غیراورژانسی در این زمینه لغو شد اما با برگشت به وضعیت مناسب از لحاظ کرونا در حال حاضر  این مرکز مجدد شروع به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: این مرکز با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین و جدیدترین تکنیک‌ها و دستگاه‌های به روز دنیا آماده خدمات تشخیص و درمان ناباروری از مراحل اولیه تا مراحل پیشرفته به همه مراجعه کنندگان داخلی و خارجی  است.

جدیدالاسلامی با بیان اینکه مرکز ناباروی بیمارستان بعثت سنندج تنها مرکز دولتی در استان است که در سال 92 راه‌اندازی شد و تاکنون ۵ هزار و ۲۲ پرونده مربوط به مراجعه زوجین نابارور جهت فرایند درمان ثبت شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد تا پایان سال گذشته ۴۰۰ مورد منجر به بارداری مثبت شده است.

جدیدالاسلامی در ادامه با اشاره به افزایش میزان ناباروری در سال‌های اخیر و تلاش برای ایجاد ساختار و بستر مناسب جهت درمان زوج‌های نابارور و نیاز آنها به خدمات درمانی باروری و فرزندآوری، افزود: از زمان تاسیس این مرکز تاکنون یک هزار و ۱۴۵ زوج‌ از طریق لقاح مصنوعی صاحب فرزند شده‌اند.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، از سال ۹۹ تاکنون ۴۰۰ پرونده مربوط به زوجین نابارور در این مرکز ارزیابی و وارد پروسه درمان شده است.

جدیدالاسلامی مرکز کنترل و درمان ناباروری در بیمارستان پزشکی بعثت سنندج را از مراکز معتبر علمی در درمان ناباروری در غرب کشور عنوان کرد و افزود: زوج‌های نابارور از کشورهای همجوار قبل از شیوع کرونا جهت مداوا به این مرکز مراجعه و خدمات درمانی دریافت می‌کردند که این امر  یکی از پتانسیل‌های اصلی دانشگاه و استان در مبحث توسعه توریسم درمانی است. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان اذعان کرد: در این مرکز متخصصین زنان و زایمان، ناباروری، جنین‌شناسی، ارولوژی و فلوشیپ، متخصص اورولوژی، کارشناسان مامایی، پرستاری، آزمایشگاه و بیهوشی، 
 اقدامات درمانی ناباروری و خدمات ایمن به زوجین نابارور ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷

منبع: فارس

کلیدواژه: ناباروری درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان آغاز فعالیت دوباره درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • مرکز متخلف خدمات زیبایی در خرمشهر مهروموم شد
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر پلمب شد
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر