Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیکن اسبق و مربی بسکتبال گفت: در کشور نیاز ما به مدرس به مراتب بیشتر از مربی خارجی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی هاشمی بازیکن اسبق و مربی بسکتبال پیرامون استفاده از مربیان خارجی در ورزش کشور اظهار داشت: باید نگاه پایه ای به این مساله داشته باشیم. این امر منشا و ریشه فرهنگی دارد و ما دوست داریم کارهای خود را به افراد دیگری واگذار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی در دنیا منکر علم نیست و زمینه هایی برای پیشرفت وجود دارد. ما باید حداقل ها را داشته باشیم و تعدادی از زیرساخت ها و بدانیم در چه حوزه هایی نیازمندی های ما چیست و فکر می کنم این در ورزش ما نمود بیشتری دارد.

بازیکن اسبق بسکتبال با اشاره به نگاه ما به مربی خارجی ادامه داد: بعضی اوقات استفاده از این مربیان به این دلیل است که می خواهیم از یک چالشی جدا شویم. سالیان سال است که می گوییم مربی خارجی بیاوریم و ایرانی ها کنار آن ها رشد کنند و همیشه دچار روزمرگی می شویم. ورزش ما برای استفاده از علم روز باید زیرساخت های خود را درست کند. اول باید دید چه زیرساخت هایی در اختیار داریم و سپس ببینیم علم را وارد کنیم یا نه. بعد از وارد کردن زیرساخت ها، کمبودهای موجود را رفع کنیم. در ابتدا باید مساله فرهنگی را درست کنیم. ما برای همه رشته ها نمی توانیم یک نسخه را تجویز نماییم و قطعا نیاز به تغییر باورهایمان داریم. در کشور نیاز ما به مدرس به مراتب بیشتر از مربی است.

او که با رادیو ورزش گفتگو می کرد، در پایان افزود: انگلستان با وجود اینکه خاستگاه فوتبال دنیاست ولی از مربیان خارجی و حتی بالعکس استفاده می کند و این همان مساله فرهنگی حاکم در اروپا است. کودکان از سنین خیلی پایین با یکسری قوانین آشنا می شوند که خارجی یا غیر از آن برایشان فرقی ندارد. در اروپا بهترین مربیان از لحاظ ابتکار، هوش و کاریزما با یکدیگر تفاوت دارند و آن ها را متمایز می کند در صورتی که ما این نگاه و باور را برای مربیان ایرانی نداریم و برخوردی که ما با مربی ایرانی می کنیم، معرفی که ما در باشگاه ها انجام می دهیم و نگاهی که بازیکنان به او دارند، بسیار متفاوت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زیرساخت ها مربی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۴۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تا همین یکی دو هفته قبل جواد نکونام اصلا در کنفرانس های خبری شرکت نمی کرد که این موضوع اعتراض نمایندگان رسانه ها را در پی داشت تا جایی که سازمان لیگ ادعا کرد پرونده این مربی را به کمیته انضباطی ارسال کرده است اما در سایه حرکت نکونام چند مربی دیگر هم از فرصت استفاده کرده و به قانونی که سازمان لیگ فوتبال آن را سالها است مصوب کرده بی توجهی کردند.

یکی از این مربیان ساکت الهامی است که از روزی که هدایت نساجی را بر عهده گرفته مصطفی صداقت را به جای خود راهی کنفرانس های خبری می کند. البته الهامی دو سه هفته محروم بود اما وی به جز آن چند هفته در نشست های خبری قبل و بعد از بازی ها اصلا شرکت نکرده است. جالب اینجا است که خبرنگاران استانی هم در این شرایط بیشتر جنبه هوادار پیدا می کنند و اصلا ایرادی به عدم رعایت قانون به سرمربیان نمی گیرند و در مازندران هم دقیقا این اتفاق برای الهامی رخ داده است.

دیگر مربی که در این هفته ها در نشست های خبری شرکت نمی کند مسعود شجاعی است. مربی جوان هوادار هم که ظاهرا از بزرگتر های خود در مربیگری غیبت در کنفرانس خبری را یاد گرفته به جای خود محمود شجاعی برادرش را راهی نشست خبری می کند و جالب اینجا است که مدیران رسانه ای باشگاه ها هم نقشی در اجرای قانون سازمان لیگ برای حضور سرمربیان تیم خود در نشست های خبری ایفا نمی کنند. همین عدم بی توجهی باعث شده مربی مثل عنایتی در کنفرانس خبری با عصبانیت اعلام کند او هم منبعد پزشک تیمش را به نشست های خبری خواهد فرستاد.

اینکه مربیانی چون اوسمار ویرا، ژوزه مورایس،ماریوس اوزونیدیس، سعید دقیقی، محرم نویدکیا، محمد ربیعی، مجتبی حسینی، مهدی تارتار و ... در کنفرانس های خبری در هر شرایطی شرکت می کنند ولی بقیه مربیان خود را ملزم به قوانین سازمان لیگ فوتبال ایران نمی دانند نکته ای است که حتما باید توسط کمیته صیانت فدراسیون فوتبال که برای اجرای دقیق و نظارت در فوتبال تشکیل شده، چه در این هفته های آخر و چه از ابتدای فصل آینده مورد بررسی قرار بگیرد.

به صحبت های معسود شجاعی در یکی از معدود نشست های خبری که شرکت کرده دقت کنید: او رسما اعلام می کند نیازی نمی بیند هر هفته حرف های تکراری بزند اما ظاهرا شجاعی که مرتب از حرفه بودن حرف می زند  نمی داند حضور در نشست های خبری یکی از قوانین مسابقات لیگ برتر است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟
  • محفلی به یاد مربیان شهید سپاه فجر فارس
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • سرمربی تیم ملی والیبال: هیچ قولی نمی دهم؛ باور نمی کنم سفارش شده باشم
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود