Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های اجتماعی جهان از فیسبوک تا گوگل و تلگرام، قوانین جدید فناوری اطلاعات هند را به طور کامل و یا تا حدودی پذیرفته‎اند.

خبرگزاری میزان – «گوگل»، «فیسبوک»، «تلگرام»، «لینکدین» و استارتاپ‌های هندی «شیر چت» و «کو» تحت حمایت «تایگر گلوبال»، به طور کامل و یا تا حدودی قوانین جدید هند را در زمینه فناوری اطلاعات، پذیرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه «تِک کرانچ»، ضمن اعلام این خبر به نقل از منابع هندی، نوشت «قوانین جدید فناوری اطلاعات هند که در ماه فوریه سال ۲۰۲۱ اعلام شده، از شرکت‌های فناوری فعال در این کشور می‌خواهد تا مشخصات تماس نمایندگانی را که وظیفه انطباق، نقطه اتصال مرجع و رسیدگی به شکایات را دارند، تعیین و به اشتراک بگذارند.»

بیشتر بخوانید: تهدید هند به بازداشت کارکنان توییتر، فیسبوک و واتس اپ فیسبوک قوانین استرالیا را پذیرفت

به گفته منابع آگاه، شرکت‌های ذکر شده قوانین جدید فناوری اطلاعات هند را پذیرفته و قرار است از هفته جاری این قوانین را رعایت کنند.

همچنین بر اساس این گزارش، شبکه اجتماعی «واتس اپ» نیز تا حدودی با قوانین جدید هند در زمینه فناوری اطلاعات موافقت کرده است.

با این وجود شبکه اجتماعی «توییتر» تاکنون از پذیرش قوانین جدید فناوری اطلاعات هند خودداری کرده است.

این در حالی است که اخیرا «توییتر» و دولت هند در جریان اعتراضات در این کشور شاهد تنش‎هایی بودند.

انتهای پیام/

برچسب ها: تحولات بین الملل هند فیسبوک گوگل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هند تحولات بین الملل هند فیسبوک گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد

 به گزارش تابناک، آژانس جاسوسی اوکراین (GUR) روز دوشنبه اعلام کرد که مدیریت پلتفرم پیام‌رسان تلگرام تعدادی از ربات‌های رسمی این آژانس را مسدود کرده است. به گفته این آژانس ربات‌های مذکور مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین بوده‌اند.

 آژانس جاسوسی اوکراین در بیانیه‌ای که در تلگرام منتشر شد، گفت: «امروز، مدیریت پلتفرم تلگرام به طور غیرمنطقی تعدادی از ربات‌های رسمی مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین از جمله ربات اصلی اطلاعاتی را مسدود کرد.» همچنین در این بیانیه قید شده که «با توجه به این که تلگرام ربات‌های رسمی ما را مسدود کرده است فکر می‌کنید اطلاعات شخصی شما در امان هستند؟»

 ربات یک برنامه نرم‌افزاری است که می‌تواند به تنهایی دستورالعمل‌هایی را که برای آن تعریف شده‌اند، اجرا کند. ربات‌ها برای انجام وظایف خاصی برنامه‌ریزی شده‌اند. این نرم‌افزارها می‌توانند مکالمه با افراد را تقلید کنند یا حتی محتوا جمع‌آوری کنند.

 اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام که در دبی مستقر است و یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به شمار می‌آید، توسط پاول دوروف روسی‌الاصل تأسیس شد. دوروف در سال ۲۰۱۴ پس از رد درخواست‌های دولت روسیه برای بستن جوامع مخالف در یک پلتفرم رسانه اجتماعی دیگر، این کشور را ترک کرد. پس از اینکه روسیه در سال ۲۰۲۲ به اوکراین را حمله کرد، تلگرام به ابزاری برای دولت‌های مخالف و موافق جنگ و محلی برای ارسال و دسترسی به اطلاعات فیلتر نشده درباره جنگ تبدیل شد. تقریباً تمام رسانه‌های بزرگ، نهادهای دولتی و شخصیت‌های دولتی در روسیه و اوکراین کانال‌های محتوایی را در تلگرام دارند.

 رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، ویدئوهای روزانه خود را در این اپلیکیشن منتشر می‌کند. نیروهای مسلح او در این ویدئوها نسبت به حملات هوایی هشدار می‌دهند و تحولات میدان نبرد را مستند می‌کنند. از طرف دیگر کرملین فعالیت‌های ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را در تلگرام اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی