Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت گفت: در نظام ارجاع الکترونیک، به پزشکان عمومی برای هر بیمه شده ماهانه ۷۵۰۰ تومان و به پزشکان متخصص ۱۰۵۰۰ تومان پرداخت می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدرضا میرزایی اظهار داشت: سازمان بیمه سلامت در راستای ارائه خدمات سلامت الکترونیک اقدامات بسیار مفیدی را در سیاست های خود طراحی کرده است که شاید مهمترین برنامه در یک سال گذشته نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک است، خوشبختانه سرعت این طرح در ۶ ماهه دوم سال گذشته بسیار افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت افزود: ضمن اینکه در ۶ ماه گذشته فرآیند نسخه نویسی الکترونیکی و نسخه پیچی الکترونیکی در بخش‌های دولتی و خصوصی به شدت ارتقا پیدا کرد، لذا با دستور مدیرعامل سازمان مقرر گردید، نظام ارجاع الکترونیک نیز در سازمان شروع شود و از صندوق بیمه همگانی اجرای این طرح از سال گذشته آغاز شد.   وی با بیان اینکه فرایند اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک در ۴ استان کرمان، کردستان، یزد و چهارمحال و بختیاری به صورت پایلوت آغاز شده است تصریح کرد: البته از سال گذشته پرداخت در این طرح سرانه ای بوده و برای سال جاری مصوبه هیات دولت نیز اخذ شده و پرداخت در سال جاری بر اساس تعرفه های مصوب دولت اجرایی شده است که به پزشکان عمومی برای هر بیمه شده ماهانه ۷ هزار و ۵۰۰ تومان و به پزشکان متخصص ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان پرداخت می‌شود.   میرزایی ادامه داد: فرانشیز بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی امسال ۶ هزار تومان مصوب هیئت دولت شد، همچنین برابر بند الف تبصره ۱۷ قانون بودجه سال گذشته ارجاع بیمه شدگان به بخش دولتی انجام می‌شد ولی امسال با تلاش مدیرعامل این مسئله حل شده و در قالب نظام ارجاع بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی می توانند علاوه بر بخش دولتی به بخش‌های غیردولتی نیز ارجاع داده شوند.   وی اظهار داشت: برآوردها در حال حاضر نشان می‌دهد ۵۰۰ هزار نفر در چهار استان به پزشکان منتسب شدند و در ماه‌های بهمن، اسفند، فروردین و اردیبهشت حدود ۸۵ هزار نفر از این جمعیت ویزیت اولیه شدند و برای ۲۵ هزار نفر نسخه الکترونیک صادر شده که پزشکان طرف قرارداد برای نظام ارجاع نسخه الکترونیک صادر کردند؛ البته از مجموع ۲۵ هزار نسخه و ۸۵ هزار ویزیت انجام شده حدود ۵ هزار و ۵۰۰ نفر به بخش های تخصصی و فوق تخصصی ارجاع الکترونیک شدند؛ البته دو بیماری دیابت و فشار خون هم شناسایی شده است، لذا حدود ۳ هزار و ۸۰۰ نفر تاکنون از بیماری فشار خون و دیابت شناسایی شده و تحت درمان قرار گرفتند.   میرزایی گفت: روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ ویزیت پزشک خانواده در ۴ استان داریم که از این تعداد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر هر روز به سطوح تخصصی ارجاع می‌شوند، البته ظرف یک ماه آینده عمده مشکلات در این طرح حل خواهد شد، ضمن اینکه قرار است ۶ استان دیگر از اول تیر به این چهار استان اضافه شوند که کار ادامه پیدا کند و در صورت موافقت این طرح در سه ماه دوم سال به کل کشور تسری پیدا خواهد کرد.   مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت افزود: بدون شک اقدامات بیمه سلامت در اجرای نظام ارجاع الکترونیک، نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک بسترساز برنامه پزشک خانواده فول الکترونیک مبتنی بر نظام ارجاع است که شاید شاه‌کلید راهبرد دولت آینده در نظام سلامت باشد.     انتهای پیام/
 منبع: مهر

منبع: دانا

کلیدواژه: نظام ارجاع الکترونیک سازمان بیمه سلامت هزار و ۵۰۰ سال گذشته ۵۰۰ تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۹۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، فاطمی در نشست با جمعی از پزشکان استان یزد با اشاره به اینکه شورای سلامت در استان باید مسئله محور برگزار شود، گفت: شورای سلامت استان با حضور پزشکان و متخصصان این حوزه برگزار و محوریت کار،  سند جامع سلامت استان باشد و موضوعات اساسی در شورا مطرح شود.

 فاطمی در رابطه با مسائل رفاهی وپرداخت کارانه کارکنان و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی یزد، عنوان کرد: راهکار‌هایی دراین خصوص اندیشیده شد که این موارد را در سطح ملی دنبال خواهیم کرد. 

وی در مورد برخی مسائل مانند بیمه تامین اجتماعی و نظام ارجاع خانواده هم، افزود: این موارد را با مدیران مربوط در سطح ملی پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: حمایت خیران در این حوزه مورد تاکید است و مقرر شد از ظرفیت حوزه معادن، برای اجرای طرح‌های عمرانی و حمایت از کادر سلامت در استان یزد استفاده شود.

 در این نشست پزشکان استان به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل بهداشت، درمان و آموزش استان پرداختند.
 ارتقای سواد سلامت استان، تهدید‌های سلامت در استان، توجه ویژه به گردشگری سلامت، استفاده از ظرفیت نخبگان برای تصمیم گیری‌ها در استان، تجهیز برخی مراکز درمانی در استان و بروز رسانی تجهیزات مورد نیاز، اجرایی شدن برنامه‌های جامع برای پیشگیری از بیماری ها، اهمیت احداث بیمارستان جامع اطفال و ایجاد مرکز تحقیقات سرطان در یزد و توجه بیش از پیش به نیروی انسانی و متخصص از جمله مواردی بود که در این نشست مطرح شد.

دیگر خبرها

  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • در حاشیه خبرهای فارس ؛ دریافت تعرفه های سنگین برخی پزشکان
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه