Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان سفر به استان آذربایجان غربی با حضور در شهرک صنعتی میاندوآب از طرح تولید فرش ماشینی متعلق به «شرکت فرش افشار زرینه و ستاره افشار» بازدید بعمل آورد.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، این طرح تولیدی ظرفیت اسمی تولید ۱۵۰ هزار مترمربع به علاوه پانصد هزار متر مربع فرش با تراکم ۴۵۰۰ و ۱۵۰۰ شانه (ناشی از توسعه فعلی واحد) را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح در زمینی به مساحت ۵۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۱۰ هزار متر مربع در شهرک صنعتی میاندوآب استان آذربایجان غربی واقع است.

طرحی با سرمایه گذاری بانک صنعت و‌ معدن

۱۲۰ میلیارد تومان برای طرح جدید سرمایه گذاری شده است که ۱۸ میلیارد تومان آن را بانک صنعت و‌ معدن تامین و مابقی، آورده شرکت بوده است.

تعداد اشتغال ایجاد شده در این واحد تولیدی۱۰۰۰ نفر می باشد که ۳۰۰ نفر بصورت اشتغال مستقیم و ۷۰۰ نفر بصورت اشتغال غیرمستقیم مشغول به کارند.

صادرات ۶۰ درصدی محصولات کارخانه به ۲۲ کشور دنیا

۴۰ درصد محصولات تولیدی این کارخانه برای مصرف داخل و ۶۰ درصد دیگر نیز به ۲۲ کشور دنیا صادرات می شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از بخش‌های مختلف این واحد بازدید به عمل آورد و در گفت‌وگو با مسئولان، دست‌اندرکاران و کارکنان این واحد در جریان مهمترین ظرفیت ها، مسائل و مشکلات آن قرار گرفت.

جمعی از معاونان و مدیران وزارت صمت، نماینده میاندوآب در مجلس شورای اسلامی، استاندار و فرماندار میاندوآب و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در این بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت را همراهی نمودند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میاندوآب وزیر صنعت معدن و تجارت وزیر صمت آذربایجان غربی علیرضا رزم حسینی علیرضا رزم حسینی کارخانه فرش ماشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۰۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با بیان اینکه پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب آماده افتتاح می‌شود، اظهار کرد: این پایگاه با مشارکت خیرین و هماهنگی شورای خیرین سلامت میاندوآب در حال احداث بوده و هم اکنون از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات انجام‌گرفته، پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش آماده افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد.

وی گفت: احداث پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش یکی از اهداف کوتاه‌مدت مدیریت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب است.

روستا تصریح کرد: در راستای توسعه اعتلای حوزه سلامت شهر بکتاش و بعد از ایجاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب، پروژه احداث پایگاه خیر ساز اورژانس بکتاش با شتاب روزافزون در حال پیشرفت است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با بیان اینکه پیش‌ازاین شاهد با افتتاح پایگاه‌های اورژانس خیر ساز للکلو، سوگلی تپه و ممدل در این شهرستان بوده‌ایم، اظهار کرد: پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش چهارمین پایگاه اورژانس خیر ساز میاندوآب است.

افتتاح پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش سبب می‌شود تا میاندوآب از این بابت در جمع برترین‌های کشور در احداث پایگاه‌های خیر ساز اورژانس کشور قرار بگیرد.

اخیراً نیز مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت و رئیس اداره خیرین سلامت استان از پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب بازدید کردند.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمت‌آباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستان‌های چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.

دیگر خبرها

  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا