Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید مهدوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پارک ها در زمینه های " فناوری اطلاعات و ارتباطات"، " نفت، گاز و انرژی" ، " فولاد و صنایع فلزی"، "کشاورزی و محیط زیست" و "سلامت" در طول یک سال گذشته تاکنون ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه پارک‌های تخصصی در زیر مجموعه پارک های علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان قرار می‌گیرند، اظهار داشت: برای هر یک از پارک‌های مذکور، شورای اجرایی متشکل از مدیران شرکت های فناور فعال در داخل و خارج شهرک تشکیل شده و مقرر است با شبکه‌سازی بین آنها، ظرفیت این واحدهای دانش بنیان در هر حوزه تخصصی تجمیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدوی با اشاره به ظرفیت‌های اصفهان در زمینه های مختلف صنعتی، فناوری و نیروی انسانی، تصریح کرد:  با توجه به ظرفیت های موجود، شکل گیری پنج پارک تخصصی از سال گذشته در دستور کار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه اصفهان بیشترین تعداد پارک‌های تخصصی را در بین سایر پارک‌های علم و فناوری کشور دارد، اضافه کرد: شرکت‌های فعال در هر یک از این پارک‌ها به‌تدریج در فضایی تجمیعی در پارک‌های علم و فناوری شیخ بهایی و ابوریحان اصفهان مستقر می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه هر یک از پارک‌های تخصصی ایجاد شده با طیف گسترده ای از بخش‌های مرتبط مواجه هستند، گفت: در پارک تخصصی کشاورزی تا کنون کارگروه‌های دام، نهاده‌های کشاورزی و محیط زیست تشکیل شده و در پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری‌های جدید مانند تحول دیجیتال، اینترنت اشیا، نسل پنجم ارتباطات سیار و هوشمندسازی پیگیری می‌شود.

رییس پارک علم و فناوری شیخ بهایی اصفهان توضیح داد: پارک‌های تخصصی به عنوان خوشه ای صنعتی به شبکه سازی بین شرکت های فناور فعال داخل و خارج شهرک و حمایت از آنها با هدف هم افزایی در اجرای طرح های فناورانه و نوآورانه و گسترش فعالیت های اقتصادی و تجاری آنها می‌پردازند.

مهدوی از جمله حمایت‌های صورت گرفته از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک های تخصصی به مشاوره در بازاریابی و پروژه یابی و کمک به تامین منابع مالی و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی اشاره کرد.

وی یکی دیگر از اهداف ایجاد پارک‌های تخصصی را جذب شرکت‌های فناور جدید و رشد آنها اعلام و اضافه کرد: عضویت در این پارک‌ها به ۲ صورت مستقر و غیر مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است.

این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار در شمال کلانشهر اصفهان و در جوار دانشگاه صنعتی اصفهان است.

در این شهرک علمی و تحقیقاتی، ۵۸۲ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر است که توانسته‌ برای بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسب‌وکارها گردش مالی بیش از سه هزار و ۶۵۲ میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانش‌بنیان به ارمغان آورده است.

استان اصفهان با ۲۴ شهرستان و بیش از پنج میلیون نفر جمعیت از حیث تعداد واحد صنعتی رتبه دوم و از لحاظ اشتغال صنعتی رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

این استان با تولید حدود ۶۰ درصد از فولاد،  قُطب صنایع فولاد کشور محسوب می‌شود و در تولید برخی از محصولات کشاورزی رتبه نخست را دارد.

همچنین این خطه با دارا بودن صنایع راهبردی مانند پالایشگاه و پتروشیمی، مراکز درمانی و بیمارستان های بزرگ، بیشترین تعداد شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات پس از تهران و چندین دانشگاه مرجع و برتر از قطب های اقتصادی، علمی و پزشکی کشور بشمار می‌آید.

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان اصفهان پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان اصفهان پارک علم و فناوری شرکت دانش بنیان اصفهان پارک علم و فناوری اخبار کنکور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پارک های علم و فناوری پارک های تخصصی شرکت های فناور دانش بنیان پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۷۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • قهرمان یخ نوردی جهان در شورای شهر اصفهان تجلیل شد
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت