Web Analytics Made Easy - Statcounter

محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس با اشاره به آغاز فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس، گفت: در فاز دوم مطالعات کسانی که بیماری کنترل شده‌ای مثل دیابت یا فشارخون کنترل شده دارند وارد مطالعه شده‌اند.

دکتر سعید کلانتری در حاشیه نشست خبری آغاز فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس انستیتو رازی که در مجتمع بیمارستانی رسول اکرم انجام شد، گفت: در فاز دوم، ۲ گروه ۲۵۰ نفره داریم که یک گروه واکسن دریافت می‌کنند و یک گروه پلاسیبو ( واکسن نما) دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در فاز اول تاکید ما وارد کردن افراد کاملا سالم به مطالعه بود. در فاز دوم این موضوع را اندکی ساده تر کردیم و کسانی که بیماری کنترل شده‌ای دارند مثلا دیابت یا فشارخون کنترل شده دارند وارد مطالعه شده‌اند. با اتمام این فاز وارد فاز سوم می‌شویم و محدودیت‌ها را برمی‌داریم و افراد عادی جامعه را هم وارد مطالعه می‌کنیم. داوطلب گیری فاز سوم انجام شده است و به همین دلیل احتمالا سیر سریعی خواهیم داشت. ما ۲ دُز واکسن در روز صفر و ۲۱ تزریق و یک دوز واکسن در روز ۵۱ به شکل استنشاقی به داوطلب می‌دهیم و حدود ۲ ماه دیگر فاز دوم به اتمام می‌رسد. در اواسط فاز دوم آنالیز بینابینی خواهیم داشت که به سازمان غذا و دارو ارائه می‌شود و در صورت عدم عارضه و ایمنی زایی واکسن، می‌توانیم فاز سوم را آغاز کنیم.

کلانتری ادامه داد: در حال بررسی ویروس‌های در گردش در جامعه هستیم تا میزان تغییرات ویروس بررسی شود اگر تغییرات نسبت به پروتئین‌هایی که ما در واکسن استفاده می‌کنیم بیش از ۶۰ درصد باشد باید تعریف جدیدی در پروتئین‌ها ایجاد کرده و به واکسن قبلی اضافه کنیم. اگر تاثیر واکسن را بر سوش قبلی مطمئن شویم اضافه کردن جهش‌های جدید به واکسن کار سختی نخواهد بود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از تزریق واکسن در فاز اول نمی‌گذرد اظهارنظر پیرامون مدت زمان ایمنی زایی واکسن زود است. ارزیابی ما ادامه دارد و درباره اینکه آنتی بادی در بدن انسان تا چه زمانی در حد مناسب می‌ماند پاسخ مشخص وجود ندارد. البته درمورد موارد تست حیوانی این واکسن ایمنی زایی حدود ۱۰ ماه تا یکسال باقی می‌ماند اما پاسخ در بدن انسان و حیوان متفاوت است. افرادی که در فاز اول واکسن دریافت کردند از نظر سطح آنتی بادی تحت نظر هستند و تصور می‌کنیم همان اتفاقی که برای واکسن آنفلوآنزا می‌افتد و هر سال تزریق می‌شود برای این واکسن‌هم باید بیفتد و برای کل واکسن‌ها این موضوع برقرار است. 

کلانتری درباره مطالعه واکسن کووپارس بر افراد زیر ۱۸ سال، تصریح کرد: آنچه که ما فعلا تعریف کردیم افراد زیر ۱۸ سال را دربر نمی‌گیرد. البته مذاکراتی صورت گرفته است که بعد از اتمام مطالعات روی افراد بالای ۱۸ سال، مطالعه را به سمت افراد کمتر از این سن ببریم.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واکسن کووپارس کنترل شده فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲

بر اساس مطالعات جدید در حوزه پزشکی، یک «آستر نازک» که داخل روده قرار می‌گیرد، می‌تواند به کاهش وزن و حتی درمان دیابت نوع ۲ کمک کند.

به گزارش روزیاتو، در یک آزمایش، ۶۰ نفر با استفاده از این روش به طور متوسط ۱۶ کیلوگرم در یک سال از دست دادند و نیمی از آن‌ها توانستند دستکم به مدت دو سال وزن خود را حفظ کنند.

بیش از یک چهارم افرادی که برای کنترل دیابت خود انسولین تزریق می‌کردند، پس از کنترل قند خون خود موفق به قطع مصرف انسولین شدند.

آستر داخلی روده از طریق دهان و معده وارد بدن می‌شود. به مدت یک سال در بدن باقی می‌ماند و سپس توسط پزشک از طریق دهان خارج می‌شود.

این آستر، ۶۰ سانتی‌متر اول روده کوچک را پوشش داده و میزان جذب قند را کاهش می‌دهد.

کاهش جذب قند نحوه ترشح هورمون‌ها را تغییر می‌دهد و باعث می‌شود که افراد سریعتر احساس سیری کنند.

دکتر باب رایدر که مسئولیت انجام این آزمایش را برعهده داشته، گفته است:

دیابت نوع ۲ و چاقی امروزه بیماری‌های همه‌گیر جهانی هستند.

بسیاری از افراد قادر به حفظ وزن سالم نیستند و با وجود تمامی تلاش‌ها و دارو‌های موجود، سطح قند خونشان خیلی بالاست.

جراحی چاقی می‌تواند موثر باشد، اما دائمی و بی خطر نیست.

مزیت درمان جدید این است که نسبتاً آسان است و دائمی نیست. زیرا آستر پس از حدود یک سال برداشته می‌شود.

این جراحی حدود ۸،۴۰۰ دلار هزینه دارد.

دکتر الیزابت رابرتسون، از موسسه خیریه دیابت بریتانیا گفته است:

کاهش قند خون و رساندن آن به محدوده هدف و حفظ آن می‌تواند بسیار چالش‌برانگیز باشد.

در دسترس بودن روش‌های بیشتری برای درمان دیابت نوع ۲ به این معنی است که افراد مبتلا به این بیماری فرصت بیشتری برای یافتن درمان مناسب خود را دارند، بنابراین شانس بیشتری برای داشتن زندگی طولانی و سالم را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد