Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس کمیسیون انرژی گفت: از میزان پیش بینی شده برای تولید برق براساس سند برنامه و اهداف بالادستی و همچنین سیاست‌های کلان در تولید برق هسته‌ای عقب هستیم.

فریدون عباسی دوانی رئیس کمیسیون انرژی مجلس در جلسه علنی امروز پارلمان پس از اظهارات وزیر نیرو در خصوص علل قطعی برق، گفت: گرم شدن زودهنگام، از مدار خارج شدن چند نیروگاه بخار، کمبود آب و لزوم ذخیره برای ماه‌های گرم سال، ظهور پدیده ماینرینگ و عدم همکاری دستگاه‌های ذیربط برای مقابله با آن، راندمان پایین نیروگاه‌ها و اتلاف در شبکه، مصرف بالای وسایل سرمایشی و استاندارد نبودن ساختمان ها، مطالبه افزایش روشنایی معابر شهری و روستایی، بهای پایین برق و عدم توجه به تولید برق از جمله دلایلی است که امروز باعث قطع برق در سطح کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما براساس برنامه‌ها و اهداف بالادستی ۱۲۳ هزار مگاوات و ۸ هزار مگاوات تولید برق در نیروگاه سیکل ترکیبی را پیش بینی کرده بودیم، اما امروز به این رقم نرسیدیم که لازم است برنامه ریزی برای رسیدن به این اهداف صورت گیرد همچنین باید برنامه‌ای برای کاهش مصرف و استاندارد سازی مصارف و مدیریت مصرف واحد‌های پر مصرف داشته باشیم.

عباسی با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای تولید برق هسته‌ای در کشور، گفت: تنوع در تولید برق یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید برای آن برنامه ریزی کرد، ما باید برای رسیدن به رقم ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بود برنامه ریزی کنیم و برای راه اندازی فاز‌های جدید نیروگاه بوشهر نیازمند سرمایه گذاری هستیم چرا که برق هسته‌ای روشی مطمئن در تولید برق و حل مشکل کمبود تولید است.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: واقعی کردن قیمت برنامه ریزی برای تولید برای نیروگاه‌های سیکل ترکیبی الزام صنایع پرمصرف و انرژی بر به بهینه سازی و همچنین توجه به تکنولوژی‌های نوین نیز در برنامه ریزی‌های آینده قرار بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برنامه ریزی برق هسته ای تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۹۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم