Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ایران در روسیه گفت: دریای خزر به عنوان منطقه راهبردی به کانونی برای رقابت سازنده، همکاری و همگرایی بین دولت ها و ملت‌های خزری برای تضمین صلح، ثبات، دوستی، حسن همجواری و پیشرفت تبدیل شده است. 

به گزارش ایسنا، همایش خزر ۲۰۲۱ راه های توسعه پایدار» روز پنج شنبه مورخ ۶ / ۳ / ۱۴۰۰ در دانشگاه دولتی آستراخان برگزارشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همایش با هدف ایجاد فضایی مشترک برای نمایندگان حوزه علوم و آموزش، انستیتوهای توسعه، محافل بازرگانی، شرکت های صنعتی، شرکت های نوپا و سرمایه گذاران از روسیه و کشورهای خارجی و همچنین مقامات دولتی کشورهای حوزه خزر در راستای دستیابی به توسعه پایدار و تحکیم جایگاه منطقه کلان خزر برگزار شده بود . 
موضوعات تخصصی همایش مشتمل بر همکاری در حوزه علوم و آموزش، جوانان، آینده، آموزش در عصر دیجیتال، فناوری دریایی ، بهره‌برداری از منابع، آموزش پزشکی، بیوتکنولوژی کشاورزی و  اولویت های توسعه پرورش آبزیان بود  

در افتتاحیه همایش استاندار آستراخان، رئیس دانشگاه دولتی آستراخان و کنسول های مقیم  به شکل حضوری و رئیس آژانس فدرال در امور کشورهای مشترک المنافع به شکل برخط سخنرانی کردند و پیام کاظم  جلالی سفیر کشورمان در فدراسیون روسیه نیز توسط سرکنسول ایران در آستراخان به شرح زیر قرائت شد : 

باسمه تعالی

دریای خزر به عنوان منطقه راهبردی به کانونی برای رقابت سازنده، همکاری و همگرایی بین دولت ها و ملت‌های خزری برای تضمین صلح، ثبات، دوستی، حسن همجواری و پیشرفت تبدیل شده است.کشورهای حاشیه دریای خزر دارای سوابق فرهنگی، تاریخی و توانمندی‌های علمی و تحقیقاتی مشترکی هستند.در پرتو تعامل و همکاری کشورهای ساحلی تاکنون اسناد پنچ جانبه میان کشورهای حاشیه دریای خزر در حوزه های مختلف همچون؛ حفاظت از محیط زیست دریایی، آب و هواشناسی، پیشگیری و مقابله با حوادث غیر مترقبه، علوم و فناوریو امثال آن به امضا رسیده است که در مقام مقایسه با سایر حوزه های آبی مشابه در جهان، از لحاظ تعداد اسناد و موضوعات همکاری بی‌نظیر است. نهادهای دانشگاهی و علمی جمهوری اسلامی ایران ، همواره از ابتکارات علمی حمایت  کرده اند ، افزایش همکاری های علمی و تحقیقاتی بین موسسات علمی و تحقیقاتی کشورهای ساحلی خزر یک فرصت مهم برای ارتقای دانش و فناوری میان کشورهای ساحلی خواهد بود که زمینه توسعه پایدار، گسترش مناسبات و ارتباطات و رونق اقتصادی کشورهای منطقه خزر را به ارمغان خواهد آورد. در این زمینه اقدامات بسیار خوبی ؛ در زمینه تبادل اطلاعات در حوزه‌های علوم مربوط به دریای خزر، ایجاد بانک اطلاعاتی دریای خزر، تبادل استاد و دانشجو میان دانشگاههای عضو این اتحادیه انجام شده است. 

عزم کشورهای ساحلی خزر بر همکاری های علمی و دانشگاهی میان دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی کشورهای ساحلی دریای خزر به منظور تامین رفاه مردم و صلح و ثبات در منطقه جدی است و در این راستا، در حال حاضر یکی از اسناد مهم در دست بررسی توسط پنج کشور ساحلی، تدوین موافقتنامه تحقیقات علمی دریایی در خزر است. این سند، اولین موافقتنامه علمی در دریای خزر با هدف تعیین چارچوب همکاری در تحقیقات علمی دریایی بین دولت های ساحلی این دریا خواهد بود. 

از برگزار کنندگان همایش علمی خزر ۲۰۲۱ سپاسگزارم و برای کلیه شرکت کنندگان در این همایش علمی پیروزی، سربلندی و توفیقات بیشتر را آرزومندم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درياي خزر كاظم جلالي کشورهای ساحلی دریای خزر بین دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۰۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وعده رییس فدراسیون والیبال به ساحلی‌بازان برای صعود به المپیک
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر