Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاکید بر اهداف و برنامه های این اداره کل در زمینه آموزش، توانمندسازی و جلب مشارکت های محیط زیستی گفت: نخستین «نشریه الکترونیکی محیط زیست ویژه کودک و نوجوان» خرداد ماه جاری و مصادف با هفته محیط زیست رونمایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا عادل خزایی اظهار کرد: کودکان و نوجوانان در تمام جوامع اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارند و هزینه های کلانی برای تربیت آنان صرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا با توجه به اینکه کودکان عامل پیوند نسل‌های گذشته و آینده در هر جامعه محسوب می‌شوند، تأمین نیازهای فکری و نهادینه‌سازی ارزش‌های اجتماعی از دغدغه‌های بسیاری از مسئولان درجهت اجرای برنامه‌های هدفمند برای داشتن آینده‌ای بهتر برای کودکان بوده است.

معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار تصریح کرد: انتقال فرهنگ‌ها، باورها، عادات و ارزش‌ها و در صورت لزوم اصلاح محیط اجتماعی و محیط زیستی در هر جامعه بی شک از طریق همین کودکان و آموزش به آنان و استمرار در تمرین آن جهت نهادینه‌سازی میسر خواهد بود. برای دستیابی به این مهم راه‌های مختلف و ارزشمندی وجود دارد و همیشه ادبیات یکی از بهترین راه‌ها در جهت انتقال این مفاهیم به کودکان بوده است.

خزایی با بیان اینکه نشریه پلی است بین ذهن کاوشگر کودک و محیط اجتماعی او که به دلیل تداوم، تنوع مطالب و در دسترس بودن می‌تواند بخشی از برنامه خواندن کودک و نوجوان باشند و دارای کارکردهای گوناگونی همچون آموزش، اطلاع رسانی و سرگرمی هستند، گفت: یکی از انواع منابع الکترونیک که می‌تواند به توسعه و کمال سطح دانش و آگاهی کودکان و نوجوانان کمک کند، نشریات الکترونیک و تارنماهای ویژه آن‌ها است که از طرفی می‌توانند پشتوانه علمی مدرسه نیز باشند و با فلسفه وجودی، اهداف و مقاصد آموزش و پرورش نیز همخوانی دارند.

معاون اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اضافه کرد: ارتقای سطح دانش، آگاهی‌ها و جلب مشارکت کودکان و نوجوانان در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، تغییر نگرش و تغییر رفتار کودکان و نوجوانان از طریق آموزش و مشارکت، ایجاد دانش، آگاهی و دغدغه محیط‌ زیستی در خانواده‌ها از طریق کودکان و نوجوانان از اهداف راه‌اندازی مجله الکترونیک کودکان برای کودکان است.

به گفته وی در این جهت اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در نظر دارد در راستای اهداف و برنامه های خود در زمینه آموزش، توانمندسازی و جلب مشارکت‌های محیط زیستی، از بهار سال جاری نشریه الکترونیک محیط زیست ویژه کودک و نوجوان را به‌صورت فصلی منتشر کند که از اولین شماره آن در خرداد ماه و مصادف با هفته محیط زیست رونمایی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار، معاون اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار یادآور شد: موضوع این نشریه پرداختن به مفهوم کلی محیط زیست است و قرار است در هر شماره به‌صورت جزئی به مباحث محیط زیست در حوزه کودکان بیشتر پرداخته شود. عمده محتوای این مجله توسط خود کودکان تهیه می‌شود. بدین نحو که طی مدت دو ماه کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی حول محور محیط زیست و موضوعات تخصصی آن شماره از مجله توسط تسهیلگران و آموزشگران برای کودکان برگزار شده است و ذهن کودک را به تفکر، کاوش و مشارکت دعوت می‌کنند و پس از آن کودکان متناسب با علاقه و ‌توانایی‌های خود به تولید محتوا برای نشریه می‌پردازند و محتوای تولید شده پس از ویرایش نهایی توسط سردبیر در بخش‌های مختلف مجله انتشار می‌یابند.

انتهای ‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته محیط زیست اداره کل محیط زیست شهرداری تهران اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار کودکان و نوجوانان کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی صبح یکشنبه در نشست تخصصی به مناسبت هفته زمین پاک در دانشگاه اراک با اشاره به مدیریت پسماندها اضافه کرد: در ایران، قانون مدیریت جامع پسماند ایجاد و آئین نامه اجرایی برای آن تصویب شده و از دهه ۸۰ تاکنون به اجرا درآمده و باید اذعان کرد مدیریتی که در این عرصه انجام می‌شود نیازمند بازنگری است و باید مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: متأسفانه جهش‌های مدنظر در راستای حل مشکلات زیست محیطی اتفاق نیفتاده و امیدواریم در این خصوص اتفاقات جدید در استان صورت پذیرد.

یوسفی تاکید کرد: سازمان مردم نهادی تحت عنوان حافظان طبیعت و محیط زیست در شهرستانهای ساوه و زرندیه، از پسماندهای قابل بازیافت از پوست میوه‌ها، سبزی‌ها وصیفی جات تحت عنوان خشکاله برای مصرف دام درست می‌کنند و داوطلبانه به دامداری‌ها تحویل می‌دهند.

وی افزود: این خشکاله‌ها حدود ۷۰ درصد وزن پسماندهای خانگی است و به جای تولید شیرابه و هزینه‌های حمل و نقل و دفن به عنوان علوفه مورد نیاز دام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در طول شبانه روز ۷ و نیم تن پسماند عفونی در استان تولید می‌شود که باید پس از طی یک مرحله اتوکلاو در سایت‌های ویژه دفن شوند که اقدامات در این راستا در سطح استان در شهرستان‌های ساوه و اراک در حال انجام است.

وی با اشاره به پسماند صنعتی معمولی و ویژه گفت: پسماند صنعتی ویژه حدود یک میلیون تن سالانه در استان تولید می‌شود که یک سایت در این خصوص از دهه ۹۰ در ساوه ایجاد شده که کم و بیش در حال فعالیت است.

وی در ادامه یکی از اقدامات جدی در دانشگاه‌ها را ارائه راهکار برای پساب‌های تولید صنایع و صنایع ویژه و همچنین پساب‌های کشاورزی برشمرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲، در قالب پویش ملی مسیر سبز- ایران پاک، پاکسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان با بکارگیری اقشار آسیب دیده و حمایت افراد خیر و شرکت‌های صنعتی صورت گرفته است؛ که در این پویش تاکنون ۴۰ تن زباله در قالب ۱۰ هزار پاکت جمع آوری شده است.

وی بر تحقیق علمی و فرهنگ سازی خطاب به دانشجویان تاکید کرد و گفت: هر اقدام زیستی محیطی نیازمند ۲ اهرم قانون و فرهنگ سازی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: آموزش مدیریت پسماند در مدارس، روش‌های مدیریتی پسماند عفونی برای منشی مطب‌ها، مدیریت پسماند صنعتی و ویژه برای صنایع و آموزش مدیریت پسماندهای عادی برای شهرداران و دهیاران از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و فرهنگ سازی باید مورد نظر قرار گیرد.

یوسفی با بیان اینکه بیش از هزار لیتر در ثانیه در استان پساب صنعتی وجود دارد که قابلیت بازچرخانی دارند که برای این نیز باید راهکار لازم ارائه و پیاده سازی شود.

کد خبر 6090585

دیگر خبرها

  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود