Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@03:06:15 GMT

تولیدی که چراغش حمایت و صادراتی که نتیجه‌اش شکوفایی اقتصاد است

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۸۳۴۶

تولیدی که چراغش حمایت و صادراتی که نتیجه‌اش شکوفایی اقتصاد است

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، کارخانه شیر ایلام زاگرس یکی از کارخانه‌های فعالی است که از سال ۸۶ تولید انبوه خود را شروع و برای بیش از ۲۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است و ماهانه ۶۰ تن تولید محصولات لبنی دارد؛ تولیدی که چراغش حمایت و صادراتی که نتیجه‌اش شکوفایی اقتصاد است.

اقتصاد به‌ عنوان یکی از مهم‌ترین مباحث برای جوامع مطرح است و اهمیت این مقوله در تمامی دوران‌های مختلف بر کسی پوشیده نبوده و نیست، استقلال جامعه و قدرت مقاومت آن در مقابل حوادث طبیعی و اجتماعی، شکوه و عظمت یک جامعه در مقابل جوامع دیگر و ثبات سیاسی آن، بستگی به حل مشکلات و رفع کمبودهای اقتصادی آن جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع اقتصاد زیر بنای توسعه هر کشور محسوب می‌شود و باید هر جامعه برای ماندن در صف رقابت با دنیا این عرصه را برای خود تقویت کند، مدل برداری از نوع اقتصادها در دینا متفاوت است و کشور به نحو و طریقی منابع اقتصادی خود و وضعیت فعلی آن را در جامعه تقویت می‌کند.

بدون شک کشورهایی که توانسته‌اند الگوهای بومی خود را به منصه ظهور برسانند اقتصادی قدرتمندتر داشته و به نوعی مبحث آسیب پذیری آن کمتر با چالش و تحت اما و اگرها قرار می‌گیرد، یکی از روش‌های نوین و حتی اسلامی در کشور ما موضوع اقتصاد مقاومتی است و فعال کردن چرخه‌های تولید در کشور است؛ تولیدی که نیازمند حمایت ویژه مسوولین و دستگاه‌های اجرایی است.

حال سوال اینجاست که آیا از این کارخانه‌هایی که تولید دارند حمایت می‌شود؟ آیا مشکلات پیشرو حوزه تولید مرتفع می‌شود؟ آیا در جلسات کارگروه تسهیل این موانع بررسی و برداشته می‌شوند؟ 

اشتغالزایی برای بیش از 25 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم

تورج اسفندمند مدیر عامل کارخانه صنایع شیر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: این کارخانه تولید آزمایشی و تولید انبوه خود را در سال ۸۵ شروع کرده است و توانسته برای بیش از ۲۵ نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کند.

وی افزود: در ماه ۶۰ تن تولید داریم و حاصل آن صادرات محدود به کشورهای عراق و افغانستان است. 

مهمترین مشکل پیشرو حوزه تولید گران بودن مواد اولیه و موضوع سرمایه در گردش است.

مدیر عامل کارخانه صنایع شیر تصریح کرد: مهمترین مشکل پیشرو حوزه تولید گران بودن مواد اولیه و موضوع سرمایه در گردش است که مسوولین باید همت کنند که مشکلات مرتفع شود. 

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات پیشرو درخواست تسهیلات بانکی است که کارشکنی‌های زیادی در این خصوص به تولید کننده اعمال می‌شود.

تعیین تکلیف بدهی‌های معوق بانکی در کارگاه تسهیل و رفع مواتع تولید

رضا محمدرحیمی رئیس سازمان صمت استان نیز بیان کرد: با توجه به بدهی‌های معوق بانکی این کارخانه به شبکه بانکی، در راستای حمایت و پشتیبانی از این واحد، با استفاده از ظرفیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان موضوع تعیین تکلیف بدهی این کارخانه، در کارگروه مذکور مطرح شده است.

وی افزود: با موافقت و مصوبه کارگروه و استفاده از قانون تسهیل تسویه بدهکاران به شبکه بانکی، این شرکت بدهی‌های خود را با اعمال بخشودگی‌های قانونی تسویه کرده و متعاقب آن به منظور رونق تولید این واحد و ادامه فعالیت آن در سال ۹۹ این کارخانه از محل تسهیلات بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه جهت دریافت مبلغ ۵۱ میلیارد ریال تسهیلات از سوی سازمان صمت به بانک عامل معرفی ‌شده است.

رئیس سازمان صمت بیان کرد‌: در همین راستا به منظور تأمین شیر مورد نیاز کارخانه با طرح موضوع در جلسات کارگروه تسهیل مقرر شد که بخش عمده‌ای از شیر مورد نیاز این کارخانه از طریق واحد دامداری بنیاد مستعضفان واقع در شهرستان ایوان تامین شود.

وی یادآور شد: حل و فصل مسائل و مشکلات مربوط به تامین اجتماعی و امور مالیاتی شرکت نیز از جمله دیگر حمایت‌هایی است که از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان انجام گرفته است. 

 

اقدامات شاخص در جهت حمایت‌ از واحدهای تولیدی

جلیلیان یکی از کارشناسان جهاد کشاورزی نیز بیان کرد: ارتقا تکنولوژی و حمایت از واحدهای تولیدی در راستای افزایش رقابت پذیری، حمایت و گسترش از تولیدات با ارزش افزوده و فن آوری بالا، جذب و جلب سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری خارجی و توسعه اقتصادی استان ایلام، حمایت از تشکل‌های بخش خصوصی و تعاونی در راستای حمایت از تولید و تولید کنندگان و مشارکت در انجام برخی از فعالیت‌های تصدی گری و افزایش توان رقابت پذیری بخش صنعت استان ایلام از اقدام‌های شاخصی است که می‌توان انجام داد.
 
وی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی در جهت توسعه و حمایت از واحدهای تولیدی، توسعه و اجرای برنامه‌های محیط زیست در زمینه حفظ و گسترش مسائل زیست محیطی در توسعه صنعتی، استان تاثیر گزار است.

مشکلات کارخانه 

قاسمی مسوول فنی این کارخانه نیز گفت: مشکلاتی همچون، کمبود شیرخام در مقطع فعلی، نبود بازار فروش و عدم وجود نقدینگی از جمله مهمترین موانع پیشرو تولید کنندگان است.

وی ادامه داد: در حال حاضر منتظر مساعدت بانک‌ها برای تزریق اعتبار برای ادامه و توسعه فعلی این واحد تولیدی هستیم و جا دارد.

نیازمند حمایت برای ادامه و فعال سازی بیشتر

محمدی یکی از کارگران این واحد تولیدی گفت: برای ادامه و فعال سازی بیشتر و تولید بیشتر نیازمند حمایت همه جانبه دستگاه‌ها هستیم.

وی خاطر نشان کرد: ما کارگران قشر ضعیفی هستیم، سختی می‌کشیم ولی دستی باید باشد ما را یاری کند، تمام هم و غم ما این است که اگز کارخانه‌ها تعطیل شود چطور زندگی کنیم؟ 

 

لزوم حمایت و توجه به کارخانه‌های فعال

فرجی یکی از شهروندان ایلامی نیز در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد: با توجه به وضعیت اشتغال در کشور، نبود کار دولتی اقتصاد و تولید در کارخانه‌ها باید بیش از پیش مورد اهمیت قرار گیرد.

وی اظهار کرد: موانع را باید از سر راه برداشت، موانعی که بزرگترین مشکلات را به وجود می‌آورند و باعث توقف کارخانه‌ها می‌شوند.

کاستن از قوانین و مقررات دولتی، تسهیل صدور مجوزها، حذف ضوابط سختگیرانه و برداشتن ایستگاه‌های غیر ضرور نظارتی در کنار ایجاد اعتماد نسبت به سرمایه گذاری بخش خصوصی، همان «مانع زدایی» است که باید از میان برداشته شود.

علاوه بر این پرهیز از هرگونه تنبیه یا جریمه تولید کنندگان در قبال آنچه که مسبب اولیه‌اش تصمیمات دستگاه‌های دولتی بوده است را می‌توان در زمره مانع زدایی از مسیر تولید ملی قلمداد کرد.

حال اگر مسیر تولید با چنین عزمی در بین نهادهای تصمیم گیرنده و برنامه ریز آغاز شود، به یقین نقطه پایان تمامی مشکلات اقتصادی و شروع شکوفایی و نقش آفرینی تولید ملی در بالندگی سیاسی و اجتماعی ایران خواهد بود.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۱۳

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال کارخانه رئیس سازمان صمت استان ایلام صادرات کارگروه تسهیل کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در ادامه بازدید‌های میدانی خود از واحد‌های تولیدی، امروز با همراهی جمعی از اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، از طرح احداث سردخانه و تولید نشاء توت‌فرنگی و واحد تولیدی رخش تریلر بازدید کرده و از نزدیک پیگیر رفع مسائل و مشکلات تکمیل و توسعه این طرح‌ها شد.

جواد کرمی در حاشیه این بازدید‌ها در گفتگو با خبرنگاران گفت: در راستای تحقق شعار سال و حسب تاکیدات مقام عالی استان در خصوص پیگیری مسائل و مشکلات طرح‌های نیمه‌تمام اقتصادی و حل و فصل آنها، امروز از طرح احداث سردخانه و تولید نشاء توت‌فرنگی و واحد تولیدی رخش تریلر جهت اجرای طرح توسعه واحد بازدید کرده و برای حل مشکلات مربوطه با ارائه راهکار، تصمیماتی اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط جهت اقدام ابلاغ شد.

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه