Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@04:42:43 GMT

تصاویر/مرگ تدریجی پیازهای هرمز

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۵۸۳۸۱

تصاویر/مرگ تدریجی پیازهای هرمز

متاسفانه در سالیان اخیر به دلیل فقدان الگوی صحیح، اطلاع‌رسانی و برنامه‌ریزی جامع در تعیین میزان و جغرافیای کشت محصولات کشاورزی، شاهد تضعیف تولید و اتلاف حاصل دسترنج قشر زحمتکش کشاورز هستیم.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ 161هزار هکتار اراضی کشاورزی استان حاصلخیز هرمزگان، با تولید قریب ۳۰۰میلیون تن محصولات باغی و ۶۵۰هزارتن گونه‌های سبزی و صیفی جات، نقش این استان جنوبی را درتحقق امنیت غذایی کشور برجسته کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه در سالیان اخیر به دلیل فقدان الگوی صحیح، اطلاع‌رسانی و برنامه‌ریزی جامع در تعیین میزان و جغرافیای کشت محصولات کشاورزی، شاهد تضعیف تولید و اتلاف حاصل دسترنج قشر زحمتکش کشاورز هستیم، اعلام رقم۴۰هزارمیلیارد تومان ضایعات محصولات کشاورزی و هدر رفت۱۳میلیاردمترمکعب آب، از سوی مراجع رسمی این گزاره را تایید می‌کند. این خطای دستگاه‌های اجرایی و قصور خسارت بار نهادهای نظارتی، روزگار را بر دلالان زالوصفت، شیرین و بر اقتصاد کشاورزان، تیره و تار کرده است. هفته‌های اخیر، مشاهده اجتماع غم‌بار پیازهای تولیدی هرمزگان بر زمین داغ کنار جاده‌ها، هم اشک پیازها را درآورده، هم اشک کشاورز را. در سال۱۴۰۰ با شعار راهبردی «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» استمرار این وضعیت اسفبار چه توجیهی می‌تواند داشته باشد؟

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه ضمن اعلام اختصاص بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی دیم به کشت علوفه های دیم گفت: بهترین راه برای جبران کسری علوفه و اقتصادی شدن دیم زارها، تبدیل دیم زارهای کم بازده جهت تولید علوفه دام است.

پرویز امجدی ادامه داد: کشت نباتات علوفه ای از جمله خلر، ماشک، شبدر، اسپرس، گاودانه و ... در تناوب با گندم به جای آیش به کشاورزان و بهره برداران توصیه می‌شود که می تواند در افزایش عملکرد محصول آتی و حاصلخیزی خاک بسیار تاثیرگذار باشد و کمکی برای تولید علوفه دامداران محسوب شود.

وی ادامه داد: کشاورزان منطقه به دلیل عدم آشنایی با این محصولات و مزایای آنها چندان راغب به کشت و کار این محصولات نبوده و بایستی اقدامات ترویجی و آموزشی برای بهره برداران صورت گیرد.

امجدی  درخصوص زمان کشت این محصولات گفت: این علوفه های دیم را می توان به صورت بهاره و پاییزه و کشت انتظاری کشت نمود.

از ابتدای سال زراعی جاری به منظور ترغیب کشاورزان و ترویج این محصولات ۳۹۷۵ کیلوگرم بذر رایگان و ۶۰۰۰ کیلوگرم بذر یارانه دار در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

 

 

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران