Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی اظهار کرد: برای بهبود ریه پس از ترک سیگار تنها یک سال زمان نیاز است و افراد سیگاری با ترک مصرف سیگار می‌تواند ظرفت مدت یک سال وضعیت ریه را به حالت سابق برگرداند.

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: سیدحمیدرضا مرتضوی به مناسبت هفته ملی بدون دخانیات (۴ تا ۱۰ خرداد) با اشاره به اثرات سوء مصرف سیگار بر تمام دستگاه‌های بدن گفت: بصورت مشخص با مصرف سیگار، قلب، سیستم گوارش و سیستم تنفسی درگیر می‌شود و برخی از عوارض ایجاد شده در افراد سیگاری غیرقابل برگشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میان ریه تاثیر مستقیمی از مصرف سیگار می‌گیرد و بارزترین عارضه ایجاد شده در آن بر اثر مصرف سیگار برونشیت مزمن یا همان التهاب راه‌های هوایی است.

مرتضوی گفت: در افراد سیگاری در سنین بالای ۴۰ تا ۵۰ سال شاهد بروز چنین عارضه‌ای هستیم که در آن راه‌های هوایی ریه دچار التهاب شده و با پیشرفت بیماری تخریب می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: کیفیت زندگی افراد مبتلا به این بیماری به شدت پایین می‌آید و بسیاری از آن‌ها محتاج استفاده از دارو‌های استنشاقی می‌شوند و کار برخی به استفاده از دستگاه اکسیژن می‌رسد.

مرتضوی به عوارض دیگر سیگار بر روی ریه افراد اشاره کرد وافزود: رابطه میان سیگار و سرطان ریه هم شناخته شده و مشخص شده و احتمال ابتلای افراد سیگاری به سرطان ریه نسبت به سایر افراد سالم بیشتر است.

وی افزود: البته در ابتلا به سرطان‌ها ریسک‌ها فاکتور‌های بسیاری نقش دارند، اما در افرادی که ریسک فاکتور‌هایی مثل ژنتیک و ... را دارند مصرف سیگار می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.

وی یادآور شد: علاوه بر سرطان ریه، میزان احتمال بروز سرطان دهان، سرطان فک و سرطان زبان در افراد سیگاری نسبت به سایر افراد بیشتر است.

این فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی به اثرات سوء مصرف سیگار در افراد مبتلا به بیماری‌های ریوی هم اشاره کرد وافزود: در این افراد که از قبل مشکلات ریوی دارند، مصرف سیگار می‌تواند با مضرات بیشتری همراه باشد و قطعا علائم بیماری‌های ریوی در این افراد با شدت بیشتری همراه خواهد بود.

مرتضوی با بیان اینکه ترک مصرف سیگار می‌تواند ظرفت مدت یک سال وضعیت ریه را به حالت سابق برگرداند، گفت: در افراد سیگاری که دچار عارضه ریوی نشده باشند، با ترک مصرف سیگار، وضعیت ریه پس از یک سال به حالت عادی برگشته و ریه این افراد مانند یک فرد سالم خواهد بود.

وی افزود: در افرادی هم که دچار عارضه ریوی شده باشند، ترک مصرف سیگار می‌تواند از پیشروی بیماری پیشگیری کرده و کیفیت زندگی این افراد را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: برابر شدن بیماری قلبی در خانواده افراد سیگاری

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت ریه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ریه مصرف سیگار می تواند افراد سیگاری ترک مصرف سیگار سرطان ریه یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۴۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی

به گزارش خبرآنلاین، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که یک آزمایش انجام شده توسط ابزار هوش مصنوعی روی یک قطره خون خشک شده می‌تواند سه نوع سرطان مرگبار را تشخیص دهد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: محققان چینی دریافتند این ابزار می‌تواند سرطان روده، معده و پانکراس را در عرض چند دقیقه شناسایی کند.

به نوشته روزنامه سان، این مطالعه که در نشریه «نیچر ساستینبیلیتی» (Nature Sustainability) منتشر شده ، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه یک آزمایش جدید می‌تواند با استفاده از عملکردهای خون خشک شده سه بیماری مرگبار را غربالگری کند. در این آزمایش از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل نشانگرهای زیستی در خون استفاده می‌شود.

محققان شرکت کننده در این مطالعه تخمین می زنند که اگر این آزمایش‌ها در کشورهای کمتر توسعه یافته انجام شود، نسبت موارد سرطان روده تشخیص داده نشده می تواند از ۸۴ به ۲۹ درصد کاهش یابد.

این محققان اعلام کردند این آزمایش با استفاده از توانایی هوش مصنوعی همچنین می‌تواند به کاهش موارد تشخیص داده نشده سرطان در کشورهای کمتر توسعه یافته در سراسر جهان تا ۵۵ درصد کمک کند. رومین وانگ، نویسنده اصلی این تحقیق، از دانشگاه شانگهای جیائو تونگ، گفت: بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان نرخ بالایی از عدم تشخیص بیماری سرطان را تجربه می‌کنند. این نیاز به ابزارهای تشخیصی را نشان می‌دهد که دقت و مقرون به صرفه بودن را افزایش دهد. رویکرد ما امکان تشخیص سرطان های متعدد را در عرض چند دقیقه با هزینه مقرون به صرفه می‌دهد.

اگر سرطان زودتر تشخیص داده شود، نرخ بقای بیماران بسیار بیشتر خواهد بود، به همین دلیل محققان دائما به دنبال بهبود روش‌های آزمایش این بیماری هستند. اکثر آزمایش‌های خون فعلی برای این بیماری‌ها از خون مایع برای شناسایی نشانگرهای سرطان استفاده می‌کنند که به اندازه کافی برای تشخیص هر یک از سرطان‌های روده، معده و پانکراس به صورت جداگانه قدرتمند نیستند. دکتر چائویوان کوانگ، از کالج پزشکی آلبرت انیشتین، که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: استفاده از خون خشک شده می‌تواند بازی را تغییردهد.

او گفت که خون خشک شده را می توان با هزینه بسیار کمتر و با تجهیزات بسیار ساده‌تر جمع‌آوری، ذخیره و حمل کرد. دکتر کوانگ به لایو ساینس گفت: این می‌تواند به در دسترس بودن آزمایش‌های تشخیص زودهنگام سرطان در سراسر جهان کمک کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899356

دیگر خبرها

  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی