Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه برای تامین آزادی حتما باید امنیت وجود داشته باشد، گفت: آزادی در جای خود قرار دارد و در پرتو امنیت اتفاق می افتد چرا باید میان این دو مقوله تضاد ایجاد کنیم. در یک فضای امن مردم می‌توانند هم فکر کنند و هم بیان کنند.

به گزارش برنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در برنامه «صدای جوان» ویژه برنامه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رادیو جوان اظهار داشت: به اقتضای شرایط ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در دوره جوانی یعنی حدود ۲۰ سالگی دادستانی شهرستان کرج و بعد دادستانی استان سپس تهران را به عهده داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک دوره ۱۰ ساله رئیس بازرسی کل کشور، دادستان کل کشور، معاون اول قوه قضاییه همچنین با اراده مقام معظم رهبری یک دوره سه ساله توفیق خادمی و تولیت آستان قدس رضوی را به عهده داشتم و امروز به عنوان خدمتگذار کوچک مردم عزیز در جایگاه ریاست قوه قضاییه هستم.

وی ادامه داد: متولد سال ۱۳۳۹ و حدود ۶۰ سال سن دارم. دو دختر ۳۳ و ۲۶ ساله دارم که برکت زندگی ما هستند. هردو در تهران مشغول زندگی و تحصیل هستند یک از آنها تحصیلات دوره دکترای جامعه شناسی دانشگاه تهران و دیگری لیسانس فیزیک دانشگاه شریف و فوق لیسانس دانشگاه قرآن و حدیث دارند.

رئیسی در پاسخ به سوالی اضافه کرد:  منزل شخصی من ۱۴۰ متر است، خودرو شخصی ندارم و همسرم خودروی ایرانی دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در بورس سهام ندارم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بیشترین میزان وامی که تاکنون دریافت کرده اید چه میزان بوده است، اظهارداشت: مبلغ چهار میلیون تومان حدود ۲۵ سال قبل بوده است.

رئیسی درپاسخ به سوالی درباره سن مطلوب ازدواج افزود: دختران من بعد از اخذ مدرک دیپلم ازدواج کردند.

وی در پاسخ به سوالی درباره ویژگی های مثبت خود از منظر خانواده گفت: این سوال را باید قاعدتا از همسرم بپرسید ولی ایشان می گویند در منزل مهربان هستم و توجه به اینکه نسبت به کارهای اداری، سازمانی و مسئولیت ها بسیار حساس هستم و گاهی این خصوصیت مردم‌داری بنده آنها را به زحمت می اندازد همچنین ویژگی عدالت خواهی و ضدفساد بودن هم خانواده را به زحمت می اندازد اما خانواده با این روحیات انس گرفتند.

در ادامه رئیسی به سوالات بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با انتخاب سوالاتی به قید قرعه پاسخ داد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی با اشاره به دیدگاه خود در روابط سیاست خارجی گفت: ما باید با تمام کشورهای دنیا به ویژه کشورهای همسایه که اشتراکات فرهنگی و تمدنی داریم تعامل داشته باشیم. ما از تجربیات و اندوخته های کشورها در هرکجای دنیا می‌توانیم استفاده می‌کنیم و در این خصوص هیچ ابایی نداریم که اگر در هر جایی تجربه و فناوری وجود داشته باشد، بخواهیم استفاده کنیم.


رئیسی با اشاره به اینکه کشور ما ظرفیت‌های بسیار دارد، خاطرنشان کرد: چرا سهم ما از صادرات نسبت به کشورهای منطقه این میزان باشد که می تواند حتما تا دو برابر ارتقا یابد یا چرا سهم ما از ارتباطات دنیا و تعاملات بین المللی کم است. به نظر می‌رسد یکی از بخش‌های مهم، دیپلماسی اقتصادی است که مورد توجه قرار خواهد گرفت. حتما بازنگاهی در این باره باید صورت گرفت.

وی با بیان اینکه کالای ایرانی در خارج از کشور مشتریان بسیار دارد، افزود: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ظرفیت‌های بسیار اقتصادی و فرهنگی و به ویژه ظرفیت ارزشمند جوانان باسواد، کارآفرین و صاحب اندیشه می‌تواند پیشرفت کند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: عمیقا به تعامل با همه کشورها باور داریم و یکی از برنامه های ما تحول در مناسبات بین‌المللی است تا سهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی گسترش یابد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های دولت وی درباره مفهوم امنیت ملی و آزادی بیان چیست، گفت: از ویژگی های مهم انقلاب اسلامی که در قانون اساسی جلوه دارد، آزادی بیان است.

وی ادامه داد: اگر کسی بخواهد آزادی را به دلیل امنیت مورد آسیب قرار دهد، قانون اساسی و قوانین موضوعه این مهم را مجاز نمی نداد ضمن اینکه آزادی خواست مردم است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: عمیقا به آزادی فکر و اندیشه، آزادی قلم و آزادی بیان اعتقاد دارم و معتقدم یک جامعه وقتی بالندگی دارد که مردم به ویژه جوانان بتوانند آزاد باشند.

وی اضافه کرد: برای تامین آزادی حتما باید امنیت وجود داشته باشد و این موضوع بسیار مهم است ضمن اینکه به نقدها و بیان دیدگاه ها به ویژه جوانان اعتقاد دارم زیرا جوان وقتی نقد می کند از سر دلسوزی و اصلاح گری است.

رئیسی با تاکید بر پرورش روحیه نقد و نقدپذیری، افزود: تاکنون ۲۶ نشست تخصصی با اصحاب فکر و اندیشه به ویژه جوانان داشتم و از آنها خواسته ام تا ما را نقد کنند.

وی گفت: همه شکایت‌هایی که از سوی قوه قضاییه طرح شده بود پس گرفتم و در دوره انتخابات قبل هم که افراد بسیاری مرا نقد کرده بودند، حتی از یک نفر هم شکایت نکردم.


نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اختیارات رئیس جمهوری در چارچوب قانون اساسی برای اداره کشور را کافی می دانید اظهار داشت: توصیه من به نامزدها این است که یک بار قانون اساسی را بخوانند تا به اختیارات رئیس جمهوری واقف شوند. رئیس جمهوری اختیارات مهمی در قانون اساسی دارد و این اختیارات برای انجام وظیفه رئیس جمهور کافی است.

وی ادامه داد: البته تعامل با قوا و همکاری و هماهنگی باید وجود داشته باشد و استقلال قوا به معنای سه جزیره مجزا نیست.

رئیسی گفت: اختیارات رئیس جمهوری کافی است و ما در این کشور برای هیچ امری بن بست نداریم زیرا در رأس آن ولی فقیه قرار دارد.

وی اضافه کرد: برخی غالبا در اواخر دوره مطرح می کنند که اختیارات کافی نیست اما عمیقا معتقدم اختیارات رئیس جمهوری در قانون اساسی توسط کسانی که قانون را تدوین کرده اند بسیار دقیق دیده شده است مگر اینکه کسی دنبال چیز دیگری باشد که از آن بوی نوعی استبداد می آید.

اختیارات رئیس جمهوری در قانون اساسی برای خدمتگزاری در رأس قوه مجریه بسیار خوب است و می تواند برای گره گشایی از مشکلات مردم کاملا پاسخگو، فعال و مسئول باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری پیروزی انقلاب معاون اول مقام معظم رهبری آستان قدس رضوی قوه قضاییه جامعه دانشگاه تهران فیزیک قرآن خودرو ریاست جمهوری سهام ازدواج خانواده انقلاب اسلامی انتخابات سیاست خارجی فناوری کشورهای منطقه جمهوری اسلامی ایران اجتماعی و فرهنگی دولت امنیت ملی قانون اساسی قانون رئیس جمهور استقلال ولی فقیه مشکلات مردم انتخابات رئیسی انتخابات 1400 نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اختیارات رئیس جمهوری پاسخ به سوالی وجود داشته قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم

سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با حضور در برنامه صف اول اظهار کرد: خیلی از مردم نسبت به جایگاه حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم آگاه نیستند. اگر هر فردی بتواند به درستی و به کمک سایر ارکان دولت وظایف خود را به سامان برساند می‌تواند به حقوق شهروندی و موضوعات و مشکلات عامه مردم کمک کند.

وی ادامه داد متناسب با ماموریتی که رئیس جمهور به ما دادند  در خیلی از حوزه‌ها به دلیل آن که ناظر به فصل  ۳ قانون اساسی هستیم ورود داشتم و عنوان اصلی ما در پیگیری است و برای همین ما باید در این بخش دولت موضوع نظارت را نیز مورد توجه قرار بدیم.

پاد گفت: من موضف بودم به دلیل همین ماموریت، با آحاد مردم ارتباط بگیرم و با سایر قوا تحول سازنده‌ای داشته باشیم. با نکاهی غیر سیستماتک نمی‌توان برای احقاق حقوق مردم موفق بود.

وی افزود: به عنوان مثال یک خلا که در کشورمان احساس می‌شد که درباره آن متهم بودیم. آن هم اصل اهمیت جمهوری اسلامی ایران به حقوق و آزادی‌های اجتماعی بود.   خیلی از ساختار‌هایی در در نظام ما وجود دارد که اساسا وظیفه اش صیانت از حقوق شهروندی است، اما مردم ما خبر ندارند و این مهم است که مردم بدانند و این موضوع  در امید آفرینی در میان مردم  هم بسیار با ارزش و مهم است. 

قدم اول این است که مردم نسبت به حقوقشان مطلع باشند.

سکینه سادات پاد درباره نگرانی‌های برخی درباره سکو‌های ایرانی اظهار کرد: نظام ما مبتنی بر اسلام است و مکتب ما مکتب حر است و منطق و رویکرد این است. اما نمی‌توان از سو استفاده بعضی هادر این مسائل چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: این مراقبت‌ها که عنوان می‌شود نیاز به قانون گذاری دارد و باید برای بسیاری از جرم‌ها در این فضا‌ها و بداخلاقی‌ها جرم انگاری شود.

پاد تصریح کرد: پیشنهاد ما خدمت رئیس جمهور ارائه دادیم مبنی بر حق بر فراموشی.  یعنی در هر کدام از این سکو‌ها اقدام به خلاف و اشتباهی شده باشد و اکنون اگر تغییر کرده ایم در هیچ مرجع رسمی آن خلاف و اشتباه قابل به استناد نباشد.

وی گفت: این موضوع در وزارت ارتباطات باید بررسی شود و در بخش حقوقی هم باید مورد بررسی قرار گیرد و‌زیر ارتباطات هم چندباری در این باره صحبت کردند و این قانون حق بر فراموشی اقداماتش در حال انجام شدن است.

وی درباره موضوع حجاب اظهار کرد: دشمن برای بحث حجاب ما برنامه داشته و ما نمی‌توانیم بدون برنامه با این دشمن که به دنبال اقدامات هنجار شکنانه است رقابت کنیم و اگر برنامه نداشته باشیم مجبوریم اقدام سلبی می‌شویم.

ما در این زمینه برنامه داشتیم و به دنبال افرادی رفتیم که بتوانند در این امر مفید باشند، اما من و سازمان من ساختار اجرایی نداریم.  

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: آموزش و پرورش ما باید در این زمینه فعالیت داشته باشد. اگر مادری که در این سیستم اموزشی بوده بحث حجاب و پوشش و اول از همه پایبندی به قانون که به عنهوان یک فرهنگ تلقی شود اهمیت ندهد مشکل حل نمی‌شود. ما نمی‌توانیم یک هنجار شکنی را با نقض یک ساختار دیگر حل کنیم.  

وی گفت: ما می‌گوییم مکتب حاج قاسم. یعنی همه این‌ها دختران ما هستند. برنامه داشتن یعنی این. حاج قاسم ذهنی برنامه محور داشتند و این نگاه انسانی و اسلامی و مهربانه بر گرفته بر آموزه‌های پیامبر ما است. ما به مکتب حاج قاسم معتقد هستیم. باید برنامه داشته باشیم.

وی ادامه داد: پلیس ما مظلوم است و دوربین روی لباس پلیس جلوی روایت غلط را می‌گیرد. پلیس ما اجرا می‌کند.. مشکل ما پلیس و مسائل دیگر نیست مشکل ما سیستم اجرایی است و اگر اجبار را انجام دهیم اثری نخواهد داشت. اما نگاه ما این نیست. همه زنان این سرزمین عفیف هستنت. حتی اگر به شاهنامه هم مراجعه کنید زنان ایرانی شال بر سر دارند و اکنون داریم به بی اعتباری می‌رسیم که دشمنان بر علیه فرهنگ ما و تاریخ ما ب وجود اورده اند.

تمدن چند هزار ساله ما از پوشش و متتانت زن ایرانی می‌گوید، اما دشمنان ما چه برای ما اورده اند. مه ما در تبیین این موضوعات کم کاری کردیم.

وی در انتها گفت: اجازه ندهیم در ضدا و سیما تک صدایی درباره حجاب داشته باشم باید به شعور همه مردم احترام بزاریم. ما باید حرف‌های مختلف را در صدا و سیمای خود بشنویم؛ و همین موضوع خیلی از مشکلات را حل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از آیت‌الله رئیسی
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • پیگیری مصوبات و جذب اعتبارات سفر دوم رئیس‌جمهور به سمنان مانند سفر اول باشد
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد