Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از چابک آنلاین، محمدمراد بیات افزود:موضوع تعدد دستگاه‌های پوز در خصوص کسب ‌وکارهایی اهمیت دارد که سرعت انجام تراکنش برای آن‌های مهم است؛ به عنوان مثال برای یک آب‌میوه فروشی سرعت انجام کار بسیار مهم است، اما برای یک مغازه‌ای مانند فروشگاه لوازم خانگی یا دستگاه‌های صنعتی که ممکن است ۲ تراکنش در روز داشته باشد، موضوع مهمی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، در رابطه با فرایند تسویه حساب بانک ها با دارندگان دستگاههای پوز،تصریح کرد:در واقع بعد از اینکه شاپرک به این موضوع ورود کرد و نظارت بر تسویه دستگاه‌ها را بیشتر کرد، بانک‌ها تقریبا از یک روال مشخص در تسویه پیروی می‌کنند.

مدیر عامل مرکز فابا در رابطه با تعداد بالای تراکنش ها در کشور گفت: متاسفانه جدول کارمزدها سال‌ها است که به ‌روز نشده و این عدم به‌ روز رسانی تاثیرزیادی را بر تراکنش‌های زیر ۱۰ هزار تومان در شبکه بانکی گذاشته است.

دبیرکل نمایشگاه تراکنش ایران درباره تراکنش های با مبلغ کم،تصریح کرد: این تراکنش‌ها نزدیک به 60 درصد ازتراکنش‌های شبکه بانکی را تشکیل می‌دهد که به دلیل استقرار نیافتن کیف پول الکترونیک در کشور و تعلل در تصحیح این روندمعیوب، مشتریان تمایل دارند که حتی تراکنش‌های ۲ هزار تومانی را هم از طریق دستگاه کارت‌خوان انجام دهند.

به گفته وی، این موضوع مشکلات زیادی برای بانک‌ها و فشار روی شبکه شتاب را به‌دنبال داشته است.

بیات افزود: واضح است که توازنی بین تاسیس واحد‌های صنفی، واردات دستگاههای پوز و تعداد پایانه های فروش از رده خارج شده وجود ندارد و PSPها همچنان اصرار به واردات دستگاه دارند؛ آن هم به این دلیل که از واردات و اجاره یا فروش آن‌ها سود بالایی را نصیب خود می‌کنند.

وی،پیشنهاد داد که هر واحد صنفی از یک دستگاه کارت‌خوان استفاده کند؛ به این صورت که کارت‌خوان را خریداری کند یا از یک PSP مطابق رویه‌ای که هست بگیرد،‌ اما زمانی که مشتری کارت خود را روی دستگاه می‌کشد، مغازه‌دار تعیین کند که این پول به چه حساب بانکی برود.

مدیرعامل مرکز فابا توصیه کرد که کارت‌خوان‌های مازاد جمع‌آوری و در دیگر کشورها فروخته شوند، چرا که در آینده‌ای نه‌ چندان دور که روش‌های جدید‌تر پرداخت مانند NFC یا پرداخت‌های متن/تصویر محور و پرداخت‌های دیگردر جهان، وارد بازار کشور شود، این دستگاهها بی‌استفاده می شود و ضرر قابل توجهی به واحدهای صنفی تحمیل خواهد شد.

بیات گفت: شاید در ۲ یا ۳ سال آینده چیزی به اسم دستگاه کارت‌خوان برای بخش عمده ای از تراکنش ها وجود نداشته باشد، به ویژه اگر کیف پول الکترونیکی یا پرداخت‌های تماسی پیشرفت قابل توجهی کند.

مدیرعامل مرکز فابا افزود: اینکه در ایران چهار برابر میانگین جهانی کارت‌خوان داریم، ضعف در مدیریت میکروپیمنت‌ها است و تاثیر آن در اقتصاد را می‌توان بحث ارزبری آن بیان کرد.

به گفته بیات، اگر رگولاتور در زمینه میکروپیمنت‌ها بیش‌تر کار کند و کیف پول‌ها فعال شوند در آینده موبایل پوزها هم وجود نخواهند داشت.

دبیر کل نمایشگاه تراکنش ایران گفت: ما در حوزه فروش دستگاه‌های کارت‌خوان دچار یک نزدیک‌بینی شدیم، به ‌نظر من به‌ جای اینکه بر این تمرکز کنیم که خدمات روی دستگاه کارت‌خوان را افزایش دهیم و آن را به سایر بخش‌های دیگر مانند تاکسیرانی و بقیه پرداخت‌های خرد متصل کنیم و خدمات را توسعه دهیم، به‌ شدت روی خود دستگاه‌ها تمرکز کرده‌ایم و هر روز یک نوع دستگاه جدید مانند دستگاه اندرویدی معرفی می‌شود.

به گفته وی، کسانی از این موضوع سود می‌برند که در حال فروش دستگاه‌ها هستند و هر روز با رنگ و لعاب جدیدی دستگاه‌های جدیدی به بازار ارائه می‌دهند، اما واقعیت این است که ماهیت دستگاه‌ها همان است و هیچ تغییر نکرده است و حتی در برخی موارد خدمات ضعیف‌تر هم شده‌اند.

پربیننده ترین نجات جان مراتع و جنگل‌ ها با نسخه اثر بخش بیمه اجباری ایران خودرو در سال ۹۹ چه تعداد محصول تولید کرد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کارتخوان انتخابات ۱۴۰۰ دستگاه کارت خوان دستگاه ها تراکنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد

سرهنگ مرتضی هادیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی دریافت اخباری مبنی بر فعالیت مجرمانه متصدی یک واحد صنفی در یکی از محلات شهرستان فلاورجان در خصوص فروش غیرمجاز داروهای ترک اعتیاد، بررسی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا مأموران انتظامی کلانتری ۱۳ با اقدامات میدانی خود از صحت موضوع اطمینان حاصل کرده و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به این واحد صنفی اعزام و در بازرسی از محل موفق به کشف مقادیری شربت و هزار و ۵۰۰ عدد انواع قرص‌های ترک اعتیاد شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان با اشاره به معرفی متصدی متخلف این واحد صنفی به مرجع قضائی از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود پیرامون موارد مشکوک و مجرمانه را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 6091004

دیگر خبرها

  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • پلمب واحد صنفی متخلف در بویین میاندشت
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • مهر و موم ۱۵ واحد صنفی متخلف در ماهشهر
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون