Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:10:08 GMT

موسوی: توسعه میادین گازی جنوب فارس یک ضرورت است

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۶۱۰۱

موسوی: توسعه میادین گازی جنوب فارس یک ضرورت است

ایسنا/فارس نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توسعه میادین پازن و ارم و راه‌اندازی پژوهشگاه صنعت نفت و به کارگیری نیروهای بومی تاکید کرد.

سیدموسی موسوی دوشنبه ١٠ خرداد در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه‌های تقویت فشار گاز هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک خطاب به وزیر نفت، گفت: با توجه به اینکه امروز لامرد و مهر به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم صنعت محسوب می‌شود، لازم است شعبه‌ای از پژوهشگاه صنعت نفت برای مطالعه و شناسایی دقیق میادین گازی جدید و طرح‌های ارزش‌افزوده ایجاد شده تا زمینه حضور سرمایه‌گذاران در پروژه‌های مختلف فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه تاکنون توجه صنعت نفت به میادین مشترک پارس جنوبی بوده است تا در برداشت از کشور قطر عقب نیفتیم، افزود: اکنون که شاهد راه‌اندازی فازهای مختلف عسلویه هستیم و از این منظر عقب‌افتادگی ما جبران شده است، باید به توسعه میادین گازی بپردازیم که سالهاست در خشکی کشف شده و مغفول مانده است.

موسوی افزود: میدان ارم که در نزدیکی شهرستان‌های لامرد و خنج قرار گرفته، ۱۹ هزار میلیارد فوت‌مکعب گاز شیرین و مرغوب و ۳۵۰ میلیون بشکه میعانات گازی دارد و میدان پازن نیز که در حدود شهرستان مهر قرار دارد ۲۰ هزار میلیارد فوت‌مکعب حجم درجای گاز (معادل یک فاز پارس جنوبی) و بیش از ۴۳۰ میلیون بشکه میعانات گازی قابل استحصال دارد که راه‌اندازی این میادین می‌تواند نقش مهمی در رونق تولید ملی، اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی داشته باشد.

او همچنین بر لزوم توجه صنعت نفت به مسئولیت‌های اجتماعی تأکید و اضافه کرد: مردم باید صنعت نفت را از خود و متعلق به خود بدانند؛ چراکه تضمین بقای هر صنعتی در گرو ارائه خدمات اجتماعی به مردم آن منطقه است؛ لذا ضروری است پروژه‌های محرومیت‌زدایی در این منطقه اجرا شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در همین راستا به جلسات خود با وزیر نفت و دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و دستور مکتوب آنان مبنی بر بکارگیری نیروهای بومی در پروژه‌های تقویت فشار اشاره کرد و افزود: باید این دستورات اجرایی شود و پیمانکاران بومی که توان بسیار خوبی دارند در پیمان‌های خرد این پروژه مشغول شده و بکارگیری نیروهای بومی نیز در اولویت قرار گیرد.

نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مهر خطاب به مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان نیز متذکر شد: ادارات باید مانع‌زدایی کنند و با ستاد اجرایی فرمان امام که با سرمایه‌گذاری چندصد میلیون دلاری اجرای این پروژه مهم را برعهده گرفته، نهایت همکاری را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، صبح دوشنبه 10 خرداد، عملیات اجرایی احداث ایستگاه‌های تقویت فشار گاز هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک با حضور نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، مدیرعامل شرکت ملی نفت مناطق مرکزی ایران و جمعی از مدیران ارشد نفت و گاز و همچنین با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر نفت، رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در شرکت پالایش پارسیان سپهر شهرستان مهر برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت ملی نفت ایران پارس جنوبی صنعت نفت زنگنه لامرد لامرد و مهر صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • ۲۰ هزار تن دسترنج گندم‌کاران فارس از دستبرد سیل مصون ماند
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟