Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا عباسی رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: طبق قانون نظام صنفی ۵ کمیسیون شکایات، بازرسی، فنی، حل اختلاف و آموزش داریم.

وی گفت: شهروندی که مبلی خریداری کند اگر معیوب،‌گران یا هر مشکل دیگری داشته باشد با مراجعه به کمیسیون شکایات اتحادیه، که هر روز دایر است می‌تواند شکایت خود را طرح ‎‌کند و بعد از تشکیل پرونده، کمیسیون موضوع را کارشناسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان تهران با بیان اینکه در ماه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ پرونده شکایت تشکیل می‌شود، افزود: ۸۰ درصد از شکایات در اتحادیه رفع می‌شود و مابقی را به تعزیرات ارسال می‌کنیم تا قاضی تعزیرات برای آنها تصمیم گیری کند.

عباسی بیان کرد: در یک صنف تولیدی مثل صنف ما، دارای سه پروسه تامین، تولید و توزیع هستیم که در این سال‌ها در مرحله تأمین به دلیل عدم نظارت کافی، خیلی با مشکل روبه‌رو بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه صنف مبل سازان ۱۰ درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: یکی از افتخارات ما این است که تمام مواد اولیه را از تولید داخل استفاده کنیم اگر در مواد اولیه تأمین کننده‌ها خوب عمل نکند مشکلات زیادی از جمله افزایش هزینه‌های اولیه ایجاد می‌شود.

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان تهران با اشاره به اینکه هزینه‌های مواد اولیه چند برابر شده است، گفت: بیشتر شهروندها گله‌مند هستند که مبل چرا گران شده است، علت این گرانی افزایش هزینه مواد اولیه است، که روز به روز گران می شود مثلاً تولیدکننده باید پارچه متری ۵۰ تومان را با قیمت سه برابر خریداری کند.

عباسی عنوان کرد: حدود ۴۷ تا ۵۰ درصد از واحدهای ما با ظرفیت خالی کار می‌کنند و تعطیل کرده‌اند.

وی افزود: به بهانه حمایت از تولید جلوی واردات پارچه را می‌گیرند همین باعث سه برابر شدن قیمت آن شده است؛ پارچه‌هایی که در داخل تولید می‌شود ۳۰ تا ۴۰ درصد مصرف ما را می‌تواند تأمین کند، لذا ۶۰ درصد ظرفیت خالی می‌ماند که باید با واردات تأمین شود ولی دولت جلوی واردات را می‌گیرد و پارچه با قیمت چند برابر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود.

انتهای پیام/ ۶۷۰۷۸

منبع: فارس

کلیدواژه: علیرضا عباسی مواد اولیه مبل سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در حاشیه جلسه بررسی آخرین وضع احداث واحد‌های بزرگ مقیاس پرورش مرغ گوشتی (مگافارم) گفت: میزان خودکفایی تولید مرغ در استان تهران از ۴ به ۱۲ درصد رسیده است.

محمد علیمهری افزود: در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد مصرف روزانه مرغ استان تهران در داخل استان تولید می‌شود.

معاون استاندار تهران گفت: برنامه ریزی اولیه برای احداث ۲ مگافارم در شهرستان ری و فیروزکوه انجام شده تا خودکفایی استان تهران به ۳۰ درصد افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر افزایش تولید افزود: در سال گذشته ۱۹ واحد راکد مرغداری استان تهران احیا شد که موجب افزایش جوجه ریزی از ۵۰۰ هزار قطعه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه شد.

دیگر خبرها

  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری
  • ترکیب اولیه ایران برابر ازبکستان
  • جهش تولید با رشد استعداد کارگران محقق می‌شود
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد