Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای برگزاری انتخابات باشکوه نیاز است کاندیداها مواضع و فهم خود را از "فرهنگ" مطرح و اقدامات آینده خود در این راستا را بیان کنند و بگویند با نظام یادگیری به عنوان مهم‌ترین عرصه جوامع چگونه ارتباط برقرار خواهند کرد؟.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در مراسم امضای تفاهم‌نامه با معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری که به صورت حضوری در معاونت زنان برگزار شد، با بیان اینکه ۷۰ درصد معلمین مقطع ابتدایی را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: سهم زنان در در اهتمام دوره طلایی ۳۰۰۰ روزه اولیه زندگی بیشتر از مردان است و من تصور می‌کنم بیشترین سهم برای ساختن آینده هر کشوری به زنان معطوف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نظام یادگیری اهمیت جنس زن به دلایلی بسیار بالاتر و عمیق‌تر است چراکه مراحل اولیه شکل گیری شخصیت و هویت افراد درون خانه رخ می‌دهد و مسئولیت این شکل گیری بر عهده مادران است.

وی با اشاره به نقش آفرینی مادران درون خانه برای شکل گیری شخصیت فرزندان، ادامه داد: اگر می‌خواهیم بدانیم آینده یک جامعه چگونه است باید به توانایی و اندیشه مادران آن جامعه توجه کرد. اگر از پرورش زنان توانمند غفلت کنیم آینده خود را از دست خواهیم داد چراکه هیچ مسیری برای آینده کشورها قوی‌تر تربیت زنان شایسته نیست، کمااینکه تمامی توافق‌نامه‌های این وزارت خانه با معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری در همین راستا شکل گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش "پیشرفت" را دغدغه تمامی کشورها دانست و افزود: دغدغه تمام جوامع پیدا کردن الگوی موثر برای پیشرفت است و در این راستا مطالعات زیادی انجام شده اما از جمله چالشهای جوامع درک نادرست از الگوی موثر برای پیشرفت و جابجا شدن ارزشها و تغییر اولویت‌ها است. 

حاجی میرزایی با تاکید بر اهمیت "توسعه فرهنگی" در پیشرفت جوامع، خاطر نشان کرد: بی‌تردید وحدت نظری و تجربی در این خصوص وجود دارد که پیشرفت جوامع بدون توسعه فرهنگی آنها اتفاق نمی‌افتد. هیچ شاخصی به اندازه "توسعه فرهنگی" در توسعه و پیشرفت جوامع موثر نیست. فرهنگ یک جامعه نیز متاثر از "نظام یادگیری" آن جامعه است و اگر فرهنگی استوار و غنی شود به پیشرفت می‌انجامد.

وی یادآور شد: تا زمانی که نظام یادگیری پارسا و موثر نباشد منتج به پایداری و رشد مستمر و دائمی کشور نمی‌شود، از این رو باید در حوزه فرهنگ و نظام یادگیری اقدامات کارسازی انجام شود. برای برگزاری انتخابات باشکوه نیاز است کاندیداها مواضع و فهم خود را از "فرهنگ" مطرح و اقدامات آینده خود در این راستا را بیان کنند و بگویند با نظام یادگیری به عنوان مهم‌ترین عرصه جوامع چگونه ارتباط برقرار خواهند کرد؟.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اهمیت پرداختن به مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌ها زندگی و... برای دانش آموزان، والدین و مربیان تصریح کرد: اگر جامعه‌ای نیاموزد چگونه حرف بزند، چگونه مسایل را اولویت بندی کند و چگونه نسبت به مسائل نگرش خلاقانه داشته باشد نمی‌تواند به پیشرفت دست یابد. والدینی که خود اعتماد به نفس کامل ندارند چگونه می‌توانند خودباوری را به فرزندان منتقل کنند و آنها را برای حضور در جامعه آماده کنند؟. 

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌های یادشده، گفت: برای افزایش مشارکت اجتماعی باید از همین نکات آغاز کنیم. این مهارت‌های ارتباطی اکتسابی است و اگر نظام آموزشی این مهارت‌ها را به دانش آموزان و والدین نیاموزد پس افراد در کجا باید این مهارت‌ها را کسب کنند؟. مادری که درک روشنی از خود و تکالیف خود دارد بهتر می‌تواند فرزندی تربیت کند که مدافع حقوق خود باشد و از شخصیت خود دفاع کند. 

حاجی میرزایی با اشاره به "جابجا شدن اولویت‌ها" درون جوامع، افزود: گوهر اصلی تحول و پیشرفت جوامع در مناسبات یاد شده شکل می‌گیرد و جامعه ما هنوز کار دارد تا بتواند به این مناسبات و اقدامات توجه کند. اهمیت این توافق نامه‌ها که در راستای تحقق گوهر اصلی تحول و پیشرفت شکل می‌گیرد نیز بسیار بیشتر از توافق‌نامه‌های اقتصادی، سیاسی و... است چراکه تفاهم‌نامه‌ای برای ساخت آینده کشور است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تدوین کتاب "بانوی اول" در راستای الگو قرار دادن خدیجه کبری (س) برای دانش آموزان و بارگذاری این کتاب در برنامه "شاد"، اظهار کرد: داشتن الگو مساله مهمی برای دانش آموزان است. حتی یادگیری یک نفر در مهارت‌های آموزش داده شده از جمله مهارت کودک یاری _که در راستای ارتقای مهارت برای مادر شدن در آینده آموزش داده می‌شود_ بسیار ارزشمند است چراکه نمی‌توان حدی برای ارزشهای این مهارت‌ها در نظر گرفت. در دولت تدبیر و امید این رویکرد توسعه پیدا کرد و  این مسائل به طور جدی‌تر دنبال شدند. امیدواریم در دولت بعدی نیز استمرار پیدا کند چراکه هیچ خدمتی بالاتر از خدمتی که از این طریق به جامعه، انسان و انسانیت ارایه می‌شود نیست.

در بخش دیگر این برنامه خانم پناهی‌روا، مشاور امور بانوان وزارت آموزش و پرورش، درباره اقدامات و توافق‌نامه‌های این وزارت خانه با معاونت امور زنان و خانواده طی سالهای قبل، اظهار کرد: در حال حاضر حدود هفت میلیون دانش آموز دختر و حدود ۵۰۰ هزار زنان فرهنگی شاغل داریم. اولین اقدام این وزارت خانه با معاونت امور زنان انعقاد موافقت‌نامه همکاری در خصوص برگزاری جشنواره فرهنگی هنری عکس و فیلم "دختران و خانواده، گذار از کرونا" بود که به اهمیت نقش دختران درون خانواده‌ها و اهمیت نقش آنها در هویت یابی و شکوفایی استعداد خود می‌پرداخت و در برنامه "شاد" برگزار شد.

وی ادامه داد: مشارکت اجتماعی دختران دانش آموز افزایش سطح انگیزه دانش آموزان و مربیان و والدین در رویدادهای اجتماعی و تالیف دو کتاب و تولید فیلم و برگزاری کارگاه‌ها در همین راستا، جذب دختران بازمانده از تحصیل در پنج استان کشور، ارتقاء مهارت‌های گفتگو که ارتباط موثر دانش آموزان با هم‌سالان و مدرسه و جامعه و تولید فیلم آموزشی و برگزاری کارگاه‌ها در این راستا، آموزش مهارت‌های کودک یاری به کودکان در راستای افزایش مهارت‌های ورود به زندگی برای دختران مقطع یازدهم و دوازدهم متوسطه از جمله موافقت‌نامه‌های این وزارت خانه با معاونت زنان بوده است.

به گفته پناهی روا، بهبود وصعیت آموزشی و بهداشتی، حمایت از دانش آموزان محروم از تحصیل در دوران پاندمی کووید ۱۹، توان افزایی و ارتقاء جایگاه زنان فرهنگی، استفاده از ظرفیت زنان فرهنگی در مدرسه سازی به ویژه در مناطق محروم، آموزش حقوق شهروندی به دانش آموزان، کارآفرینی دختران دانش آموز مقطع متوسطه و موافقت نامه با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در راستای اشتغال‌زایی دختران و تقویت مهارت ‌های ارتباطی موثر در دانش آموزان و توان افزایی زنان فرهنگی سرپرست خانوار از جمله اقدامات مشترک این وزارت خانه با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی انتخابات ۱۴۰۰ معاونت زنان وزارت خانه با معاونت امور زنان معاونت امور زنان و خانواده وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان توافق نامه ها پیشرفت جوامع نظام یادگیری مهارت ها زنان فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت

‌به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ویژه بانوان در پنج رشته و ویژه آقایان در ۶ رشته به میزبانی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز ظهر پنج شنبه در مرکز تربیت مربی کرج برگزار شد.

بهزاد غفاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز در این مراسم عنوان کرد: ۳۶۰ نفر از کارکنان سازمان فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در ۶ رشته فوتسال، والیبال، شنا، دارت، شطرنج و تنیس روی میز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات از ۴ تا ۶ اردیبهشت ویژه بانوان و ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ویژه آقایان برگزار شد، شناسایی و کشف استعدادهای برتر ورزشی را از مزایای چنین مسابقاتی دانست و افزود: این مسابقات فرصتی مناسب برای توسعه و گسترش فرهنگ تعالی ورزش در سطح کشور است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز با بیان اینکه دو نفر البرزی در رشته دارت ویژه آقایان در این رویداد ورزشی شرکت کرده‌اند، تصریح کرد: البرز برای اولین بار میزبان این مسابقات است.

غفاری با اشاره به هزینه‌های بالای باشگاه‌های ورزشی، از مسؤولان درخواست کرد تا امکانات ورزشی بیشتری با هزینه کم یا رایگان در اختیار کارمندان این اداره‌کل قرار دهند تا بتوان هم سلامت کارکنان را ارتقا داد و هم در مسابقات کشوری به موفقیت‌های چشمگیرتری دست یافت.

وی با بیان اینکه تعداد بانوان شرکت کننده در این جام ۱۳۰ نفر بوده است، اظهار کرد: ۱۲ نفر در رشته شنا و رشته شطرنج، دارت و تنیس روی میز هر یک ۶ نفر به طور جداگانه و هفت تیم والیبال در این مسابقات به رقابت پرداختند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز تعداد آقایان شرکت کننده در این جام را ۲۳۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: ۱۵ نفر شنا و شطرنج، دارت و تنیس روی میز هر یک ۶ نفر به طور جداگانه و هشت تیم والیبال و هشت تیم فوتسال در این جام به رقابت پرداختند.

غفاری تاکید کرد: مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت، سالانه با هدف افزایش توان جسمانی و روحیه کارکنان به دستور سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6095249

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند