Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به ۱۰۰ درصد دانش بومی طراحی و تولید ونتیلاتور دست یافت.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از  پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، شرکت دانش بنیان «تجهیزسازان امید سبز»، عضو پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به ۱۰۰ درصد دانش بومی طراحی و تولید ونتیلاتور دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این شرکت در تولید ونتیلاتور پرتابل، ونتیلاتور ICU، دستگاه حذف نویز، متر هوشمند و دستگاه ترکیب کننده نیز موفق عمل کرده است.

 

معین بهمن؛ مدیرعامل شرکت تجهیزسازان امید سبز از جریان شکل گیری شرکت یاد کرد و گفت: هسته اصلی شرکت تجهیزسازان امید سبز، توسط چند دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه تهران شکل گرفت و سپس تیم فروش، سرمایه گذاران و … نیز به این هسته پیوستند. محصولات اصلی این شرکت در دسته مهندسی پزشکی و تجهیزات پزشکی قرار می‌گیرد.

 

وی در ادامه بیان داشت: هسته اصلی شرکت، فعالیت خود را به صورت غیر رسمی و با تولید دستگاه ونتیلاتور پرتابل در سال ۹۱ شروع کرد و در سال ۹۵ نیز به دانش بومی طراحی و تولید ونتیلاتور پروتابل دست یافتند. این دستگاه طی قراردادی با سازمان ایمیدرو؛ سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران جهت کار در معادن زغال سنگ مورد استفاده قرار گرفت و توانست بر تحریم دستگاه تنفس مصنوعی شرکت MSA آمریکا غلبه کند.

 

معین بهمن افزود: با شیوع کرونا در اسفند ۹۸، این شرکت طراحی و ساخت ونتیلاتور ICU را هدف خود قرار داد. در مردادماه ۹۹، شرکت موفق به طراحی و ساخت نمونه اولیه دستگاه ونتیلاتور ICU با تمام مد‌های فشاری و جمعی شد.

 

وی در تکمیل گفته‌های خود بیان کرد: تنفس انسان از ۴ فاز تشکیل شده است: فاز دم، انتهای فاز دم، فاز بازدم و انتهای فاز بازدم. مد‌های فشاری سیکل دم را با توجه به فشار ورودی به ریه کنترل و به انتها می‌رسانند. سیکل دم ادامه می‌یابد تا فشار ریه را به فشار از پیش تعیین شده توسط پزشک برسانند. این فشار معمولا از ۵ میلی بار تا حدود ۵۰-۶۰ میلی بار است. ونتیلاتور‌های فشاری باید دارای مکانیزمی باشند که به هردلیلی اگر فشار از ۱۲۵ میلی بار عبور کرد، فشار تخلیه شود تا به ریه فرد آسیب نرسد. در مد‌های جمعی نیز ونتیلاتور فاز دم را آنقدر ادامه میدهد که حجم ریه به حجم از پیش تعیین شده توسط پزشک برسد. در هر دو مد، فاز بازدم به صورت passive و توسط خود بیمار انجام می‌شود.

 

بهمن داشتن PEEP یا همان فشار مثبت انتهای بازدمی را از ویژگی‌های ونتیلاتور ICU دانست و تاکید کرد: این ویژگی، فاز بازدم فرد را مانیتور می‌کند و اجازه نمیدهد فشار انتهای فاز بازدم از یک حد پایین‌تر رود. این امر مانع از collapse ریوی می‌شود و اجازه نمی‌دهد دیواره‌های ریه به یکدیگر بچسبند.

 

بهمن با تاکید بر بومی بودن صد درصدی این دستگاه بیان کرد: محصولات در رسته تنفسی شامل چند سطح است. یک ونتیلاتور دارای سطوح پنوماتیک، الکترونیک و نرم افزار است. شرکت تجهیزسازان امیدسبز موفق به بومی سازی تمامی این سطوح شده است و با استفاده از قطعات موجود، اقدام به طراحی و تولید محصول نموده است.

 

وی در تشریح مسئله بومی سازی بیان کرد: طراحی و ساخت کلیه قسمت‌های پنوماتیک یکی از مهمترین قسمت‌ها مرتبط با ترکیب اکسیژن است، طراحی و ساخت کلیه برد‌ها در قسمت الکترونیک، برنامه نویسی نرم افزار در سه بخش لایه سطح بالا، لایه سطح میانی و لایه پایین و حتی طراحی و ساخت قاب دستگاه همگی توسط شرکت تجهیزسازان امید سبز انجام گرفته است.

 

وی در ادامه تاکید کرد این دستگاه مراحل اخذ مجوز از وزارت بهداشت را طی می‌کند افزود:” شرکت از طریق در اختیار گرفتن سالن تولید ۲۵۰ متری از سمت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، در جهت تولید انبوه این محصول گام برداشته است.

 

بهمن به دستگاه حذف نویز اشاره کرد و گفت:” این دستگاه در ورودی اتاق عمل، سالن کنفرانس و بیمارستان‌ها نصب می‌شود و صدا‌های ناخواسته، نویز‌ها و صدای محیط را حذف می‌کند.

 

وی از تولید دستگاه ترکیب کننده نیز یاد کرد و افزود: در این دستگاه، دو گاز متفاوت با نسبت‌های معین ترکیب می‌شوند. این دستگاه در اتاق عمل جهت ترکیب گاز‌های بیهوشی و یا در ونتیلاتور جهت ترکیب اکسیژن و هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نمونه داخلی حدود ۵/۱ قیمت نمونه خارجی را دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ونتیلاتور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران طراحی و تولید ونتیلاتور طراحی و ساخت ونتیلاتور ICU

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئيس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از نمایشگاه اینوتکس بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید خود از این نمایشگاه گفت: اصولا علم و دانش در هر کشوری مولفه قدرت آن کشور است و عزت ملی و اقتدارملی را بالا می‌برد همانطور که در گام دوم به آن توصیه شده است.

وی به تاثیر برپایی هر ساله نمایشگاه اینوتکس بر تقویت علمی جوانان و نقش آن در گسترش تولیدات داخلی اشاره داشت و افزود: ما نمونه این توجه بر علم و نوآوری در کشور را در وعده صادق که ترکیب چندعلم و تخصص کشور بود دیدیم و این بر اقتدار کشور ما در جهان افزود.

خاموشی تصریح کرد: فناوری منزلت می‌آورد و موجب عدم ارزبری از کشور و ارزآوری به داخل می‌شود. تکیه کشور نباید بر نفت خام باشد و تولید محصولات توسط پژوهشگران چندین برابر می‌تواند ارزآوری داشته باشد.

وی با اشاره به نمایشگاه امسال و آخرین دستاورد‌های به‌نمایش گذاشته شده گفت: من به پژوهشگران کشورمان تبریک می‌گویم و خوشحالم دانشگاه‌هایمان توانسته‌اند در سطحی گسترده به تولید بپردازند و دولت وظیفه حمایت از آنها را دارد و این مهم به تثبیت اقتدار کشور و فخر ملی ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد:  برپایی نمایشگاه اینوتکس به افزایش فخر ملی کمک می‌کند و جایگاه ایران در جهان خیلی بهتر خواهد شد.شرکت‌ها در تمام ملیت‌ها می‌آیند تا در این نمایشگاه غرفه بگیرند و به تبادل دانش بپردازند و صد‌ها جلسه و کنفرانس علمی برپا می‌شود و این به رشد بازار ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور چند سال پیش مطرح کرد ما با دیپلماسی دانش‌بنیان بحث می‌کنیم و این بدان معناست که قدرت سیاسی و اقتدار در دانش نوین است و قدرت نمایی ما در عرصه دانش بنیان مسلط‌ترین نوع دیپلماسی است.

وی به نقش پارک فناوری پردیس در این انسجام و وحدت نخبگان و دانش پژوهان اشاره کرد و اظهارداشت: تاریخچه پارک پردیس نشان می‌دهد که این رویداد سال به سال رو به رشد است.

وی در خصوص استفاده این نهاد از فناوری‌های تولید کشور گفت: سازمان اوقاف خودش را موظف می‌کند در مولدسازی‌ها دنبال دانش‌بنیان‌ها برود و ما می‌توانیم در سهام دانش‌بنیان‌ها مشارکت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین