Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@05:23:13 GMT

کاندیداها با تمیکن از قانون به انتخاب اصلح کمک کنند

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۵۲۴۵۱

کاندیداها با تمیکن از قانون به انتخاب اصلح کمک کنند

انبارلویی گفت: کاندیداها باید اخلاق انتخاباتی را رعایت کنند تا نقش مهمی در انتخاب اصلح داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدکاظم انبارلویی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی شبکه خبری تهران نیوز اظهار داشت: نامزدهایی که در انتخابات ریاست جمهوری نام‌نویسی کرده‌اند باید پایبندی‌شان را به قوانین و مقررات نشان دهند و همگی باید از نظر شورای نگهبان تمکین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته در میان ثبت‌نام‌کنندگان هستند افرادی که به صراحت گفته‌اند نظارت استصوابی، قانون اساسی و شورای نگهبان را قبول ندارد و این نشان می‌دهد که آن‌ها در مسئله انتخابات خودشان را داور، بازیکن و هم پیروز انتخابات می‌دانند.

این فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: ما وارد قرن ۱۴ شده‌ایم و انقلاب اسلامی بیش از ۴۲ سال است که از عمر آن می‌گذرد؛ بنابراین نامزدها باید تلاش کنند تا در تولید قدرت نرم نظام ایفای نقش سازنده داشته باشند و برروی آن سرمایه‌گذاری داشته باشند که این سرمایه‌گذاری با مشارکت حداکثری مردم امکان‌پذیر است.

انبارلویی درباره تأثیرات مثبت مشارکت حداکثری مردم گفت: مردم برای حفظ رفاه و امنیت کشور هم که شده باید پای صندوق‌های رأی بیایند.

وی خاطرنشان کرد: برای به نمایش درآوردن مردم‌سالاری دینی و یک جمهوری مبتنی بر اخلاق، باید تلاش کرد و به دنیا اعلام کنیم که انتخابات و تأثیرگذاری رأی مردم در ایران با همه کشورهای جهان متفاوت است؛ چون این انتخابات مبتنی بر اخلاق و ادب است.

انبارلویی گفت: نامزدهای انتخاباتی باید از سرپیچی، خودبزرگ‌بینی، تکبر و خودشیفتگی پرهیز داشته باشند. اگر صلاحیت‌هایی که دارند آن‌ها را ارائه دهند. برای اثبات برتری خودشان نیاز نیست که دیگران را تحقیر و کوچک کنند، بلکه بزرگی خودشان را نشان دهند و این بزرگی در ارائه کارنامه و برنامه تجلی خواهد یافت.

وی بیان داشت: نامزدهای انتخاباتی باید در مناظرات؛ منطق، هوش و عقل خودشان را به نمایش بگذارند تا مردم بتوانند انتخاب اصلح و احسنت داشته باشند. ما باید بدانیم که عرصه رقابت، عرصه‌ای برای تخاصم ملی نیست، بلکه عرصه‌ای برای تفاهم ملی است و این تفاهم ملی به قدرت ملی و قدرت نرم تبدیل خواهد شد و در نهایت می‌توانیم در برابر توطئه‌ها و دسیسه‌ها بایستیم. ما باید مرز خودخواهی و خداخواهی را به نوعی ترسیم کنیم که مردم درک کنند با کاندیداهایی روبه‌رو هستند که با هم رقابت سالم دارند نه اینکه با مشتی اشرار که برای تصاحب قدرت مانند گرگ به جان هم افتاده‌اند. به‌طور خلاصه هنر و مهارت کاندیداها، تحکیم و تقویت وحدت ملی است.

انتهای پیام/*

 

منبع: دانا

کلیدواژه: داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود

 عبدالله مرادی با اعلام برگزاری نخستین نشست کمیسیون احزاب در ۱۴۰۳ گفت: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده ۱۰، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات از ۳ عضو کمیسیون امیری اصفهانی به عنوان نماینده قوه قضائیه و شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مجریه به همراه دبیر کمیسیون شکل گرفته است.

مردای ادامه داد: زمان برگزاری انتخابات ۱۰خرداد ۱۴۰۳ تعیین شد که طبق قانون، آگهی رسمی آن یک ماه زودتر برای ثبت نام داوطلبان منتشر می‌شود.

وی با اشاره به دیگر مصوبه این نشست اظهار کرد: مقرر شد مبلغ یارانه اختصاص یافته به احزاب سراسر کشور به حساب خانه احزاب ایران واریز و نحوه توزیع آن توسط کمیسیون احزاب تعیین شود.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اشاره به رای دیوان عدالت اداری در خصوص حزب جامعه زینب (س) اعلام کرد که اعضای کمیسیون ضمن توجه به رای صادره تصمیم گرفتند: متقاضیان برگزاری مجمع عمومی این حزب، مطابق قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی درخواست و پیشنهاد برگزاری مجمع عمومی را به دبیرخانه کمیسیون ارائه دهند.

مرادی اضافه کرد: در این جلسه با صدور پروانه فعالیت حزب «سازمان مردم تمدن ساز استان تهران» مشروط به اصلاح اساسنامه و مرامنامه موافقت و نیز با تمدید پروانه فعالیت سه حزب؛ «جوانان ایران اسلامی»، «کانون تربیت اسلامی»، «خانه پرستار» موافقت شد.

به گفته وی، ایجاد چهار شعبه استانی احزاب شامل: ۱-شعبه استانی حزب جمهوریت در استان همدان، ۲- شعبه استانی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در استان ایلام، ۳- شعبه استانی جمعیت اعتلای نهاد‌های مردمی در استان ایلام، ۴-شعبه استانی حزب نسل نو در استان ایلام مورد پذیرش کمیسیون قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب اعلام کرد: همچنین با تمدید پروانه فعالیت ۴ انجمن اقلیت دینی ۱-سازمان زنان زرتشتی، ۲-انجمن زرتشتیان رحمت آباد یزد۳، انجمن زرتشتیان مریم آباد یزد، ۴-انجمن زرتشتیان مزرعه کلانتر موافقت شد.

مرادی خاطرنشان کرد که طبق قانون، تعداد ۵۷ انجمن اقلیت‌های دینی در کشور در فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • تجدید انتخابات جنجالی در فدراسیون دوومیدانی
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا