Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@02:58:26 GMT

فخر فروشی و به رخ کشیدن در زدن واکسن

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۷۷۰۶

فخر فروشی و به رخ کشیدن در زدن واکسن

«چرا کسی باید بیاید و به رخ بکشد که من فلان واکسن را زده‌ام و … این آدم را ناراحت می‌کند»

به گزارش پول نیوز، «فایزر زدم تو رگ، دوستان. این لحظه رو برای همه‌ شما آرزو می‌کنم.» زیر عکس خیلی‌ها ابراز خوشحالی کرده‌اند. بعضی‌ها گفته‌اند خوش به حالت! … خیلی‌ها هم لابد دیده‌اند و واکنشی نشان نداده‌اند چون شاید این تصاویر و نوشته‌ها چندان برایشان خوشایند نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه این که آدم حسودی کند اما این که کسی جای دیگر دنیا با خیال راحت برود و واکسنش را بزند و بعد عکس و فیلمش را با دیگران در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارد در حالی که خیلی‌ها هنوز به واکسن دسترسی ندارند، حس خوبی ایجاد نمی‌کند.گلرخ میری از جمله کسانی است که به گفته خودش همیشه حس خوبی درباره به اشتراک‌گذاری اوقات خوشی و فراغت کاربران، بویژه دوستانش دارد. او می‌گوید: «من طرفدار این هستم که آدم لحظه‌های خوبش را با دیگران به اشتراک بگذارد مثلاً اگر سفر یا رستوران و کافه می‌رود خیلی هم خوب است که عکس‌هایش را استوری کند و آن را با دوستانش به اشتراک بگذارد اما در مورد واکسن‌زدن اصلاً چنین حسی ندارم. راستش را بگویم با دیدن چنین تصاویری آن قدر خوشحال نمی‌شوم و حس خوبی پیدا نمی‌کنم. وقتی می‌بینم کسانی که خارج از ایران زندگی می‌کنند، عکس و استوری می‌کنند از لحظه واکسن‌زدن‌شان ناراحت می‌شوم؛ چرا که آنها شرایط ما را در نظر نمی‌گیرند … من خودم تجربه زندگی در خارج از کشور را دارم و فکر می‌کنم اگر هنوز هم خارج از ایران زندگی می‌کردم و امکان دسترسی به واکسن داشتم هیچ وقت عکس یا استوری‌هایی به اشتراک نمی‌گذاشتم تا به کسانی که داخل ایران زندگی می‌کنند نشان دهم که واکسن زده‌ام.»

احمدرضا هم نظری مشابه با گلرخ دارد: «از دید من اینستاگرام و فضای مجازی جایی است که افراد داشته‌ها و نداشته‌هایشان را به نمایش می‌گذارند و گاهی حتی آرزوهایشان را به شکل داشته‌هایشان جلوه می‌دهند. آنها به این شکل می‌خواهند شادی خودشان را نشان دهند و آن را به دیگران ارائه کنند و از این راه به آرامش برسند. البته از نیت مثبت یا منفی‌شان بی‌خبرم اما به هر حال بعضی چیزها را موفقیتی برای خودشان می‌دانند، مثل همین واکسن‌زدن. به‌ نظر می‌رسد آنها نسبت به حجم زیادی از افرادی که هنوز نتوانسته‌اند واکسن بزنند، در یک کنکور یا مسابقه‌ای پیروز شده‌اند و برای همین می‌خواهند آن را به دیگران نشان بدهند و به این شکل دیگران را در شادی خودشان سهیم کنند اما وقتی شرایطی وجود دارد که تعداد زیادی از مردم هنوز به واکسن دسترسی ندارند، این کار درستی نیست.»


از هولد کردن سود ببر!
مشاهده

 

تبلیغ
مائده هم می‌گوید: «من دیده‌ام بعضی‌ها عکس می‌گذارند و می‌نویسند این لحظه را برای همه شما آرزومندیم یا می‌گویند ما فایزری‌ها هستیم یا این که عکس‌هایی به اشتراک می‌گذارند و می‌گویند اینجا زندگی به حالت عادی برگشته و دیگر سینما و رستوران می‌رویم و بدون ماسک رفت و آمد می‌کنیم. اینها عمدتاً کسانی هستند که خارج از ایران زندگی می‌کنند. این چیزها آدم را ناراحت می‌کند. نه این که اگر هر لحظه خوشی از دیگران ببینیم ناراحت می‌شویم ولی وقتی آدم حس می‌کند که حالت فخرفروشی وجود دارد، این ناراحت‌کننده است. چرا کسی باید بیاید و به رخ بکشد که من فلان واکسن را زده‌ام و بخصوص اشاره کند که واکسن فایزر زده‌ام؟ این آدم را ناراحت می‌کند … .»
مهران هم می‌گوید: «من خودم در شبکه‌های اجتماعی و اینستاگرام ندیده‌ام که دوستانم عکس از واکسن‌زدن‌شان بگذارند و اگر هم بگذارند ناراحت نمی‌شوم. فکر می‌کنم بالاخره شرایط زندگی هر کس به یک شکل است اگر آنها انتخاب کرده‌اند که مهاجرت کنند لابد دلشان می‌خواسته در کشور دیگری زندگی کنند و این انتخاب آنهاست و اگر ما مانده‌ایم و این کار را نکرده‌ایم حتماً چیزهای دیگری را اولویت داده‌ایم. این برای من کافی است و در همین شرایط هم ترجیح می‌دهم نزدیک خانواده‌ام باشم تا این که واکسن دریافت کرده باشم اما این را هم می‌گویم که فخرفروشی در شبکه‌های اجتماعی چیز عجیب و غریبی نیست حالا یک کسی با ماشین‌اش فخرفروشی می‌کند، کسی با خانه‌اش و خب این روزها که بحث کرونا داغ است با واکسن فایزر فخرفروشی می‌کنند اما به جهت این که تعداد زیادی از مردم به این واکسن دسترسی ندارند و بحث سلامتی و جان مردم در میان است، کار جالبی نیست.»
محمدحسین هم می‌گوید: «من کلاً هیچ وقت خودم را با دیگران مقایسه نمی‌کنم و به زندگی کسی غبطه نمی‌خورم ولی وقتی در فضای مجازی حالا چه توئیتر و چه در اینستاگرام می‌بینم که دیگران واکسن زده‌اند به این فکر می‌کنم که چرا ما نباید زودتر واکسن بزنیم، ناراحت می‌شوم از این همه تأخیر. حالا این که بقیه چه واکسنی زده‌اند آن قدر مهم نیست.»
مارال که خودش خارج از کشور زندگی می‌کند، از فخرفروشی برخی در شبکه‌های اجتماعی به‌شدت گله‌مند است و آن را باعث خجالت می‌داند: «من وقتی می‌بینم دوستانم عکس پدر و مادرشان را منتشر می‌کنند که واکسن زده‌اند از ته دل خوشحال می‌شوم اما وقتی یک خانم جوان که هیچ مشکل جسمی ندارد و فقط به واسطه این که در یک کشور اروپایی زندگی می‌کند واکسن زده، واقعاً افتخاری ندارد که بیاید به بقیه اعلام کند که من واکسن زده‌ام و نوع واکسن را هم بگوید. این مورد را که می‌گویم خودم از نزدیک می‌شناسم و دقیقاً می‌دانم که به قصد فخرفروشی این کار را می‌کند. از این که تمام زندگی‌اش را به رخ بقیه بکشد خوشحال می‌شود و حالا واکسن‌زدن هم به آن اضافه شده. حالا فرض کنید کسی که عزیزش را به خاطر کرونا از دست داده این عکس‌ها را ببیند، چه حالی می‌شود؟ این کارها باعث کدورت می‌شود. چه حس خوبی دارد که آدم از کمبود دیگران استفاده کند؟ آن هم در شرایطی که خود آدم‌ها نقشی در این قضیه ندارند. مگر کسی که در اروپا و امریکا واکسن زده به واسطه لیاقتش بوده؟ به هر حال واکسن‌زدن فخرفروشی ندارد و کسانی هم که این کار را انجام می‌دهند، بسیار اشتباه می‌کنند.»
اوایل کرونا خیلی‌ها می‌گفتند حداقل این ویروس بین فقیر و غنی و بین این کشور و آن کشور فرق نمی‌گذارد. راستش اگر برای کرونا هم تا این اندازه تفاوتی بین یک انسان با انسانی دیگر وجود نداشته باشد، برای ما این تفاوت‌ها عمیق است و اگر تفاوتی هم نباشد بالاخره چیزی برای به رخ‌کشیدنش پیدا می‌کنیم، حتی در حد لبخندی بدون ماسک.» /ایران

 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کرونا پول نیوز شبکه های اجتماعی ایران زندگی واکسن زده واکسن زدن حس خوبی خیلی ها زده ام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • اعلام ترکیب تراکتور برای پایین کشیدن استقلال
  • رام‌الله: اگر حمایت آمریکا نبود نتانیاهو جرأت به چالش کشیدن قوانین بین‌المللی را نداشت
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • فقط شش هزار بلیت برای تراکتور - استقلال
  • کشیدن ضامن نارنجک در بالای جدول/ جدال های مثلث جذاب لیگ فوتبال
  • ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان
  • (ویدئو) به خاک و خون کشیدن نمازگزاران شیعه در حکومت طالبان
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان