Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحسین هوشمند گفت: طی سال‌های اخیر روند ابتلا به ام اس رو به افزایش بوده و در یکسال گذشته بیش از 7 هزار بیمار جدید در انجمن‌های ام اس کشور به عضویت در آمده اند.

به گزارش برنا؛  سی ام ماه می توسط فدراسیون جهانی ام اس،  روز جهانی ام اس نام گذاری شده است که امسال با نهم خرداد در ایران  مصادف است و شعار امسال روز جهانی ام اس پیوند همگانی برای درک درست واقعی از ام اس نام گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام 90 هزار مبتلا به ام اس در کشور در انجمن ام اس

عبدالحسین هوشمند، مدیرعامل انجمن ام.اس ایران درباره آخرین وضعیت مبتلایان به ام اس در کشور به خبرنگار برنا گفت: طی سال‌های اخیر میزان مبتلایان به ام اس با افزایش روبرو بوده و هم اکنون  در کشور 90 هزار مبتلا به ام اس در 57 مرکز استانی  و شهرستانی ثبت نام و به عضویت در آمده‌اند. در بین بیماران سه- چهارم  مبتلایان زن  و یک – چهارم مردمی هستند.

 هوشمند درباره وضعیت دارو برای مبتلایان به ام اس اظهار کرد: با توجه به اینکه بیش از 80 درصد داروهای مورد نیاز  مبتلایان به ام اس تولید داخل هستند دسترسی به داروهای داخلی با مشکل مواجه نبوده است. البته دسترسی به داروهای خارجی به دلیل مشکلات ارزی بعضا با تاخیر روبرو بوده است.

 افزایش قیمت مکمل‌ها مشکل مبتلایان به ام اس

مدیرعامل انجمن ام.اس ایران ادامه داد: یکی از مشکلات بیماران ام اس افزایش قیمت داروهای مکمل وافزایش هزینه  لوازم بهداشتی  و همچنین بعد از شیوع کرونا عدم امکان دسترسی به خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی بوده است.

کنترل کرونا در بین مبتلایان به ام اس

هوشمند درباره روند ابتلا به کرونا در بین مبتلایان گفت: این گروه از بیماران با توجه به اینکه بخشی از این افراد از داروهای کاهنده سیستم ایمنی استفاده می‌کنند باید کمتر تردد داشته باشند، طبیعتا با این روند دسترسی به توانبخشی در بین این بیماران کاهش یافته است.

او با بیان اینکه از یک ماه قبل واکسیناسیون بیماران مبتلا به ام اس آغاز شده است، گفت: بالغ بر 80 درصد بیماران در استان‌ها توانستند دوز اول این واکسن را دریافت کنند. این روند  در تهران هم از یک ماه قبل آغاز شده  و امیدواریم واکسیناسیون در یک ماه آینده به پایان برسد.

مبتلایان به ام اس نیازمند بیمه‌های تکمیل

هوشمند درباره حمایت بیمه‌ای از مبتلایان به ام اس تاکید کرد: بیمه‌های پایه همچون تامین اجتماعی و سلامت  مبتلا به ام اس را پوشش می‌دهند.

او  ادامه داد: هرچند این بیمه‌ها شامل بیمه‌های مکمل نمی‌شود داروهای مکمل را این افراد آزاد تهیه می‌کنند و هزینه فراوان دارد. ضرورت دارد با این تفاسیر دولت در خصوص بیمه تکمیلی بیماران خاص چاره ای بیاندیشد.

میزان ابتلا به ام اس در کشور رو به افزایش است

مدیرعامل انجمن ام.اس ایران درباره روند ابتلا به ام اس در کشور گفت: استرس و فشارهای روحی و  روانی در عود این بیماری تاثیرگذار  است. مبتلایان به ام اس باید از این  شرایط دور بوده و سبک زندگی را تغییر دهند. برای مثال مبتلایان باید مصرف دخانیات  را ترک کنند. افراد با ورزش بیشتر و تغذیه سالم از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند. در سطح جامعه هم ابتلا به ام اس رو به رشد است. طی یکسال گذشته 7 هزار بیماری جدید در انجمن‌های ام اس عضو شدند.

ام اس ناتوان کننده نیست

 او تاکید کرد: بیماری ام اس بیشتر جوانان را مبتلا می کند و یک بیماری مزمن است. با توجه به اینکه داروها و درمان‌های جدید در کنترل بیماری نقش دارد می‌تواند تحت کنترل قرار بگیرد. تمامی مبتلایان به ام اس زندگی معمولی داشته و ام اس ناتوان کننده نیست. جامعه باید با درک صحیح از بیماری به درک آن بپردازد.

//انتهای پیام:3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران برنا دارو مشکلات افزایش قیمت سیستم ایمنی واکسیناسیون تامین اجتماعی پوشش دولت استرس سبک زندگی تغذیه جامعه رشد ام اس کرونا زهرا سلیمانی مبتلایان به ام اس ام اس در کشور مبتلا به ام اس ابتلا به ام اس انجمن ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟