Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحرکات برخی افراد در شهر یاسوج حکایت از دامن زدن ان ها به طایفه ای کردن شورای شهر است به گونه ای که تصویری از نشست طایفه ای خود برای حمایت از یک کاندیدای خاص را در فضای مجازی منتشر کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شایسته سالاری یکی از مطالبات اصلی مردم از مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران است که همواره مورد توجه عامه مردم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تا چه حد مردم به این دیدگاه در انتخاب هایشان در شورای شهر و نماینده مجلس و همینطور ریاست جمهوری پایبند بوده اند.

یکی از معضلات اصلی در انتخابات شورای شهر و روستاها تعصبات قومی و قبیله ای است به گونه ای که تعصبات قومی و قبیله ای و طایفه ای و رقابت های سیاسی مبتنی بر منافع قومی، هنوز هم در انتخابات شورای شهر و روستاها به چشم می خورد. نگاهی که اصل شایسته سالاری در پای تعصبات و منفعت طلبی های قومی و قبیله ای از بین می رود.

با نگاهی به سرعت توسعه در استان باید پذیرفت چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه همه‌جانبه استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که می‌توان بارزترین جلوه آن را در قومیت‌گرایی و تعلقات قومی و قبیله‌ای ورجحان منافع فردی و قبیله‌ای به جای منافع استانی و ملی خلاصه کرد‌.

یکی از چالش هایی که به خصوص در زمان انتخابات در کهگیلویه و بویراحمد و به ویژه در مرکز این استان وجود دارد طایفه گرایی در انتخابات و دامن زدن به این موضوع است که در سال های اخیر نیز نمود بیشتری پیدا کرده است.

 

در حالی که حدود سه هفته تا برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا باقی مانده است اما تحرکات برخی افراد در شهر یاسوج حکایت از دامن زدن ان ها به طایفه ای کردن شورای شهر است به گونه ای که تصویری از نشست طایفه ای خود برای حمایت از یک کاندیدای خاص را در فضای مجازی منتشر کرده اند.

اولین چیزی که با دیدن این تصویر به ذهن می رسد این است که هر طایفه کاندیدای خود را داشته باشد و تنها به پشتوانه همین رای بتواند در انتخابات پیروز شود و وارد پارلمان شهری شده و به وضعیت این چهار سال شورای شهر یاسوج تبدیل شود.

شروع فرایند طایفه ای کردن انتخابات از سوی یکی از افراد باسابقه و فعال سیاسی مطرح شهر یاسوج در حالی صورت گرفته است که در سال های اخیر چنین مساله ای یا اصلا وجود نداشت و یا رسانه ای نمی شد اما به نظر می رسد انتخابات در کهگیلویه و بویراحمد وارد فاز جدیدی خواهد شد.

 


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قومی و قبیله ای طایفه ای کردن شهر یاسوج شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

 

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • مقاومت سخت برای عزل وزیر اقتصاد؛ افاضات قبل از تکیه بر صندلی را ببینید | فیلم
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • سیاره مشتری چه زمانی شروع به حرکت در منظومه شمسی کرده است؟