Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد عرب اول گفت: ماندگاری نیروی انسانی در سیستان و بلوچستان نیازمند ارائه بسته های تشویقی است که در این رابطه پیشنهادهای ارائه شده از جمله یک ماه مرخصی ویژه کارکنان مناطق محروم پیگیری می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد عرب اول، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان در حاشیه شورای راهبری توسعه مدیریت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: اولین جلسه این شورا در سال ۱۴۰۰ با سه دستور کار برگزار و گزارش و تجزیه و تحلیل وضعیت منابع انسانی استان در دستگاه های اجرایی در حال فعالیت هستند، ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: درباره میزان خروجی نیروها از سال ۹۲ تا ۹۹ و ورودی آن ها، علل خروج نیروها از دستگاه های اجرایی و رفتن آن‌ها به خارج از استان و جابه‌جایی بین شهرستانی، گزارش تحلیلی ارائه شد و سپس در انتها هم چند پیشنهاد را در جهت حفظ و ماندگاری نیروی انسانی در استان ارائه کردیم.

این مقام مسئول افزود: برخی از این پیشنهادها ماهیت پرسنلی دارد و کمک هست به دریافتی هایی که پرسنل دستگاه های اجرایی می توانند در این استان داشته باشند و بتوان تفاوت قابل ملاحظه‌ای را درباره یک نیروی انسانی در این دستگاه ها نسبت به سایر استان‌های کشور اعمال کرد تا زمینه جذب و ماندگاری افزایش یابد.

وی گفت: چند موضوع در این رابطه ارائه شد که مستلزم مکاتبه و پیگیری از مجاری قانونی خودش از جمله مجلس و سازمان اداری استخدامی است، برای این که بتوانیم از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، پیشنهاد شد که ظرف مدت مشخصی سایر پیشنهاداتی که علاوه بر این پیشنهادات ارائه شده، مدنظر دستگاه اجرایی هست به سازمان منتقل و جمع بندی شود تا بتوانیم آن را ارسال و پیگیری کنیم تا مبنای مناسبی برای برنامه هفتم توسعه استان باشد.

عرب اول با اشاره به مشوق های لازم که می توان برای ماندگاری پرسنل ارائه کرد، ادامه داد: در سنوات گذشته یک ماه مرخصی با عنوان مناطق محروم برای نیروهای استان داشتیم که جدا محاسبه می‌شد، اما بنا به دلایلی در سنوات گذشته حذف شد، یکی از مشوق هایی که می تواند مناسب باشد، احیای این طرح است که می توان برای مناطق محروم پیگیری کرد.

وی اضافه کرد: پرداخت های دیگری در قالب فوق‌العاده ه‌ای مناطق محروم، مرزی و مناطق کمتر توسعه یافته که در جز یک ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری به آن اشاره شده و تا ۲۵ درصد هست، هم پیگیری می شود تا از این محل هم بتوانیم کمک های قابل ملاحظه‌ای به استان داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نیروی انسانی مناطق محروم دستگاه ها ارائه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان

 به مناسبت هفته کار و کارگر چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به همراه جمعی از نمایندگان جامعه کارگری با استاندار کرمان دیدار و گفتگو کردند.

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در این دیدار گفت: در بحث کارگری ما مسئولان موظف هستیم که حداکثر رضایتمندی را در این گروه فراهم کنیم؛ زیرا کارگران زیادی در بخش‌های معدنی، صنعتی و یا شرکت‌های پیمانکاری با حداقل حقوق قانون کار فعالیت می‌کنند؛ بنابراین تا جایی که در توان داریم باید به آن‌ها کمک کرده و ایمنی محیط کاری آن‌ها را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: بخش‌هایی از مشکلات کارگران را دولت در راستای ظرفیت‌های اجتماعی و شرایط موجود به دنبال رفع آن است، به خصوص بحث پرداخت‌ها و امنیت شغلی تا جایی که ظرفیت موجود باشد، کمک خواهد شد.

فداکار، توجه بخش‌های خصوصی، پیمانکاران و کارفرمایان به نیرو‌های انسانی خود را مهم دانست و افزود: پایه تولید مجموعه، نیروی انسانی است و تولید باکیفیت و بیشتر و بهتر با حمایت نیروی کار و رضایتمندی آن‌ها میسر خواهد شد.

وی با بیان اینکه استان، نیمی از حقوق معادن کشور را پرداخت می‌کند و نیمی از صنعت فعال معدنی کشور در استان کرمان است، آموزش در مجموعه شرکت‌های صنعتی را مهم دانست و گفت: استان کرمان به دلیل شرایط خاص صنعتی و معدنی نسبت به سایر استان‌ها نیاز بیشتری به تخصص نیرو‌های انسانی کار دارد.

استاندار کرمان تصریح کرد: در حوزه آموزش به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی استان باید نیروی انسانی متناسب آن تقویت شود و لزوما خیلی موارد نیروی انسانی زیر دیپلم و ماهر احتیاج است و شرکت‌ها جذب خواهند کرد.

در ادامه این جلسه نماینده انجمن شرکت‌های خدماتی، نماینده مجمع نمایندگان کارگری و نماینده کانون انجمن صنفی فنی حرفه‌ای استان، مشکلات حوزه بیمه، مسکن و آموزش نیرو‌های متخصص را بیان کردند.

مجتبی مصباح، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در این دیدار به عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان طی پارسال اشاره داشت و گفت: نرخ بیکاری استان کاهشی شده و کمترین میزان نرخ بیکاری در ۱۶ سال گذشته داشته‌ایم.

وی تعداد کاریابی‌های استان را ۵۴ و ۲ برابر از ابتدای دولت دانست و افزود: مراکز کارآفرینی که می‌توانند پیشران باشند در ایده‌پردازی و اشتغال امروز به ۲۸ مرکز افزایش پیدا کردند.

مصباح گفت: در بحث‌های اشتغال زایی در تبصره ۱۸، ۳ هزار و ۵۵۵ مجوز مشاغل خانگی ایجاد کردیم که تعداد یک هزار مجوز منجر به شغل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر