Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@06:25:13 GMT

صادرات 1.5 میلیون قطعه مرغ از کردستان طی دو ماهه امسال

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۳۶۷۴

صادرات 1.5 میلیون قطعه مرغ از کردستان طی دو ماهه امسال

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، شهریار حنیفی پیش از ظهر امروز در جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ در استان کردستان اظهار کرد: با توجه به شرایط تولید و عرضه مرغ در طول دو ماهه امسال در کردستان، در کل یک‌ میلیون و 595 هزار قطعه مرغ از این استان به استان‌های البرز، تهران، آذربایجان شرقی،خوزستان، کرمانشاه، مرکزی و همدان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان افزود: در مدت زمان یادشده همچنین 2 هزار و 400 قطعه هم به استان سمنان صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مرغ کردستان تنها به استان البرز صادرات می‌شود و برابر با میزان تولید و تعداد مرغداری‌های فعال در سطح استان، موضوع صادرات مرغ از کردستان برنامه‌ریزی شده است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان  اذعان کرد: در حال حاضر وضعیت تولید مرغ در کردستان بسیار خوب است اما با توجه به اینکه برخی استان‌های همجوار با کمبود مرغ مواجه هستند، این موضوع نگران برای ما ایجاد کرده است.

معاون اداره‌کل دامپزشکی کردستان نیز در این جلسه با اشاره به شیوه کنترل و نظارت بر واحدهای مرغداری در استان، اظهار کرد: در این راستا تمهیدات و ساز و کارهای لازم انجام شده و با هماهنگی ادارات قرنطینه و طیور تمام واحدهای مرغ مادر سرکشی می‌شوند.

ناصر مخدوم خاطرنشان کرد: میزان تولید تخم‌مرغ نطفه‌دار و میزان تولید جوجه یک روزه و ارسال آن به واحدهای داخل و خارج استان تک به تک چک می‌شود.

وی عنوان کرد: در ارتباط با میزان تولید تولید تخم‌مرغ نطفه‌دار و جوجه یک روزه و توزیع آن در واحدها تا کنون مشکل خاصی نداشته‌ایم.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان مرغ آذربایجان شرقی کرمانشاه میزان تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟