Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز دیالیز میاندورود با حضور نمایندگان ساری و میاندورود، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و خیرین در مرکز بهداشتی درمانی حاج مصطفی آشوری سورک افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مراسم افتتاح مرکز دیالیز میاندورود عصر امروز با حضور نمایندگان ساری و میاندورود، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندورود و خیرین در مرکز بهداشتی درمانی حاج مصطفی آشوری سورک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رقیه انوری مدیر شبکه بهداشت میاندورود با بیان اینکه این مرکز با پنج تخت فعال از اسفند سال گذشته به صورت غیررسمی به بهره برداری رسید و در یک شیفت به بیماران خدمت رسانی می‌شود، اظهار کرد: به‌دنبال این هستیم که شیفت عصر را هم فعال کنیم و در صورت اجرا، این پتانسیل هم وجود دارد که بیماران شهرستان‌های دیگر را نیز خدمت رسانی کنیم.

انوری با اشاره به اینکه ساختمان مرکز دیالیز توسط خیر ارزشمند حاج مصطفی آشوری در گذشته ساخته شده بود، بیان کرد: تجهیز مرکز دیالیز سورک چهار و نیم میلیارد تومان هزینه شد که نیمی از آن را خیرین و مابقی توسط دانشگاه علوم پزشکی تامین اعتبار شد.

وی خاطرنشان کرد: آقای آشوری چراغ راه شدند برای کسانی که تمکن مالی داشتند و نمی‌دانستند در چه زمینه‌ایی کمک کنند و این فرهنگ سازی در شهرستان به‌وجود آمد و باعث شد خیلی از افراد برای کمک به بخش درمان پیش قدم شوند.

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه قرار است 6 درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی در استان ساخته شود که یکی از آنها در میاندورود خواهد بود، گفت: امیدواریم هر چه زودتر زمین مورد نظر تهیه و در اختیار قرار گیرد تا این درمانگاه ساخته شود.

بابایی افزود: درمانگاه سرپایی در مکان‌هایی که جمعیت کمی دارند ایجاد می‌شود که مردم در کوتاه ترین زمان ممکن به خدمات دسترسی پیدا کنند.

منصورعلی زارعی دیگر نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه تامین سلامت و بهداشت مردم در قانون اساسی جزء وظایف اصلی حکومت است و هیچ منتی بر سر مردم نیست، تصریح کرد: بعد از انقلاب توفیقات خوبی داشتیم کارهای زیادی در حوضه بهداشت انجام شد ولی هنوز راضی نیستیم چون تامین سلامت مردم جزء ضرورات اجتناب ناپذیرو جزء ضرورت‌های ما در قانون اساسی است.

زارعی گفت: این مطلب را مقام معظم رهبری فرمودند که بیمار جز درد بیماری درد دیگری نباید داشته باشد، شایسته نیست فردی هم درد بیماری را بکشد هم نگران و دغدغه درمان را داشته باشد.

وی با اشاره به برنامه ساخت درمانگاه تخصصی سازمان تامین اجتماعی در میاندورود، افزود: ما باید به‌دنبال بیمارستان باشیم، باید تامین اجتماعی را مجاب کنیم که در این منطقه بیمارستان ایجاد کند، متاسفانه در استان مازندران بیمارستان‌های خوبی ندارد و در مرکز استان یک بیمارستان حکمت داریم که در یک وسعت کم ساخته شده و پاسخگوی نیاز مردم نیست.

زارعی خاطرنشان کرد: اکثر مردم ما از قشر کشاورز و کارگر هستند که بیمه تامین اجتماعی دارند به همین دلیل باید در منطقه دنبال بیمارستان تامین اجتماعی باشیم.

وی با اشاره به افتتاح بخش دیالیز در سورک، اظهار کرد: افتتاح بخش دیالیز واقعا نیاز بود و کار بزرگی انجام شد چون بیماران دیابتی جز شرایط خاص هم از جهت روحی و هم از نظر بیماری و هزینه‌ها هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ساری و میاندورود تامین اجتماعی مرکز دیالیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • تکذیب پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • برپایی انتخابات سمن جوانان در مازندران
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند