Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@10:49:18 GMT

واحد چهار نیروگاه سد دز وارد مدار شد

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۳۱۴۵

واحد چهار نیروگاه سد دز وارد مدار شد

محمود دشت بزرگ یکشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با شاره به کاهش حجم مخزن آب در بخش نیروگاه های برقابی اظهار داشت : کاهش ۵۸ درصدی برق نیروگاهی برقابی باعث کاهش ۵۰ درصدی ظرفیت تولید نیروگاه های این بخش در استان شده و همین امر بر میزان تولید برق در استان و نیز در کل کشور تاثیر منفی گذاشت.

وی با اشاره به فعالیت نیروگاههای حرارتی استان ادامه داد : تعدادی از نیروگاههای حرارتی در شهر  رامین و زرگان شهرستان اهواز درحال تعمیرات هستند که امیدواریم حداکثر تا پایان خرداد ماه به مجموعه تولید برق اضافه شوند تا کمبود برق را در سطح شبکه نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان خاطرنشان کرد : در چهارمین جلسه کمیته عبور از پیک بار ۱۴۰۰با حضور مدیران عامل کلیه شرکت های صنعت برق در شرکت توزیع نیروی برق اهواز قرار شد جبران کاهش تولید نیروگاه‌های حرارتی که تا پایان این ماه در مدار قرار ندارند را از طریق نیروگاه های برقابی جبران کنیم و میزان تولیدی که در خرداد اضافه می‌شود را در شهریور ماه کاهش دهیم.

دشت بزرگ افزود : خوشبختانه عملیات نگهداری و تعمیرات شبکه برق منطقه خوزستان اعم از شبکه انتقال ، فوق توزیع و توزیع به صورت کامل انجام شده و آمادگی کامل  برای تولید نیازهای مصرف در شبکه برق را دارند و هیچ گونه محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

وی افزود : نیروهای شرکت توزیع برق اهواز و استان نیز در مرکز دیسپاچینگ و مرکز بهره برداری شبکه خوزستان بصورت شبانه روزی حضور دارند و در صورت بروز هرگونه مشکل در کوتاهترین زمان رسیدگی لازم را انجام می دهند.

مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان با اشاره به شیوه های مدیریت مصرف برق گفت : مدیریت مصرف برق در همه بخش ها باید صورت گیرد، در بخش صنعت ، تجاری ،خانگی و سایر مصارف هماهنگی‌های لازم را  با صنایع داریم .

وی ادامه داد : هفته گذشته با حضور نمایندگان صنایع  پرمصرف جلسه ای برگزار شد که تفاهم نامه ای درخصوص صرفه جویی مصرف برق در ساعات پیک بار هم با آنها بسته شد ، پیک مصرف در خوزستان از ساعت ۱۳ تا ۱۸ و  ساعت ۲۱ تا ۲۳ می باشد .

۸۰ درصد مصرف برق خوزستان را لوازم سرمایشی دارند

دشت بزرگ بیان کرد : بر اساس بررسی و تحلیل های انجام شده ، در فصل تابستان که فصل پرباری شبکه است بیش از ۸۰ درصد مصرف برق را لوازم سرمایشی و خانگی به خود تخصیص می‌دهند ، امیدواریم یک درک مشترک بین مردم و صنعت برق بوجود بیاید و مردم  شعار «لامپ اضافه خاموش» را به «کولر اضافه خاموش» تبدیل کنند تا به وضعیت برق پایدار برسیم .

وی با درخواست از مشترکین برای مدیریت مصرف برق به ویژه بار سرمایشی، افزود: از هشت هزار و ۵۰۰ مگاوات برق مصرفی خوزستان حدود ۶ هزار مگاوات آن توسط کولرها مصرف می شود که لازم است مشترکین در تنظیم دمای کولر و خاموش کردن کولرهای اضافی برای جلوگیری از خاموشی همکاری کنند.

مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان تصریح کرد : در جلسات برگزار شده مصوب شد از چهارم خرداد ماه برای بار دوم ، ساعت کار ادارات از ساعت ۷.۵ صبح تا ساعت۱۲.۵ ظهر کاهش پیدا کند تا قبل از ورود به ساعت پیک مصرف  بار ادارات را از شبکه خارج کنیم تا بتوانیم شرایط بهتر و پایدارتری را برقرار کنیم .

وی گفت : پیش‌بینی می شود با این اقدام بار برق ادارات ۱۵۰ تا ۲۰۰ مگاوات کاهش پیدا کند ، البته شرکت های توزیع برق در اهواز و استان مصرف برق ادارات را رصد می‌کنند و نیز بخشنامه هایی به  تمامی ادارات ابلاغ شده تا  مصرف خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد کاهش دهند.

دشت بزرگ افزود : مصوب شده است تا  ادارات بد مصرف و پرمصرف در صورت رعایت نکردن موارد ابلاغ شده  قطع انشعاب شوند .

خوزستان دارای یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ مشترک است که از این تعداد ۳۳ درصد مشترکان روستایی هستند.

برچسب‌ها مصرف بهینه برق نیروگاه رامین اهواز سازمان آب و برق خوزستان شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مصرف بهینه برق نیروگاه رامین اهواز سازمان آب و برق خوزستان مصرف بهینه برق نیروگاه رامین اهواز سازمان آب و برق خوزستان شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور برق منطقه مصرف برق دشت بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۳۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ

کاهش قیمت زغال‌سنگ به دلیل عرضه بیش‌از چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های تولید برق هند قابل دسترس‌تر کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تولید برق توسط نیروگاه‌های هندی که با زغال‌سنگ وارداتی کار می‌کنند در سه هفته اول آوریل نسبت به سال قبل دو برابر شده، زیرا قیمت جهانی این سوخت آلاینده حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است. این کاهش در درجه اول به دلیل عرضه بیش از حد زغال‌سنگ در چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده جهان است که با پایین آوردن قیمت جهانی زغال‌سنگ، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های هند قابل دسترس‌تر کرده است.

شرایط پیش‌آمده در بهترین زمان برای هند رخ داد، زیرا این کشور قرار است به‌دلیل گرمای بالای هوا در سال جاری شاهد بالاترین تقاضای برق خود باشد و از رکوردهای سال گذشته پیشی بگیرد. برآوردهای اداره مرکزی برق نشان می‌دهد که اوج تقاضای برق هند ممکن است تا سپتامبر به ۲۶۰ گیگاوات برسد که کاهش قیمت زغال‌سنگ این امر را امکان‌پذیر خواهد کرد.

افزایش تولید برق در هند

حدود ۵۵ درصد از تولید کل برق هند برعهده نیروگاه‌های زغال‌سنگ است که هشت درصد از آن را نیروگاه‌های مبتنی بر زغال‌سنگ وارداتی برعهده دارند. این نیروگاه‌ها در صورت بالا بودن قیمت‌ها، فعالیت خود را کاهش می‌دهند، اما کاهش اخیر قیمت زغال‌سنگ به آن‌ها امکان داده است تا با حداکثر ظرفیت کار کنند.

نیروگاه‌های تولید برق که با زغال سنگ داخلی کار می‌کنند نیز با توجه به تولید کافی زغال‌سنگ در کشور با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند. دولت این نیروگاه‌ها را موظف کرده بود تا برای اطمینان از تأمین برق کافی در تابستان سال جاری، ۶ درصد زغال‌سنگ وارداتی را با محصولات داخلی خود ترکیب کنند، اما در دسترس بودن سوخت کافی، این ضرورت را برطرف کرد.

در فاصله دسامبر سال گذشته تا فوریه سال جاری نیز واردات زغال‌سنگ حرارتی به هند از ۳۶.۶ میلیون تن در مدت مشابه سال قبل به ۵۰.۶ میلیون تن افزایش پیدا کرد. بنابراین تولید برق توسط نیروگاه‌های زغال سنگ وارداتی از یکم تا بیست‌وسوم آوریل حدود ۹۰ درصد افزایش داشته و به ۶.۵۱ میلیارد واحد رسیده است. در همین مدت تولید برق توسط شرکت‌ها با استفاده از زغال‌سنگ داخلی نیز با ۵.۰۳ درصد افزایش به ۷۸.۵۱ میلیارد واحد رسیده است.

ذخایر زغال‌سنگ در نیروگاه‌های هند ۴۶.۸۸ میلیون تن است که برای حدود ۱۹ روز فعالیت کافی و بالاتر از ۳۳.۷ میلیون تن ذخایر موجود برای نیروگاه‌ها در مدت مشابه سال قبل است.

از سوی دیگر هند با هیچ‌گونه کاهش عمده ذخایر زغال‌سنگ مواجه نخواهد بود و این ذخایر برای تقاضای فزاینده سال جاری به‌دلیل افزایش دما نیز کافی است. کل ذخایر زغال‌سنگ در هند در حال حاضر ۱۵۴.۳۷ میلیون تن است که ۲۹.۴ درصد بیشتر از ۱۱۹ میلیون تن موجود در دوره مشابه سال گذشته است.

کد خبر 749414

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • هوای اهواز بر مدار نارنجی است / شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ