Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله فارس پلاس؛ از قیمت خانه و ماشین گرفته تا مرغ و روغن و لبنیات؛ گرانی‌ها مدت‌هاست همه ابعاد زندگی مردم ایران را تحت‌تاثیر خود قرار داده و کنار بی‌تدبیری‌هایی مثل قطعی برق، باعث نارضایتی و اعتراض عمومی نسبت به سوءمدیریت‌ها در دولت تدبیر و امید در جامعه شده است. عملکرد ضعیفی که در هشت سال گذشته به شکل‌های مختلف خود را نشان داده و حاصل آن فشار معیشتی بی‌سابقه روی گروه‌های مختلف مردم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حالا اما در روزهای پایانی دولت دوازدهم و داغ شدن تنور انتخابات ریاست جمهوری، تعدادی از حساب‌های کاربری نزدیک به دولت در شبکه‌های اجتماعی شروع به انتشار پست‌هایی با هشتگ #روحانی_متشکریم کردند. رویه‌ای که با حیرت کاربران در این شبکه‌ها را به همراه داشت و  باعث شد با یادآوری بی تدبیری‌ها و ناکارآمدهای دولت روحانی و وضعیت نابسامان کشور در چندسال اخیر واکنش نشان دهند. موضوعی که باعث شد هشتگ #روحانی_متشکریم به یکی از ترندهای توییتر تبدیل شود.

 

ندیدگرفتن درد و رنج این روزهای مردم توسط کاربران نزدیک به دولت

هشتگ روحانی متشکریم با توییت‌های کاربران نزدیک به دولت شروع شد؛ حساب‌های کاربری که در چندسال اخیر در رده حامیان دولت قرار داشتند، بدون اشاره به سوءمدیریت‌هایی که باعث چندبرابر شدن قیمت ارز، تورم شدید و نارضایتی اجتماعی گسترده شده است، از رأی دادن به روحانی ابراز رضایت کردند. 

 

روحانی متشکریم؟!

این توییت‌ها باعث شد کاربران متعدد به یادآوری سوءمدیریت‌های بپردازند و نسبت به ندیدگرفتن سختی‌هایی که مردم در طی این سال‌ها متحمل شدند، واکنش نشان دادند. از جمله یکی از کاربران با انتشار آماری از وضعیت درآمد مردم در 40 سال اخیر، خسارت های دولت را با وضعیت کشور در دوران جنگ مقایسه کرد و نوشت:

کاربر دیگری با اشاره به رکوردشکنی دولت روحانی در افزایش نقدینی و شکاف طبقاتی بی‌سابقه میان اقشار مختلف جامعه نسبت به هشتگ #روحانی_متشکریم  واکنش نشان داد و نوشت: 

یکی از کاربران با اشاره به وضعیت نابسامان اقتصادی، تعطیلی کارخانجات مختلف و گرانی اقلام ضروری را یادآوری کرد

کاربر دیگری با انتشار تصاویری از رفتارهای توهین آمیز برخی از اعضای کابینه دولت دوازدهم نسبت به مردم در صفحه توییتری اش نوشت:

یکی از کاربران  نیز با انتشار تصویری از تبلیغات انتخاباتی یک طلافروشی برای روحانی و اشاره به افزایش قیمت طلا در چندسال اخیر نوشت:

کاربر دیگری با انتشار فهرستی از کارنامه عملکرد دولت روحانی از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ نسبت به وعده‌های عملی نشده رئیس جمهور واکنش نشان داد و نوشت:

 افزایش سرسام آور قیمت مسکن در چندسال اخیر نیز موضوع دیگری بود که مورد اشاره قرار گرفت:

کاربر دیگری با انتشار پستی طنزآمیز نسبت به سوء مدیریت دولت روحانی در کنترل قیمت‌ها و ریزش بازار بورس واکنش نشان داد و نوشت:

یکی از کاربران با اشاره به قطعی‌های مکرر برق و مقایسه آن با دوران دفاع مقدس در پستی کنایه‌آمیز نوشت:

یکی از کاربران  با اعتراض نسبت به شرایط بد اقتصادی و ناامیدی جوانان از ازدواج و خرید خانه و ماشین نوشت: 

کاربر دیگری با اشاره به نارضایتی‌ عمیق مردم نسبت به ناکارآمدی و سوء مدیریت دولت حسن روحانی نوشت:

 این حرکت هماهنگ در تشکر از روحانی آن هم در شرایط سخت اقتصادی فعلی، سبب شد خیلی‌ها برایشان سوال شود که چرا در این شرایط سخت اقتصادی و درحالیکه اقشار مختلف مردم به سختی در حال گذران زندگی هستند، افرادی به تشکر از روحانی پرداخته‌اند. یکی از کاربران با انتشار تصاویری از لیست انتصاب رسانه‌ای های  حامیِ دولت در شرکت‌های بزرگ که اخیرا افشا شده بود، به این موضوع اینطور واکنش نشان داد:

اما نکته عجیب‌تر اینکه حامیان دولت با وجود این واکنش اعتراضی گسترده، روی ترند شدن هشتگ مانور می‌دهند. درو واکنش به همین موضوع، یکی از کاربران، با انتشار نموداری از بررسی کلان‌داده‌های مربوط به هشتگ #روحانی_متشکریم در صفحه شخصی‌اش نوشت:

 

درحالی که وضعیت نابسامان اقتصادی، ترک فعل مسئولین، محکوم شدن افراد مختلف در بدنه دولت به برخی جرائم اقتصادی سبب شده است مردم خواستار پاسخگویی جدی دولتی‌ها در خصوص عملکرد ضعیف خود باشند، جای این سوال باقی است که پروژه تشکر از روحانی در شبکه‌های اجتماعی با صرف چه هزینه‌ای اجرا شده است؟

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی دولت دوازدهم دولت روحانی یکی از کاربران روحانی متشکریم چندسال اخیر واکنش نشان کاربر دیگری دولت روحانی سال اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است