Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شیرکانی گفت: تقریبا نزدیک به دو و نیم میلیون نفر از جامعه روستایی و عشایر در سطح کشور، سرپرست خانوار فاقد پوشش هرگونه بیمه‌ای هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  صبح قزوین؛ علی شیرکانی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر عصر امروز(یکشنبه) در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور اصحاب رسانه استان‌های مختلف برگزار شد؛ اظهار کرد: یکی از اتفاقات خوب صورت گرفته در صندوق عشایر روستایی بحث همسان سازی بود که با بالاترین رضایت در بین جامعه هدف انجام پذیرفت و کاملا عدالت محورانه بود و از تاریخ اول فروردین سال ۹۹ اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر اساس همسان سازی صورت گرفته هرکسی طی سنوات گذشته در هر سطحی بازنشسته شده بود در سال ۹۹ به یک میزان حقوق دریافت می‌کردند و عدالت در نحوه همسان سازی رعایت شد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تصریح کرد: ما یک صندوق بیمه هستیم و براساس محاسبات بیمه‌ای بنا شدیم و تعادلی بین دریافتی‌ها و پرداختی‌ها است و ۱۵ درصد حقوق را مبنای وصول حق بیمه قرار دادیم.
وی عنوان کرد: اگر می‌خواهیم صندوق پایدار و پابرجایی داشته باشیم باید از این محاسبات تبعیت کرد تا صندوق‌ها دچار بحران نشوند زیرا بحران صندوق‌ها به عنوان یکی از ۵ ابرچالش در کشور است.
تمام صندوق‌ها به سمت جوانگرایی پیش می‌روند

شیرکانی بیان کرد: تمام صندوق‌ها به سمت جوانگرایی پیش می‌روند تا بیمه پردازی بیشتر شود لذا بحث کارشناسی و علمی انجام می‌شود و علاوه بر اقدامات تشویقی برای جوانان خدماتی را در نظر گرفتیم تا بتوانند بیش از ۳۵ سال بیمه پردازی داشته باشند و در حقوق مستمری او تاثیر داشته باشد که در آیین نامه جدید گنجانده شده است.
وی یادآور شد: سیاست سرمایه گذاری ما این است که سهامداری کنیم و به سمت بنگاهداری نرویم لذا صندوق تقریبا سه بنگاه بیشتر ندارد که دو بنگاه ماموریتی بوده و یک بنگاه خریداری شده است و کلیه سرمایه‌گذاری در حوزه سهام داری بوده یا سپرده گذاری شده است و هیچ بنگاهی اضافه نشده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته در پرتفوی بورسی نزدیک ۲ و نیم برابر افزایش داشتیم و درآمدی که از صندوق در سال ۹۹ گرفتیم بیش از سه برابر سال ۹۸ بوده است و ریل گذاری خوبی براساس سیاستگذاری تعیین شده صورت گرفته است.
وی بیان کرد: پروژه نیمه تمام در فولاد خراسان با عنوان کنسانتره دو و نیم میلیون تنی سنگان را داریم که اعتبار آن را مصوب و اجرا کردیم و امیدواریم سال آینده به بهره‌برداری برسد و پروژه‌های دیگری هم پیشنهاد شده که در دست بررسی است، البته ما مالک پروژه نیستیم بلکه همواره تلاش داریم تا ۲۵ درصد مشارکت کنیم.
شکست رکورد ۱۵ساله در رشد بیمه شدگان فعال 
این مقام مسئول بیان کرد: کرونا سفره مردم روستایی را کوچکتر کرده بود؛ چرا که هزینه‌های بهداشتی را به آنان تحمیل کرد اما با همه این مسائل سال گذشته رشد بیمه شده فعال نزدیک به ۲۳۶ هزار نفر بوده که رکورد ۱۵ سال خود را شکست که دلیل آن استفاده از خرده ظرفیت‌های محلی است البته صندوق ضعف‌هایی هم دارد و ما باید دایره شناخت خود را در کشور افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: یکی از هدفگذاری‌های سال گذشته این بود که بیمه شده‌های غیرفعال را فعال کنیم لذا براساس طرحی که سال گذشته اجرایی شد ۹۲ هزار نفر از بیمه شده‌های غیرفعال در قالب اجرای این طرح فعال شدند.
شیرکانی با بیان اینکه تشکیل یک صندوق یکی از خدمات بزرگ نظام به جامعه روستایی است؛ ادامه داد: در قالب اجرای طرح یک میلیون و ۴۰۰ طی سال ۹۹ میزان جذب بالایی داشتیم اما با تجربیات بدست آمده در سال گذشته می توانیم در سالهای آتی میزان جذب بیشتری هم داشته باشیم.
وی عنوان کرد: در کشور حدود ۲۰ میلیون جامعه روستایی وجود دارد که نزدیک به ۱۰ میلیون نفر از این تعداد در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال بوده و از این تعداد یک سوم تحت پوشش سایر صندوق‌ها و نهادهای حمایتی بوده و دو سوم یعنی حدود ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر شناسایی شده که می‌توانند عضو صندوق شوند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بیان کرد: تقریبا نزدیک به دو و نیم میلیون نفر از جامعه روستایی و عشایر در سطح کشور، سرپرست خانوار فاقد پوشش هرگونه بیمه‌ای بوده و یک و نیم میلیون نفر نیز بیمه شده هستند. انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: جامعه روستایی میلیون نفر نیم میلیون سال گذشته بیمه شده صندوق ها بیمه ای سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به اسم آزادی به کام برهنگی!

  با نگاهی به سیر تاریخی ایران مشخص می‌شود، بعد از انقلاب اسلامی با رویکرد تازه‌ای که با بهره‌‌گیری از آیات قرآن و احکام اسلامی به زن شد و مقام معظم رهبری نیز از آن به‌عنوان الگوی سوم زن مسلمان یاد می‌کنند، «مسأله حجاب زنان» و به موازات آن، حضور فعال در عرصه‌های مختلف جامعه و حذف نگاه ابزاری به آنها، تبدیل به خاری در چشم دشمنان شده که بارها با استفاده از روش‌های مختلف مثل شخصی نشان دادن این موضوع و استفاده از تعابیر مختلفی چون حجاب اجباری، سعی در مقابله با آن با هدف ضربه به نظام جمهوری اسلامی و تحقق اغراض خود کرده‌اند. در گفت‌وگو با مشاور زنان و خانواده فرماندار تهران به بررسی این موضوع پرداخته‌ایم. 

علت اهمیت حجاب در کشور چیست؟ 
مسأله ‌حجاب‌ یک تاریخچه عمیق و با سابقه به بلندای تمدن ایران در کشورمان دارد. حتی در کشورهای اروپایی و آمریکایی که ۱۰۰ سال پیش پوشش زن‌ها، به شکل اکنون نبود و به مرور با اجرای سیاست‌های منفعت‌طلبانه و هوس‌بازانه، تبدیل به وضع فعلی شد، بعد از انقلاب صنعتی، استفاده ابزاری و جنسی از زنان باعث تغییر و تحولاتی در پوشش زنان غرب شد و سپس تلاش کردند این سبک از پوشش زنان خود را‌ به زنان کشورهای‌ دیگر همچون کشورهای اسلامی تحمیل‌کنند. زمان رضاشاه تا حد زیادی این سیاست‌ها محقق شد اما بعد از انقلاب، با رویکرد و نگاه عمیق دینی و اسلامی امام خمینی‌(ره) و مقام معظم رهبری، الگوی جدیدی در مقابل فرهنگ غربی نسبت به زن شکل گرفت که در این نگاه، زن در عین حفظ لطافت و ظرافت زنانه خود و گرم نگهداشتن کانون خانواده و فرزندآوری، با رعایت حجاب و عفاف، هم پوشش و هم عفت رفتاری و کلامی در عرصه‌های مختلف اجتماعی حضور داشته‌باشد.  بیش از نیمی از جامعه، را زنان تشکیل می‌دهند و شاهدیم زنان با داشتن پوشش اسلامی در همه عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، دانشگاهی و ... ‌حضور دارند و در برخی‌ عرصه‌ها در حوزه زنان متخصص به خودکفایی رسیده‌ایم. 

چرا دشمنان از دیرباز به‌ویژه در سال‌های اخیر بر مسأله بی‌حجابی زنان تأکید دارند؟
زن فطرتا موجودی انسان‌ساز، تمدن‌ساز و منشأ عطوفت و برکات الهی است. زن می‌تواند ستون یک زندگی، خانواده و جامعه باشد. آنها در تربیت انسان‌های بزرگ و نابغه، نقش مستقیم دارند. بسیاری از افراد شایسته و برجسته تربیت‌یافته زنانی هستند که خود آراسته به خلقیات حسنه و پایبندی‌های اخلاقی بوده‌اند. این امر پذیرفته شده‌ای است که زن، مأموریت و مسئولیت تربیت انسان‌ها را به‌عهده داشته و سرشار از عاطفه، محبت، هدایتگری و تمدن‌سازی است اما فرهنگ ۱۰۰‌ساله غرب تلاش می‌کند این ودیعه الهی را از او بگیرد و او را به انسانی بی‌مسئولیت و غیرمقدس تبدیل سازد. نقش اصلی‌ قدرت نرم بسیار بالاست. مسلما وقتی زن با این خصوصیات در نظام خلقت در مسیر درست و پیشرفت یک جامعه باشد، سبب سعادت جامعه می‌شود. منشأ اثر بودن زن اگر باور و پذیرفته شود در هر سمت و سویی که برود، اثر خود را می‌گذارد و باعث سعادت یا شقاوت جامعه می‌شود. رهبر معظم انقلاب در سخنان خود فرموده‌اند دشمنان از پیشرفت زنان ما عصبانی‌اند، زیرا زنان ما بعد از انقلاب با حفظ حجاب و نگهداشتن حریم خانواده و در عرصه‌های گوناگون اجتماعی و حکمرانی، حضور فعال داشتند که این موضوع برای دشمنان، غیر‌قابل تحمل است. لذا می‌کوشند به زن ایرانی القا کنند که زن با حجاب فعلی، امکان تعالی و رشد ندارد و زمانی می‌تواند به اوج قله موفقیت و رضایت برسد که عریان‌تر باشد. دشمنان خوب می‌دانند اگر بخواهند کشور را از مسیر توسعه و پیشرفت بازدارند، بهترین روش، انحراف زنان از مسیر درست الهی و فطری و تقدس‌زدا‌یی و هویت‌زدایی از زن مسلمان است.

دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
تکرار حضور مداوم و روزمره بی‌حجاب‌ها در جامعه و جنبه روانی این‌مساله که اگر هرروز دیده شود، عادی می‌شود، یکی از روش‌های دشمن برای تحقق عرفی‌سازی بی‌حجابی است. القای شبهات در بین جوانان و عدم پاسخگویی درست به آنها، زمینه را برای باورسازی دروغین فراهم می‌کند. یکی از مواردی که مطرح می‌کنند این است که چرا عدم پوشش و حجاب در کشورهای اسلامی عادی است اما در ایران نسبت به این موضوع سختگیری می‌شود؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت: جمهوری اسلامی بعد از انقلاب؛ تغییر و تحولاتی در تدوین قانون اساسی بر پایه شرع و دین پایه‌ریزی کرد؛ لذا قوانینی که وضع می‌کند نیز بر پایه شرع است. این‌طور نیست که ما از کشورهای دیگر الگوبرداری کنیم بلکه کشورهای دیگر هستند که باید مواضع خود را نسبت به حرام‌های شرعی اصلاح کنند چرا که این کشور‌ها پوسته اسلامی دارند اما خلاف اسلام عمل می‌کنند. آنها شراب‌فروشی هم دارند، آیا ما باید از آنها پیروی کنیم؟ انقلاب اسلامی کاری کرد که احکام شرع و دین خدا را در جامعه اجرا سازد لذا آنچه کشورهای به ظاهر اسلامی انجام می‌دهند، عجیب و غریب است، نه رعایت مسائل شرعی و دینی در ایران! شعار زن، زندگی، آزادی در واقع شعار اصلی حکومت اسلامی است اما  بستگی به این دارد که آزادی را چگونه تعریف و تعبیر می‌کنیم. دشمنان ما آزادی را عریانی و برهنگی تعریف می‌کنند. متأسفانه در جریان اغتشاشات نیز به صورت جنگ ترکیبی و کاملا هدفمند و سازماندهی شده، در داخل و خارج از کشور دشمنی‌ را به حد اعلای خود نسبت به زن ایرانی که مظهر قداست، حیات‌بخشی و تمدن‌سازی است، نشان دادند. لذا این شعار آن‌طور که ادعا می‌کردند زن، زندگی آزادی نبود بلکه زن، زندگی، عریانی بود. دشمنان درحالی این شعار را می‌دادند که حالا شش ماه است در فلسطین زنان را از بین می‌برند! این وقایع نشان می‌دهد که این شعارهای توخالی و دروغ، وسیله‌ای برای فریب زنان کشور ما است. زنان ما باید مراقب باشند که سرباز پیاده‌نظام دشمن نباشند. اطاعت از قوانین کشور، لازم الاجراست. قطعا مردم نسبت به بی‌حرمتی به ‌شأن زن و عادی‌سازی بی‌حجابی در کشور، واکنش نشان خواهند داد. امیدواریم با اقداماتی که فراجا اکنون با طرح نور در پیش گرفته است، اتفاقات خوبی رقم بخورد.

دیگر خبرها

  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود