Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، دکتر اسفندیار حسنی مقدم در جلسه معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان که با حضور آقای دکتر مؤیدی معاون سازمان آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد با اشاره به مساحت اراضی کشاورزی استان اظهار کرد: سطح اراضی کشاورزی لرستان حدود ٨٠٠ هزار هکتار است، در واقع چهار و هفت دهم اراضی کشاورزی کشور در لرستان وجود دارد همچنین ٤٠ درصد جمعیت استان در روستاها ساکن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:سطح جنگل‌های استان دو میلیون و دویست هزار هکتار است، ما به لحاظ سرانه جنگلی وضعیت مطلوبی داریم، سرانه جنگل در کشور ١٧٠٠ هکتار است اما در لرستان ٦٧٠٠هکتار می باشد که رقم مناسبی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ١١ درصد آبهای کشور در استان است، گفت: اما تنها ٢٣ درصد از اراضی کشاورزی لرستان آبی است و این یکی از دلایل عدم توسعه نیافتگی استان است، سهم لرستان از سدهای ساخته شده تنها نیم درصد است.*

 دکتر حسنی مقدم تاکید کرد: اختصاص آب مطالبه جدی بخش کشاورزی استان و مردم از وزارت نیرو است، مطالبه ای  که تحقق آن توسعه استان را به دنبال دارد.

وی در ادامه با اشاره به سرانه مالکیت اراضی کشاورزی استان افزود: سرانه مالکیت شش و نیم هکتار است که سهم اراضی دیم  ۵ هکتار و اراضی آبی یک و نیم هکتار، متوسط قطعات اراضی در استان هفت دهم هکتار است و این نشان از خرده مالکی و معیشتی بودن کشاورزی در استان دارد.*

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تولیدات بخش کشاورزی گفت: سالانه حدو ٢ میلیون و ٩٠٠ هزار تن تولیدات کشاورزی داریم ، که سهم بخش زراعی حدود ٢میلیون و ٢٠٠ هزار تن، ٣٠٠ هزار تن محصولات باغی و ٤٠٠ هزار تن دام، طیور و آبزیان است.

دکتر حسنی مقدم بیان کرد: ارزش افزوده ناشی از فروش محصولات کشاورزی ٨ هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان است ، در واقع ٤٠ درصد اقتصاد استان لرستان مربوط به بخش کشاورزی است.

 وی در ادامه با بیان اینکه ما در بخش تحقیقات مشکل تبدیل علم به ثروت را داریم، افزود: یکی از برنامه های ما عبور از کشاورزی سنتی به مدرن است که بخشی از این مهم توسط تحقیقات و ترویج انجام می‌شود، انتقال دانش روز به واحدهای تولیدی برای ارتقاء بهره وری و کاهش هزینه تولید از دیگر برنامه‌های ما در بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ایجاد شرکت های دانش بنیان، کاهش ضایعات محصولات زراعی، توسعه مکانیزاسیون، هوشمند سازی کشاورزی و اجرای الگوی کشت از دیگر اهداف و اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی لرستان می باشد.

46

کد خبر 1519240

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان سازمان جهاد کشاورزی لرستان اراضی کشاورزی بخش کشاورزی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رمضانی رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی تاکنون ۹۶ هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار اولیه، آب تخت اولیه هم در سطح ۷۰ هزار هکتار و ۱۰۹ هزار هکتار خزانه‌گیری انجام شد. 

رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به کشت برنج در حدود ۱۰۶ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان، افزود: کشت برنج در ۷۴ هزار هکتار شالیزار استان به صورت مکانیزه و نزدیک به ۳۲ هزار هکتار به روش سنتی انجام شد.

رمضانی تصریح کرد: تاکنون ارقام محلی برنج در ۹۵ هزار هکتار و ارقام پرمحصول در ۱۲هزار هکتار شالیزار استان کشت شد.




دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی