Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار یزد با بیان اینکه استان یزد شاخصه‌های توسعه زیادی دارد گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان در استان یزد به گفتمان عمومی و محور اصلی فعالیت‌های استان تبدیل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی طالبی پیش از ظهر امروز در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های اینترنت پر سرعت در روستاهای باقی‌مانده استان یزد که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد ضمن تشکر از همه همراهی‌ها و حمایت‌های وزارت ارتباطات در پیشبرد فناوری در استان یزد 

اظهار داشت: در دوران تصدی وزیر محترم حمایت‌های خوبی از یزد صورت گرفت که از ایشان و مدیران مجموعه تقدیر و تشکر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ما شاهد ارتقا شاخص‌هایی در حوزه ارتباطات استان یزد هستیم که نقش زیادی در توسعه استان یزد دارد و استان یزد یکی از برترین‌ها در شاخص‌های توسعه و اقتصادی شده است و امروز با همراهی و تدبیر شاهد پوشش صد در صدی روستاهای بالای 20 خانوار هستیم و جزء اولین‌ها در این شاخص هستیم که جای افتخار است.

استاندار یزد تصریح کرد: هر چند جمعیت روستایی 20 درصد جمعیت استان است اما بافت جمعیتی و جغرافیای استان یزد سبب شده که نیمی از جمعیت در روزهای زیادی از سال در روستاهای استان باشند و از خدمات مردم روستا بهره می‌برند و حتی روستاهای زیر 20 خانوار ما در روزهای عادی و تعطیل میزبان جمعیت زیادی از مردم سطح استان هستند.

وی با بیان اینکه جشن امروز و موفقیت امروز، جشن بزرگی برای کل استان است که اکثر مردم از نعمت آن بهره‌مند می‌شوند، گفت: در طول سال گذشته و دوره‌ای که با آسیب‌های کرونا مواجهه بودیم این ارتباطات و فناوری‌های قوی سبب مهاجرت معکوس مردم به روستاها شد.

طالبی گفت: توسعه زیر ساخت‌ها این نوید را می‌دهد که اگر بهره‌مندی مناسب را در مناطق داشته باشیم به پایداری در روستاها رسیده و به جمعیت معکوس کمک می‌کنیم.

پیشنهاد تأسیس شبکه تلویزیونی «علم و فناوری» به سازمان صدا و سیمارئیس‌جمهور چین: باید در زمینه علم و فناوری خودکفا شویمرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: "بازرگانی کشاورزی" در کشور متولی ندارد/ لزوم تقویت فناوری کشاورزی

وی ادامه داد: مجموع اقدامات در این حوزه در کنار شاخص‌های دیگر، رویکرد اقتصاد دانش بنیان را برای توسعه فرا روی ما قرار داده است، اولویت استان ما در حال حاضر موضوع اقتصاد دانش بنیان اصلی‌ترین رویکرد استان است.

طالبی خاطرنشان کرد: به سبب وجود زیرساخت‌هایی که داریم، داشته‌ها و منابع استان، نیروی متخصص و تحصیل کرده است به این شاخصه‌های پر افتخار رسیدیم.

استاندار یزد افزود: البته این توسعه‌ها مشکلاتی ایجاد کرد، رشد و توسعه صنعت آسیب‌هایی در زمینه محیط زیست و آب ایجاد کرده است، به همین منظور اقتصاد دانش بنیان را به صورت جدی دنبال کنیم.

طالبی گفت: در طول سال‌های گذشته اقتصاد دانش بنیان را در به عنوان محور توسعه در نظر گرفتیم، اکنون همه در استان از اقتصاد دانش بنیان صحبت می‌کنند و همه این همراهی را دارند، امروز می‌توانیم بگویم اقتصاد دانش بنیان عمومیت پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: اقتصاد دانش بنیان یک وحدت عمومی و وحدت گفتاری در توسعه استان یزد است، با وحدت گفتمانی در بین مدیران، نمایندگان و مسئولان استان یزد مباحث توسعه در استان پیش می‌رود و بر همین اساس برنامه‌های توسعه‌ای را ترتیب دادیم.

طالبی عنوان کرد: برنامه نوآوری استان در مرحله اجرا است، در همه دستگاه‌ها و نهادهای عمومی و دولتی دنبال می‌شود، کارخانه نوآوری استان یزد بعد از تهران در حال ساخت است، کار این مجموعه استارت خورد و در یک تا دو ماهه آینده فاز اول آن افتتاح می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر شکل‌گیری مرکز نوآوری، استارت آپ‌ها،‌ توسعه شتاب دهند‌ها، برنامه‌های زیست بوم فناوری یزد محور اصلی فعالیت و حرکت استان شده است و ما در استان یزد در تلاش هستیم که یزد الگوی اقتصاد دانش بنیان کشور شود در تلاشیم.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۴۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد