Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از ورزشکاران و مربیان شاخص ورزش های زورخانه ای از نحوه انتخاب نمایندگان مربیان و ورزشکاران در مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش های زورخانه ای انتقاد کردند و خواستار توجه به شایسته سالاری در اینباره شدند. مرتضی هاشمی مربی تیم ملی زورخانه ای در مسابقات جهانی بجنورد، در گفتگو با ایسنا با اشاره به انتشار لیست اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش های زورخانه ای، گفت: بنده علاوه بر مربیگری تیم ملی و کسب عنوان قهرمانی جهان، در عرصه بین المللی نیز مربی گری کشورهایی چون هند، بنگلادش و نپال را بر عهده داشتم و همچنین در رقابت های لیگ برتر سرمربی تیم های مختلف بوده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علی رغم اینکه طی دو دهه گذشته به عنوان مربی تیم استان اصفهان هر ساله حائز عناوین برتر کشور شده ام اما متاسفانه بنده نیز مانند سایر مربیان سازنده کشور از حضور در مجمع انتخابات فدراسیون حذف شده ام و در جاییکه بسیاری از چهره های شاخص و پرافتخار مربی گری ورزش های زورخانه ای همچون علی رضا غلامی، محسن گلستانی زاده، رضا سالاری، حجت رشیدزاده، محمدحسین حکمت پور، نیکان شمس، مجتبی آهنی، حمیدرضا کردی، پژمان سکونتی، مهدی مرادی زاده، سیدجلال صالحی، محمد جاودانی، فرشاد حیدر رضایی، داریوش نظری و … به معنای واقعی سال ها به ورزش های زورخانه ای خدمت کرده اند. اما متاسفانه شاهد هستیم در رابطه با معرفی اعضای مجمع هیچ توجهی به کسوت و افتخار این نفرات نشده و افراد دیگر که قابل قیاس با این چهره های شاخص نیستند برای رای دادن انتخاب شده اند.

این مربی با سابقه ورزش‌های زورخانه‌ای خاطرنشان کرد: اینکه می‌بینیم فردی که در چند سال گذشته در عرصه مربیگری فعالیت چندانی نداشته و سابقه و افتخاراتش قابل قیاس با بزرگان این رشته نیست، به عنوان نماینده مربیان معرفی می شود دلمان به درد آمد و از اینکه می بینیم برخی مسائل در این میان مطرح شده است متاسف می شویم.

هاشمی که طی ۵ سال عنوان برترین مربی کشور را بدست آورده، خواستار اجرای عدالت در برگزاری انتخابات بدور از هرگونه شائبه ای شد و افزود: آیا بهتر نبود برای حفظ شان جایگاه مربیانی که سال هاست در این عرصه زحمت می کشند، مربیان فعالی که در امر سازندگی نونهالان و نوجوانان، تیم های ملی و لیگ های برتر کار کرده اند و عرق ریخته اند به عنوان نماینده مربیان کشور در مجمع حضور داشته باشند، نه افرادیکه که در چند سال گذشته مربی غیر فعال بوده اند. از وزیر محترم ورزش و جوانان می‌خواهیم در اینباره ورود کنند و از پایمال شدن حق جامعه بزرگ مربیان ورزش های زورخانه ای جلوگیری کنند.

* الله مرادی: خواستار توجه به شایسته سالاری و تغییر نماینده ورزشکاران هستیم

سوران الله مرادی پرافتخارترین ورزشکار زورخانه ای ایران در سال ۹۸ که در مسابقات جهانی نیز صاحب مدال های مختلف است، نیز نسبت به معرفی نماینده ورزشکاران در مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی معترض است.

الله مرادی در اینباره گفت: در سال ۹۸ توانستم علاوه برکسب ۶ مدال کشوری، در مسابقات جهانی ورزشهای زورخانه ای نیز با کسب دو مدال طلا در رشته های تیمی زورخانه ای و سنگ گیری و دو نایب قهرمانی در رشته های کشتی پهلوانی و کباده توانستم بعنوان پر افتخار ترین ورزشکار سال برسم. همچنین در لیگ برتر در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ نیز بعنوان ورزشکار موفق به کسب عنوان نخست و قهرمانی این رقابتها شدم. همچنین در دهه گذشته هر ساله در رده های سنی مختلف چندیدن عنوان کشوری را کسب کردم اما متاسفانه با این وجود بنده یا ورزشکاران پرافتخار دیگر جزو لیست حاضران در مجمع انتخابات فدراسیون نیستیم و ورزشکاران شایسته‌تر را به عنوان نماینده ورزشکار معرفی نکردند.

وی افزود: هیچ کس پاسخگوی اعتراض ما نیست. آیا ملاک انتخاب نماینده ورزشکاران تعداد کسب مدال قهرمانی در دو سال منتهی به مجمع انتخابات نیست؟
آیا این ورزشکارانی که معرفی شده اند نصف قهرمانان کشور در این دو سال عنوان قهرمانی داشته اند؟ سرمایه های ورزش کشور از این شکل برگزاری انتخابات و بی توجهی ها واقعا گلایه دارند و خواستار توجه به رعایت عدالت در برگزاری انتخابات و معرفی نماینده ورزشکاران هستند.

مرادی در پایان گفت: وقتی اعتراض کردیم گفتند به وزارت ورزش شکایت کنید اما از وزارت ورزش پیگیری کردیم گفتند فدراسیون این لیست را معرفی کرده است. ورزش‌های زورخانه ای ریشه در آیین، فرهنگ و سنت این سرزمین کهن دارد و امیدوارم شرایط به نحوی نباشد که با این روند شاهد بی عدالتی در برگزاری انتخابات باشیم.
انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: انتخابات فدراسیون ورزش های زورخانه ای ورزش های زورخانه ای نماینده ورزشکاران برگزاری انتخابات مجمع انتخابات نماینده ورزشکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باعث رشد قد می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

هورمون رشد در طول شبانه روز به شکل ضربانی ترشح می‌شود و برخی محرک‌های فیزیولوژیک می‌توانند، ترشح هورمون رشد را تحریک کنند. دو تا از قوی‌ترین این محرک‌ها، ورزش و خواب هستند و هورمون رشد نقش‌های متفاوتی در طول زندگی دارد؛ از تاثیر روی رشد، بازیافت عضله، استخوان و کلاژن گرفته تا تنظیم جنبه‌های انتخابی عملکرد متابولیک شامل افزایش متابولیسم چربی و حفظ ترکیب بدنی سالم تر در آینده و ورزش های قدرتی  و هوازی می‌توانند موجب افزایش قابل توجه ترشح هورمون رشد شوند و با افزایش شدت ورزش، ترشح بیشتر می شود.

اگر حجم ورزش بیش از توان فرد باشد، ابتدا دچار خستگی تمرینی می‌شود. متغیرهای تکرار، زمان و شدت، حجم ورزش را تعیین می‌کنند و در صورتی که حجم زیاد در طول زمان ادامه یابد، فرد وارد مرحله بیش‌تمرینی و تغییرات هورمونی ناشی از آن و تاخیر رشد شود.

از سوی دیگر در برخی ورزش‌ها به ویژه ورزش‌های دارای دسته‌بندی وزنی یا ورزش‌های استقامتی یا ورزش‌هایی که زیبایی حرکات و نظر داوران و شکل بدنی ممکن است در امتیازدهی موثر باشند، تمایل ورزشکاران به کاهش وزن و کاهش درصد چربی بدن بیش‌تر است. بدین ترتیب، ورزشکاران ممکن است دچار کمبود نسبی انرژی شوند. این وضعیت در ابتدا در بانوان ورزشکار با عنوان سه گانه بانوان ورزشکار (اختلالات خورد و خوراک- آمنوره- پوکی استخوان) معرفی و در مشاهدات و مطالعات بعدی مشخص شد که تاثیرات کمبود انرژی، خیلی فراتر از این مثلث بوده و تغییرات هورمونی و عوارض آن در پسران هم قابل رویت است. بنابراین، نام آن به سندروم کمبود نسبی انرژی تغییر یافت و بدیهی است در ورزشکارانی که دچار این مشکل می شوند، رشد و بلوغ دچار اختلال می‌شود.

بر اساس این مطلب که از سوی لاله حاکمی، متخصص پزشکی ورزشی تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته، آمده است: افرادی که بیش از اندازه ورزش می‌کنند و به اندازه ورزش مواد غذایی دریافت نمی‌کنند، غیر از بحث کمبود انرژی نسبی، دچار کمبود مواد مغذی می‌شوند و بدیهی است کمبود ریزمغذی ها و درشت مغذی ها می‌توانند در رشد اختلال ایجاد کنند.

در ورزشکاران در حال رشد که صفحات رشد باز و فعال هستند، وارد آمدن ضربات مکرر یا ضربه ناگهانی شدید ممکن است به این صفحات آسیب رسانده و متعاقب آن رشد طولی استخوان دچار مشکل شود. برخی فعالیت‌ها مثل پریدن از ارتفاع بالا روی سطوح سخت می‌تواند به صفحات رشد آسیب برساند و سطوح جاذب ضربه مثل تشک‌های فرود، ضربه وارد شده را به اندام بر نمی‌گردانند اما فرود روی سطوح غیرجاذب موجب بازگشت نیرو به مفاصل و آسیب صفحات رشد می‌شود.

در بلوغ جسمی، عمدتا تمرکز بر هورمون‌های جنسی و برای شروع عادت ماهیانه نیاز به سطح مشخصی از درصد چربی بدن است. چربی‌های بدن، حاوی آروماتاز هورمون‌های جنسی بوده و تبدیل استروئیدهای مردانه را تسریع می‌کنند. ورزش، موجب کنترل وزن و درصد چربی بدن شده و از بلوغ زودرس جلوگیری می‌کند. با توجه به اینکه صفحات رشد به دنبال بلوغ بسته می‌شوند، ممکن است در بلوغ زودرس ابتدا یک رشد جهشی نسبت به همسالان دیده شود اما در نهایت، قد این افراد کوتاه‌تر خواهد ماند. این مشکلی است که در مصرف استروئیدهای آنابولیک در سنین نوجوانی نیز اتفاق می افتد. همان طور که می‌دانید، استروئیدهای آنابولیک از دسته S۱ در لیست ممنوعه دوپینگ قرار دارند و علاوه بر تاثیرات گوناگون مخرب دیگر، این داروها موجب بلوغ زودرس و بسته شدن زودرس صفحات رشد در نوجوانان و کوتاه ماندن قد در بزرگسالی می شوند.

بدیهی است که برای بلوغ اجتماعی و روانی، ارتباطاتی که در ورزش تشکیل می شود از یک سو و احساس عزت و اعتماد به نفسی که فعالیت‌های ورزشی به ارمغان می‌آورد از سوی دیگر، بالندگی و بلوغ را تسهیل می‌کند و مراقبت سازمانی و خانوادگی، آموزش مهارت «نه گفتن» و هدایت ورزشکاران نوجوان به محیطی عاری از دارو و دوپینگ از اصول پیشگیری از صدمات اجتماعی در دوران بلوغ است و محیط های ورزشی از این مهم مستثنا نیست.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ترویج ورزش های زورخانه ای در سمنان
  • ورزشکاران کشتی پهلوانی یاسوج جشن گلریزان برگزار کردند
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • ورزشکاران زن ایرانی افتخار آفریدند
  • آئین تجلیل از مروجین فرهنگ و منش پهلوانی در ساری
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • تجدید عهد با شهدای پهلوان
  • لازمه ورود به عرصه ورزش، ورزیدگی اخلاقی است