Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا آل امین سائلی، مدرس دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: شورای نگهبان با وجود فشارها از ناحیه اشخاص و جریانات سیاسی برای احزاز صلاحیت برخی افراد مسئله‌دار، بار دیگر با صلابت، بصیرت و شجاعت به وظیفه شرعی و قانونی خود در ضمانت از جمهوریت و اسلامیت نظام به شایستگی عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ادوار انتخابات، شورای نگهبان تحت شدیدترین فشار از ناحیه اشخاص و گروههای سیاسی برای عدول از وظایف شرعی و قانونی خود است؛ عده‌ای می خواهند کارکرد این نهاد را با کارکرد نهادهایی چون مجمع تشخیص مصلحت نظام گره زده و چنین نتیجه بگیرند که شورای نگهبان در عمل به وظایف خود باید مصلحت سنجی کند در حالی که اساساً شورا یک نهاد حقوقی، فنی و تخصصی بوده و مصلحت اندیشی در آن راهی ندارد.

سائلی تصریح کرد: مشارکت حداکثری تاکید همیشگی مقام معظم رهبری و البته اولویت انتخابات ها در ایران است اما این یک مغلطه است که برای حصول به این مهم از شورای نگهبان خواسته شود از وظایف شرعی و قانونی خود عدول و کوتاهی کند.

وی یادآور شد: کسانی که به دنبال ایجاد توازن سیاسی در کشور هستند، بدانند که حصول این موضوع نه در شورای نگهبان بلکه در فرایند صحیح کارکرد احزاب و جریانات سیاسی واقعی و نه دولت ساخته و فصلی است.

این مدرس دانشگاه با ابراز تشکر از اعضای فقها و حقوقدانان شورای نگهبان قانونی اساسی در فرایند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: تصمیم کنونی شورای نگهبان که ناشی از سلامت آراء و نظرات آنان است مورد اعتماد، حمایت و پشتیبانی جدی خانواده های شهدا، ‌ایثارگران و امت حزب الله و جریان انقلاب است.

عضو بسیج اساتید خاطرنشان کرد: مردم خشنود هستند که بحمدالله شورای نگهبان با اقتدار اجازه نداد عناصری غیرموجه و بعضاً مرموز و بانیان وضع موجود وارد انتخابات شده و بخواهند عالی ترین نهاد اجرایی کشور را در دست گرفته و همانند این 8 سال برای انقلاب و کشور هزینه ایجاد کرده و مردم را از اسلام و انقلاب و ولایت دلسرد کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بررسی صلاحیت ها شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک قرار است با اساسنامه ارسالی به فدراسیون جهانی برگزار شود اما با این وجود باز هم ابهاماتی وجود دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رییس اداره شده و بلاتکلیف است، قرار است ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ و با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل انجام شود.

زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

ایسنا در مورد این انتخابات پر حرف و حدیث نوشته است؛ موضوع مهم در انتخابات این فدراسیون استفاده از اساسنامه‌ای است که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده است. در اساسنامه ترجمه شده توسط فدراسیون ژیمناستیک که ممهور به مهر مترجم رسمی قوه قضاییه است تفاوت‌هایی با اساسنامه مصوب فدراسیون های آماتوری ورزش کشور که به تصویت هیات دولت رسیده است، مشاهده می‌شود.

در اساسنامه به تصویب رسیده و ارسالی به فدراسیون جهانی، مدیران عامل باشگاه های شرکت کننده در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی مردان کشور، مدیر عامل پنج باشگاه برتر بالاترین سطح مسابقات باشگاهی زنان کشور، نمایندگان فدراسیون ورزش دانش آموزی، دانشگاهی، کارگری و نیروهای مسلح بدون حق رای مجاز، رییس سازمان ورزش شهرداری اضافه شده است.

همچنین تعداد ورزشکاران به ۳ مرد و ۳ زن، تعداد مربیان و داوران به یک زن و یک مرد، افزایش پیدا کرده است. همچنین یک نفر از اتباع ایرانی حاضر در مجامع مدیریتی بین المللی ژیمناستیک به اعضاء مجمع اضافه شده و در پایان ۳ کارشناس خبره که به پیشنهاد هیات رییسه و تایید رییس مجمع انتخاب می شوند – که حداقل یکی از آنها باید از زنان باشد- به اعضاء مجمع اضافه شده است.

اینها بخشی از تفاوت‌های این دو اساسنامه است اما جدا از تفاوت هایی که در این دو اساسنامه وجود دارد شنیده شده تاکنون حتی برای انتخابات پیش رو طبق اساسنامه اختصاصی فدراسیون ژیمناستیک عمل نشده است.

به طور مثال طبق بند ۵ ماده ۱۶ این اساسنامه، تنها رؤسای هیأت‌های استانی حق رأی در مجمع فدراسیون را دارند اما برای ۷ سرپرست هیأت استانی که همگی به تازگی توسط مسئول و سرپرست فعلی فدراسیون منصوب شده‌اند دعوتنامه حضور در مجمع ارسال شده است.

همچنین برخی دیگر از هیات‌ها که حتی سرپرست هم ندارند در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

طبق تبصره ۴ ماده ۱۶ این اساسنامه، باشگاهای برتر حاضر در آخرین مسابقات لیگ کشور عضو مجمع هستند اما هیچ یک از این باشگاها که در سال ۱۴۰۲ در لیگ‌های هنری، ترامپولین، آکروژیم و لیگ ریتمیک ۱۴۰۱ به عنوان آخرین رویداد حضور داشته و حائز رتبه‌های برتر شده‌اند به مجمع دعوت نشده‌اند، اما باشگاه‌های حاضر در سال‌های ۱۴۰۰ (۱۲ رای) و بعضی باشگاه‌های فاقد مجوز و رتبه در مسابقات لیگ‌های کشور دعوت شده‌اند.

با این شرایط بنظر می‌رسد وزارت ورزش و معاون قهرمانی آن باید پیش از برگزاری مجمع به این مسائل رسیدگی کنند تا با شکایت احتمالی برخی کاندیداها، دوباره انتخابات فدراسیون ژیمناستیک لغو نشود.

دیگر خبرها

  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • آخوندی: نزاع از درون ما را پوک و از بیرون ما را بی آبرو می کند | نادعلی: به عنوان شورا پشت کارمندان هستیم
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!