Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، تمامی شرکت کنندگان در سیزدهمین جشنواره تجسمی فجر می‌توانند از امروز کتاب این رویداد به علاوه گواهی شرکت در جشنواره را از دبیرخانه این رویداد دریافت نمایند. این کتاب وزین ۷۵۰ صفحه‌ای در بخش طوبای زرین به طراحی کیانوش غریب پور و مهدیه روستایی به زیور طبع آراسته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب سیزدهمین جشنواره تجسمی فجر شامل ۶۹۹ اثر از ۵۰۴ هنرمند است که پیشتر در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره تجسمی فجر رونمایی شده بود. این کتاب در برگیرنده پیام‌هایی از سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجتبی حسینی معاون هنری وزیر، هادی مظفری مدیرکل هنر‌های تجسمی و علی اشرف صندوق آبادی دبیر جشنواره سیزدهم است.

معارفه هیات انتخاب  و داوری نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران

عصر روز سه شنبه ۴ خرداد ماه ۱۴۰۰ اعضای شورای سیاستگذاری، هیأت انتخاب و داوری نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران در سالن امیرخانی خانه هنرمندان ایران دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست ابتدا امیر راد رئیس انجمن هنرمندان نقاش ایران، گزارشی از روند برگزاری دوسالانه نقاشی را تا خرداد ماه جاری ارائه کرد و گفت: مهلت دریافت آثار بخش «سراسرنما» که فراخوان عمومی ارسال آثار آن در تاریخ یکم فروردین ۱۴۰۰ اعلام شده در ۱۸ خردادماه به پایان می‌رسد و بعد از این تاریخ انتخاب و داوری در دو مرحله انجام می‌گیرد. مرحله نخست توسط هیأت انتخاب و بر اساس تصاویر ارسالی آثار و مرحله دوم توسط هیأت داوران بر اساس آثار دریافتی در مرحله نخست.

وی افزود: افتتاحیه بخش سراسر نما‌ی نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران برای روز ۵ شهریورماه برنامه‌ریزی شده‌است.

مدیر دوسالانه نهم نقاشی گفت: اطلاعات دو بخش دیگر دوسالانه، کیوریتوریال و گفتگو، نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.

نشست معارفه اعضای هیأت انتخاب و داوری دوسالانه با شورای سیاستگذاری با حضور امیر راد (مدیر دوسالانه و عضو شورای سیاستگذاری)، اعضای شورای سیاستگذاری شامل فرح اصولی، معصومه مظفری، علی ندایی، محمد فیروزه ای، جمال عرب زاده، مینا نادری، هلنا شین دشتگل و مژگان قدوسی، هیأت انتخاب و داوری دوسالانه شامل علیرضا آدم‌بکان، علی ذاکری، فریدون امیدی، بهزاد حاتم، داریوش حسینی، رزیتا شرف‌جهان، علی نصیر، مهرداد اسکویی، کامران صفامنش، شهروز صدر‌فرزانه و همچنین اردشیر میرمنگره نماینده اداره کل هنر‌های تجسمی برگزار شد.

نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران، شهریورماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است، هادی مظفری ریاست شورای سیاستگذاری دوسالانه، احسان آقایی مشاور شورا، غلامحسین نامی رئیس افتخاری دوسالانه، امیر راد مدیر دوسالانه و عبدالرحیم سیاهکارزاده دبیر اجرایی این دوره از دوسالانه ملی نقاشی ایران را برعهده دارند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی جشنواره فجر دوسالانه ملی سیزدهمین جشنواره تجسمی فجر شورای سیاستگذاری انتخاب و داوری هیأت انتخاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • رئیس شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران معرفی شد
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران