Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، بسیج دانشجویی ۷ دانشگاه‌ کشور طی نامه‌ای به رئیس جمهور نوشتند: کسی که 8 سال از پشت شیشه ­های کاخ نیاوران و ماشین­های ضد گلوله­ با مردم ارتباط گرفته و تلخندهای آنان را معیار ارزیابی می­ داند؛ صلاحیت سخن گفتن در مورد افزایش مشارکت سیاسی و دخالت دادن مردم در تصمیم­ گیری­ها را ­ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون با قلوبی زخم خورده از بی‌مهری­‌های هشت ساله «دولت تدبیر و امید» به حضرتعالی که رییس این دولت بوده ­اید توصیه می‌کنیم در این واپسین روز های حکمرانیِ خویش سر به درگاه الهی فرو برید و در محضر مردم عزیز از علل مشارکت پایین سخن نگویید.

متن این نامه به شرح زیر است:

 

بسمه‌تعالی

تِلکَ الدّارُ الآخِرَةُ نَجعَلُها لِلَّذینَ لا یُریدونَ عُلُوًّا فِی الأَرضِ وَلا فَسادًا وَ العاقِبَةُ لِلمُتَّقینَ/ سوره قصص، آیة 88

جناب آقای حسن روحانی

ریاست جمهوری اسلامی ایران

خدمت در نظام اسلامی دارای ارزش مضاعف و بی­ نظیری است؛ زیرا هرگونه یاری­ رسانی به ملت­های مستضعف و اعتلاء ملت ایران اسلامی کمک به رونمایی از الگوی مستقل اسلام برای جامعه سازی و مدیریت جامعه است که این امر نیز بر سه پایه «ایمان، علم و عمل» استوار ­می ­باشد. علت الگو شدن و محبوبیت و موفقیت افرادی چون سردار شهید قاسم سلیمانی، شهید بهشتی، شهید مطهری و شهید باهنر و رجایی فقط و فقط تحقق سیاست­ ورزی بر چنین اهداف مقدسی بوده است که نهایتا منجر به اعتلاء ایران بزرگ اسلامی و رهایی مستضعفین از چنگ جهان­خواران خواهد شد. این مقدمه بیان شد تا حضرتعالی در جریان باشید معیار اساسی سیاست­مداری در نظام مقدس جمهوری اسلامی شهدایی بوده­اند که در «عمل» ایمان و علم خود را بر اراده الهی و ملت را نشان داده ­اند.

حضرتعالی دیروز در جلسه هیئت دولت از «دخالت ندادن مردم در اداره کشور» گلایه کردید و  همه ارکان نظام را دعوت به صداقت و محرم دانستن مردم کردید. گویی فراموش کرده ­اید دولت متبوع حضرتعالی یکی از «محرمانه ترین دولت­های بعد از انقلاب» بوده ­است؛ از جزئیات مذاکرات با غربی­ها و قراردادهای بین المللی گرفته تا گران کردن قیمت بنزین - که تا یک ساعت قبل از گرانی این حامل انرژی احدی از ملت ایران خبر از این تصمیم نداشت - همه و همه پشت درهای بسته و بدون اندکی صحبت با مردم و نظرخواهی از آنان تصمیم گیری شد و کشور را دچار معضلات سیاسی- امنیتی کرد. دولت عجول شما در به سرانجام رساندن کدام یک از توافق­ها با آژانس بین­ المللی انرژی اتمی و ... را به سمع و نظر مردم رسانده ­است؟ چگونه می‌شود دولتی که در طرح­های ناکام مختلف آسیب­های فراوان به مردم رسانده است و ذره­ای با مردم صداقت به خرج نمی­ دهد،  از راست­گویی و محرم دانستن مردم سخن بگوید؟

جناب روحانی!

 همچنین ­در سخنانی حیرت­ آور گفته ­اید «اگر خدای نکرده در انتخابات حضور کمرنگ باشد و مسائلی برای مردم روشن نباشد، انسجام ملی ما چه خواهد شد؟ مصلحت ملی ما چه خواهد شد، امنیت کشور چه می‌شود؟ حیثیت نظام در جهان چگونه خواهد بود؟!».  گویا در جریان نیستید پس از دولت های نهم و دهم - با همه انتقادات و کج‌روی های سیاسی و اقتصادی- امید مردم به تغییر اوضاع و بهبود وضعیت اقتصادی از بین نرفت و بذرهای امید در دل مردم وجود داشت.  اما اکنون و پس از هشت سال بی­‌تدبیری­ های دولت تدبیر و امید طبق همه نظرسنجی ­های موجود از جامعه، گویی هر نگاهِ رو به جلویی ساقط شده­ است. مقصر اصلی بهم‌ریختگی ساختار اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور و آشفتگی «انسجام ملی» دولتی است که با بی‌رمقی و سنگینی حال، توان اصلاح کشور را از خود و ملت گرفته‌است.

حضرتعالی روزی به ضرر منافع مردم ایران تصمیم به ارز پاشی در میان نزدیکان خود به بهانه‌ حل مشکل مردم گرفتید؛ تا جایی که معاون شما خود را نجات دهنده اقتصاد کشور معرفی می­ کرد، در حالی که نه تنها مشکل مردم حل نشد بلکه صندوق ذخیره ارزی را هم خالی کردید تا روز به روز شاهد کاهش ارزش پول ملی مان باشیم. عاقبت مذاکرات مخفیانه با غربی­ها حاصلش برجام نافرجامی است که ادعا شد هم چرخ معیشت مردم را می­چرخاند و هم سانتریفیوژها را. نه زندگی مردم چرخید  و نه چرخ صنعت هسته‌ای؛ مردم در زندگی روزمره خویش گرفتار صف­های طویل مرغ، برنج، روغن و ... شدند و صنعت هسته‌ای گرفتار نفوذی­ها، بتن­ریزی­ها و انفجارها شد. شما تنها رئیس جمهوری بودید که برای تامین هزینه های دولت خود دست در جیب مردم کردید و سرمایه ­های آنها را با راه ­اندازی « تریبون دروغ» بر باد دادید. چه کسی پاسخ­گوی برباد رفتن امید و سرمایه اجتماعی در فاجعه بازار سرمایه خواهد بود؟ نمی خواهید یک بار، فقط یک­بار جهت ایجاد فاجعه طرح بنزینی آبان ۹۸ از مردم عذرخواهی کنید؟

جناب رئیس جمهور!

کسی که 8 سال از پشت شیشه ­های کاخ نیاوران و ماشین­های ضد گلوله­ با مردم ارتباط گرفته و تلخندهای آنان را معیار ارزیابی می­ داند؛ صلاحیت سخن گفتن در مورد افزایش مشارکت سیاسی و دخالت دادن مردم در تصمیم­ گیری­ها را ­ندارد. اکنون با قلوبی زخم خورده از بی‌مهری­ های هشت ساله «دولت تدبیر و امید» به حضرتعالی که رییس این دولت بوده ­اید توصیه می‌کنیم در این واپسین روز های حکمرانیِ خویش سر به درگاه الهی فرو برید و در محضر مردم عزیز از علل مشارکت پایین سخن نگویید.

والسلام علی من اتبع الهدی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روحانی بسیج دانشجویی رئیس جمهور دولت تدبیر و امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟

دولت یازدهم و دوازدهم به ریاست حسن روحانی سفره مردم را کوچک کردند و دهه ۹۰ را به علت ناکارآمدی‌ها و ترک فعل‌های بی‌شمار با میانگین رشد اقتصادی ۰.۶درصد به پایان رساندند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه ایران در گزارشی در این‌باره نوشت: دهه ۹۰ به علت ناکارآمدی‌ها و ترک فعل‌های بی‌شمار دولت موسوم به تدبیر و امید از رشد اقتصادی محروم شد و میانگین رشد اقتصادی ۰.۶درصد به ثبت رسید. جهش‌های شدید نرخ ارز و تورم‌های مستمر بالا و تحقق تورم ۶۰درصدی، عدم تأمین واکسن در دوره کرونا، تشدید بیکاری در کشور، افت سرمایه‌گذاری خارجی، رشد فزاینده حجم نقدینگی و ثبت نرخ رشد نقدینگی ۴۰درصدی، تورم عدم ساخت مسکن و جهش‌های قیمتی بخش ساختمان در دوره روحانی و کاهش درآمد سرانه ایرانیان در این دوره زمانی تنها لیست کوتاهی از خسارت‌های دولت حسن روحانی است که این روزها وی از آنها به عنوان هدایایی برای دولت سیزدهم یاد می‌کند(!) وضعیت دولت تحویل داده شده توسط روحانی در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با وضعیت پایان دولت دهم در سال ۹۲ نشان می‌دهد که روحانی میراثی از مجموعه‌ای از ناکارآمدی‌ها را برجای گذاشته است. در دولت احمدی‌نژاد تورم ۳۸درصد، نرخ رشد نقدینگی ۲۹درصد و میانگین رشد اقتصادی ۲.۰۵درصدی تجربه شد که در مقایسه با وضعیت تحویل دولت روحانی به دولت سیزدهم، به‌مراتب وضعیت بهتری بوده است. همچنین به لحاظ نابرابری، دولت روحانی کشور را در وضعیت نامطلوبی قرار داد؛ ضریب‌جینی به عنوان شاخصی برای سنجش نابرابری در دولت روحانی و عدم اتخاذ سیاست‌های حمایتی از اقشار کم‌درآمد روندی صعودی را طی کرد. در حالی که در دولت احمدی‌نژاد به دلیل اجرای سیاست هدفمندی یارانه‌ها شاخص نابرابری به‌شدت در کشور کاهش یافت و توزیع درآمد نیز نسبتاً بهبود یافت.

بی‌توجهی دولت روحانی به اصلاح اساسی ساختارهای اقتصاد باعث شد، کاهش تصنعی تورم با جرقه بازگشت تحریم‌های آمریکا از بین رفته و دولت روحانی را رکورددار بزرگ‌ترین تورم دو دهه اخیر کند و باعث کوچک شدن سفره‌های مردم شود.

در یک دهه گذشته تشکیل سرمایه و تولید ناخالص داخلی کشور با رشدهای پایین و بعضاً منفی روبه‌رو بوده است. نتایج عدم ثبات در شرایط اقتصاد کلان به دلیل ناکارآمدی و بی‌برنامگی دولت گذشته در کاهش سرمایه‌گذاری و تولید و همچنین ترغیب فعالان اقتصادی به فعالیت‌های سفته‌بازانه در دهه ۹۰ قابل مشاهده است. بر اساس آمارهای بانک مرکزی، متوسط نرخ رشد یک دهه اخیر تشکیل سرمایه ثابت ناخالص کل، ماشین‌آلات و ساختمان طی دوره ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ به‌ترتیب معادل ۶.۹-، ۹.۱- و ۵.۲- درصد بوده است. البته بر اساس آمار بانک مرکزی سال ۱۴۰۱ میزان سرمایه‌گذاری یا همان تشکیل سرمایه ثابت ناخالص با رشد ۶.۷درصدی، رکورد این شاخص را زده است. موردی که روحانی همواره سعی داشت بر آن تأکید کند، بلد بودن زبان دنیا و نوید ارتباطات اقتصادی- سیاسی با جهان بود، اما فارغ از کارنامه سیاسی که مشخص شد بلد بودن زبان دنیا، تنها بلوف بود، دولت در این زمینه در حوزه اقتصاد رفوزه شد. شاهد این مدعا هم میزان سرمایه‌گذاری خارجی به روایت بانک مرکزی است. با آنکه میزان سرمایه‌گذاری خارجی در سال‌های ۹۰ و ۹۱ در اوج تحریم‌های نفتی و هسته‌ای بیش از ۴میلیارد دلار در سال بود اما پس از برجام روندی نزولی به خود گرفت به طوری که سال ۹۵ به ۳میلیارد و ۲۲۳میلیون دلار و سال ۹۶ به ۲میلیارد و ۴۳۰میلیون دلار رسید. این عدد سال ۹۶ به رقم ناامیدکننده یک‌میلیارد دلار هم رسید.

شاخص درآمد ملی سرانه، یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی است که برای نشان دادن وضعیت اقتصادی یک کشور به کار می‌رود و بهبود این شاخص بیانگر وضعیت مناسب خانوارها، بنگاه‌های اقتصادی و بخش‌های مختلف است. درآمد سرانه در یک دهه اخیر از ۹.۲میلیون تومان در سال ۹۰ به ازای هر نفر در سال ۹۸ به ۸/۴ میلیون تومان (به قیمت ثابت سال ۹۰) کاهش یافته است. این یعنی درآمد مردم در یک دهه اخیر نه‌تنها افزایش نداشته که کاهش هم یافته است. مرکز آمار در حالی این ارقام را اعلام کرده که اصلی‌ترین دلیل این بحران، تورم فزاینده سال‌های اخیر بوده است.

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور