Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق نتایج یک مطالعه جدید، میزان پایین هورمون تستوسترون خطر شدت بیماری کووید۱۹ را در مردان افزایش می دهد.

به گزارش برنا و به نقل از مدیسن نت، بررسی‌ها نشان می‌دهد مردان بیش از زنان مبتلا به نوع شدید کووید ۱۹ می‌شوند.

«آبهیناو دیوان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واشنگتن، در این باره می‌گوید: «اگر مردی هنگام پذیرش در بیمارستان تستوسترون پایینی داشته باشد، خطر ابتلاء به کووید ۱۹ شدید در آن بیشتر است، یعنی خطر نیاز به مراقبت‌های ویژه یا خطر مرگ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و اگر سطح تستوسترون در طی بستری بودن در بیمارستان بیشتر کاهش یابد، این خطر نیز افزایش می‌یابد.»

تیم تحقیق میزان خون چندین هورمون را در ۱۴۳ زن و مرد کرونایی بستری در بیمارستان اندازه گیری کردند. نمونه‌ها در روزهای ۳، ۷، ۱۴ و ۲۸ بسته به مدت زمانی که بیماران در بیمارستان بودند، گرفته شد.

علاوه بر تستوسترون، محققان سطح هورمونی به نام استرادیول و هورمون رشد IGF-۱ را اندازه گیری کردند که مشابه انسولین است و در حفظ توده عضلانی نقش دارد.

در بین زنان، هیچ ارتباطی بین میزان هورمون‌ها و شدت کووید ۱۹ مشاهده نشد. در میان مردان، فقط سطح تستوسترون با شدت کووید ۱۹ ارتباط داشت.

سطح تستوسترون خون ۲۵۰ نانوگرم در دسی لیتر (ng/dL) یا کمتر، تستوسترون کم در مردان بالغ در نظر گرفته می‌شود. در هنگام بستری در بیمارستان، میانگین سطح تستوسترون ۵۳ نانوگرم در دسی لیتر در مردان با کووید ۱۹ شدید و ۱۵۱ نانوگرم در دسی لیتر با شدت کمتر بیماری همراه بود.

در روز سه، میانگین میزان تستوسترون در بیماران دارای وخیم‌ترین حال ۱۹ نانوگرم در دسی لیتر بود.

به گفته محققان، هر چه میزان تستوسترون پایین‌تر باشد، بیماری شدیدتر است و بیماران با کمترین سطح تستوسترون به احتمال زیاد به دستگاه تنفسی ونتیلاتور وصل شده، به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند یا می‌میرند.

به نظر می‌رسد سطح پایین‌تر تستوسترون می‌تواند پیش بینی می‌کند که در طی چند روز آینده چه بیمارانی وضعیت شأن وخیم‌تر می‌شود.

حال محققان درصدد بررسی این موضوع هستند که آیا تستوسترون‌درمانی می‌تواند در توان بخشی مردان مبتلا به بیماری حاد مفید باشد یا نه.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مردان زنان سرپرست تیم بیمارستان زن و مرد رشد تستوسترون سطح تستوسترون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۶۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر محمدرضا نوروزی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود:­ بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری­ شایع‌ترین بیماری های­ مردان در سنین بالا هست و بسیاری از خانم‌ها در سنین­ ­میانسالی و کهنسالی تجربیاتی از مشکلات ادراری را دارند. وی گفت: بسیاری­ اختلالات باروری و ناباروری به مشکلات اورولوژی مرتبط می‌شود.دکتر نوروزی ادامه داد:­ کشور­ما در چندین حوزه پیشرفت‌های خیلی خوبی داشته است مانند­ناباروری مردان. وی افزود: در زمینه درمان و تحقیق در رابطه با سلول‌های بنیادی پیشرفت داشته ایم. ­کشت سلول‌های بنیادی­ در زمینه درمان ناباروری­ در مورد آقایان و خانم‌ها پیشرفت‌های خوبی­ حاصل شده است.نوروزی افزود: ما همیشه نگران هستیم با توجه به آلودگی‌های محیطی و صوت و غذای فست فود و غیره، بیماری‌های بدخیم و سرطان‌ها افزایش یابد. ­وی گفت: برخی از­­بیماری‌های کلیوی جزء شایع‌ترین سرطان‌ها هستند. مانند­ سرطان پروستات مردان و سرطان‌های مثانه. وی اظهار کرد: در کشور­ ما درمان‌ها به سمت درمان‌های کمتر تهاجمی پیش می‌رود، ­ درمان‌هایی که فرد نیاز به اعمال جراحی باز نداشته باشد مانند­ استفاده از لیزر و­  مهندسی بافت.وی در پایان گفت:­ جامعه اورولوژی یک جامعه پویا، فعال و همدل هستش و یکی از بخش‌های خیلی خوب ما بخش اورولوژی و جراحی برای متخصصین خانم هستند که ما در دنیا بیشترین تعداد اورولوژیست خانم را نسبت به جمعیت در کشورمان داریم.بیست و هفتمین همایش اورولوژی ایران از ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان