Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@18:32:13 GMT

سالار آملی: فضای سایبری برای نخبگان باز شود

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۵۴۰۷

سالار آملی: فضای سایبری برای نخبگان باز شود

رئیس مرکز همگانی‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم و تحقیقات خواستار باز شدن فضای سایبری برای نخبگان شد.

دکتر حسن سالار آملی در نشست برگزاری دوره مشترک کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر ایران اظهار کرد: ما در وزارت علوم از این کنسرسیوم حمایت می‌کنیم. پنج دانشگاه این کنسرسیوم  نفوذ معنوی سهمگینی در داخل و خارج از کشور دارند و اکثر نخبگان کشور در این پنج دانشگاه هستند و حضور نیروی انسانی قوی این پنج دانشگاه قدرت آنهاست و مسئولان کشور علاقه‌مند به حضور در کنار دانشگاه‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این سوال که شما پنج دانشگاه می‌خواهید در سطح دانشگاه اثرگذاری داشته باشید یا می‌خواهید در سطح علم و فناوری کشور هم اثرگذار باشید، افزود: این دانشگاه‌ها می‌توانند اثرگذاری ملی تاریخی داشته باشند که یکی از پارامترهای آن ناظر بر موارد کلان کشور است و دیگری اثرگذاری فضای سایبری فیزیکی است. عامل دیگر نیز کارهای دانشگاهی است که بخش‌هایی از آن انجام شده است.

قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل افزود: ایران در این چند سال اخیر دچار تنهایی استراتژیک بوده است. ایران ژئواستراتژیک است ولی آسیب‌پذیری جغرافیایی سهمگینی دارد. از لحاظ جغرافیایی در جایی قرار داریم که فشار اعراب از پایین مرز و فشار بالا از ترک‌ها را متحمل می‌شویم ولی باید در فضای علم و فناوری تنهایی استراتژیک با کشورهای غربی و شرقی را ارتقا دهیم.

سالار آملی خاطرنشان کرد: به خاطر شرایط کنونی، ما و این کنسرسیوم ناگزیریم با توجه به این تنهایی استراتژیک توان خود را برای ارتباط با کشورهای فرا منطقه‌ای در حوزه علم و فناوری بهبود بخشیم.

وی یادآور شد: هنجارسازی درست یا غلط در بخش علمی، دانشگاهی عموما در فضای سایبری صورت می‌گیرد. امروزه اساتید ما از یوتیوب استفاده نمی‌کنند و ضربه بدی را به فضای آموزشی وارد می‌سازند درصورتی‌که توسعه علمی در فضای سایبری است.

رئیس مرکز همگانی‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم و تحقیقات تصریح کرد: مطالبات جامعه دانشگاهی برای باز شدن فضای سایبری فیزیکی لااقل برای نخبگان باید در دسترس باشد.

سالار آملی با اشاره به پروسه بولونیا گفت: در اروپا بحث آزادی دانشجو مطرح می‌شود. ما باید به دانشجو آزادی بدهیم که جایی که دلش می‌خواهد درس بخواند. وقتی دانشجوی از جایی به جای دیگر می‌رود، نوآوری و خلاقیت وی افزایش می‌یابد. در خلاصه این پروسه آمده که ما نباید دانشجو را در یک دانشگاه اسیر کنیم و اگر خواست واحدهایی را در دانشگاه دیگر بگذارند، به او اجازه این کار داده شود.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فضای سایبری پنج دانشگاه سالار آملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با تبریک روز معلم گفت: این باور قطعی است که اگر بناست کشور حرکت رو به جلو داشته باشد با تکریم استاد و دانشمند رقم‌ می‌خورد.

وی ادامه داد: افتخارات امروز در کشور و بازدارندگی که ایجاد شده همه محصول تلاش دانشمندان و معلمان کشور بوده است.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها با بیان این‌مطلب که بزرگ مدافع جریان علمی کشور مقام معظم رهبری بودند، افزود: جریان مداوم حمایت از علم در کشور توسط مقام معظم رهبری در تمام فراز و فرودها وجود داشت. ‌

وی با اشاره به وعده صادق افزود: اگر جریان علمی کشور در کنار جریان دفاعی نبود این بازدارندگی رقم نمی خورد این موضوع نشان داد اگر دانشگاه قوی باشد جریان اقتصادی هم در برابر آن تسلیم‌ می شود. همان طور که شاهد بودیم جریان اقتصادی در برابر جریان دفاعی تسلیم شد.

وی تاکید کرد: باید در حوزه های مختلف به جریان دانش توجه شود.

کد خبر 6092950 زهرا سیفی

دیگر خبرها

  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر