Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع بیماری قارچ سیاه در پی تشدید همه گیری کرونا در هند باعث بروز بحران بهداشتی جدیدی در این کشور شده است.

خبرگزاری میزان - مقام‎های بهداشتی هند می‎گویند که این کشور نظارتی دقیق‌تر بر بیماری قارچی نادر، موسوم به «قارچ سیاه» را که بیماران کرونایی تحت تاثیر آن قرار گرفتند، در دستور کار قرار داده‎اند.

این در حالی است که نظام بهداشتی هند در حال حاضر به دلیل مبارزه با موج ابتلا به ویروس کرونا با مشکلات بسیاری روبرو بوده و تحت فشار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «الجزیره»، افزایش روزافزون موارد ابتلا به «قارچ سیاه» در هند، بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را مجبور کرده است تا دوباره به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

«موکورمیکوز» یا «قارچ سیاه» معمولاً افرادی را که سیستم ایمنی بدن آن‌ها به خطر افتاده است، آلوده کرده و باعث سیاه شدن یا تغییر رنگ در بینی، تاری دید یا دو بینی، درد قفسه سینه، سختی تنفس و سرفه می‌شود.

بیشتر بخوانید: علل، علائم و راه‌های پیشگیری از بیماری‌های قارچ سیاه، سفید و زرد بحران کرونا در هند؛ شیوع انواع بیماری‌های قارچی افزایش یافت

پزشکان بر این باورند که استفاده از «استروئید‌ها» برای درمان شدید کووید-۱۹ می‌تواند باعث افزایش موارد ابتلا به این نوع عفونت قارچی شود، چرا که این دارو‌ها ایمنی بدن را کاهش و سطح قند را افزایش می‌دهند.

بر اساس آخرین آمارها، ایالت «ماهاراشتا» در هند، که جزو ایالت‌های با وخیم‌ترین وضعیت کرونایی است، تاکنون هزار و ۵۰۰ مورد ابتلا به این نوع عفونت قارچی را گزارش کرده است.

مطالعات صورت گرفته، نشان می‎دهند از دیگر علائم ابتلا به عفونت «قارچ سیاه» می‌توان به سردرد‌های مداوم، تورم و التهاب در یک طرف صورت، تغییر رنگ صورت، تشکیل پوسته‌های سیاه، انسداد بینی و شل شدن دندان، اشاره کرد.


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا هند حوادث بین الملل قارچ سیاه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هند کرونا هند حوادث بین الملل قارچ سیاه قارچ سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته

ایسنا/لرستان دانشیار دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: طی هفته گذشته تا به امروز و بدنبال بارندگی های اخیر و گرم شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت ‌شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز ‌مسمومیت حاد در تعداد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

‌پیمان آسترکی در گفتگو با ایسنا گفت:
این پزشک متخصص بیان کرد: متاسفانه تعداد مسمومین افزایش صعودی داشته و اکثرا با علایم گوارشی شدید، لرز و تعریق و تاری دید مراجعه می‌کنند.
وی تاکید کرد: تشخیص قطعی غیر سمی بودن قارچ‌ها به صرف شکل ظاهری میسر نمی‌باشد.
آسترکی گفت: به علت شیوع قابل توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این‌گونه قارچ‌ها اکیدا خودداری شود.
او یادآور شد: مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود.
وی ادامه داد: توصیه می‌شود از مصرف قارچ‌های محلی خودداری کرده و در صورت بروز علایم سریعا به مراکز درمانی مراجعه تا اقدامات درمانی و تشخیصی در زمان مناسب صورت گیرد و تاکید می‌شود از خود درمانی پرهیز شود.

انتهای پیام        

دیگر خبرها

  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا