Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سیدفرزاد افضلی امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص وضعیت شیلات استان، اظهار داشت: با توجه به منابع آبی مناسب استان جدا از خشکسالی‌های امسال، وجود رودخانه‌های مرزی خروشان، سراب، چشمه‌ها و همچنین سدهای مخزنی غیرشرب شرایط برای توسعه منطقه‌ای در بحث کشاورزی و آبزی‌پروری در راستای تامین امنیت غذایی در سطح ملی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به وجود ۴۶۰ واحد پرورش ماهی در استان، گفت: بخشی مربوط به گونه‌های ماهیان گرمابی و بخشی مربوط به تولید ماهیان سردابی و همچنین سدهای مخزنی غیرشرب به نیابت پرورش ماهی در قفس در راستای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی است.

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه، ایجاد تأسیسات زیربنایی برای مجتمع‌های ماهی‌های سردابی و گرمابی را از وظایف مهم اداره شیلات دانست و گفت: قیمت نهاده‌ها در کشور افزایش یافته که به مزرعه‌‌های دارای پروانه، تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می‌شود.

وی میانگین سرانه مصرف ماهی در استان طی سال گذشته را ۱۰ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: این میانگین در کشور بیش از ۱۳ کیلوگرم است، البته باید تلاش بیشتری کنیم تا به این میانگین برسیم.

افضلی تصریح کرد: در سال ۹۹ علی‌رغم تمام مشکلات و خشکسالی‌ها در زمینه ماهی‌های سردابی و گرمابی به تولید ۲۳ هزار و ۶۰۵ تن رسیدیم.

وی مجتمع پرورش ماهی(گرمابی) فاز اول شهدای قصرشیرین با ۶۳ مزرعه در ۵۱۳ هکتار را به‌عنوان یکی از پروژه‌های شاخص و فعال شیلات استان معرفی کرد و گفت: طی سال گذشته در قصرشیرین در بحث تولیدات ماهی‌های گرمابی به تولید ۴ هزار ۲۸۰ تن و اشتغالزایی ۴۳۰ نفر دست پیدا کردیم.

افضلی مجتمع پرورش ماهی سردابی ریجاب دالاهو با ۱۷۲ مزرعه در سطحی بالغ بر ۸.۵ هکتار با ۶ هزار و ۳۸۲ تن تولید و اشتغالزایی ۶۴۰ نفر و مجتمع پرورش ماهی سردابی سفید برگ جوانرود را در در قالب دیگر پروژه‌های موفق شیلات استان عنوان کرد.

وی پرورش ماهی در قفس را یکی از مسائل بسیار حائز اهمیت در استان‌های غیرساحلی دانست و گفت: این پروژه به عنوان پروژه اقتصاد مقاومتی شناسایی شده که در استان از سال ۹۴ در چهار سد (سد شهدای گمنام سرپل‌ذهاب، سد زاگرس گیلانغرب، سد پیوند بیستون پارس قصرشیرین و سد جامیشان سنقر) آغاز شده و تاکنون به تولید یک‌هزار و ۵۰۰ تنی رسیده‌ایم.

وی در پایان اشاره‌ای به بحث صادرات به کشور عراق داشت و گفت: ذائقه دولت مرکزی بیشتر به مصرف ماهیان گرمابی(آمور، کپور، فیتوفاک و بیکهد) و اقلیم کردستان هم به ماهی سردابی و قزل‌آلا است که ما این تولیدات را داریم، بنابراین شرایط کاملا برای مطالعه و احداث سکوی صادرات آبزیان در نقطه صفر مرزی استان محیا است که از سال ۹۵ در کارگروهای تخصصی این موضوع مطرح و مصوبات لازم نیز اخذ شده است.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه رسانه خشکسالی شیلات شیلات استان پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور شهری شهرداری کرمانشاه از آماده سازی ۴۰۰ نقطه برای نصب تبلیغات کاندیداهای انتخابات مجلس در سطح شهر کرمانشاه خبر داد.

محمد موحدی مجد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شروع تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه کرمانشاه از امروز(۱۳ اردیبهشت)، گفت: در همین راستا ۴۰۰ نقطه برای تبلیغات کاندیداها آماده سازی شده است.

وی افزود: انتظار این است کاندیداهای مجلس که قرار است برای راهیابی به یک نهاد قانوگذار با یکدیگر رقابت کنند، بیش از همه رعایت قانون را داشته و در حفظ اموال مردم کوشا بوده و به شهر آسیب نزنند.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور شهری شهرداری کرمانشاه گفت: در دور اول انتخابات، در ایام تبلیغات آسیب جدی به اموال شهر وارد نشد، اما همین دیوارنویسی ها و نصب پوسترهای تبلیغاتی موجب هزینه های بسیاری در حوزه پاکسازی شد.

وی افزود: در دور اول انتخابات، پس از پایان تبلیغات ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری به مدت ۲۴ ساعت به جای رفت و روب و رسیدگی به فضای سبز، مشغول پاکسازی تبلیغات کاندیداها از در و دیوار شهر بودند.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور شهری شهرداری کرمانشاه گفت: انتظار ما این است که کاندیداها برای شهر و شهرداری هزینه تراشی نکرده و تنها در نقاطی که مشخص شده به انجام تبلیغات بپردازند.

انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه به دور دوم کشیده شده و برای کسب دو کرسی مجلس، چهار کاندیدا با هم رقابت می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان