Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@03:40:15 GMT

برنامه ستاد فهمای تهران برای ۵۰ کانون تراز مسجدی

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۶۲۸۳

برنامه ستاد فهمای تهران برای ۵۰ کانون تراز مسجدی

براتی از حمایت حداکثری اداره کل ارشاد از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان تهران خبر داد و گفت: شناسایی ۵۰ کانون روستایی و شهری تراز اول در استان و حمایت برنامه‌ای از آنها در اولویت ما قرار دارد.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان،جلسه شورای مشورتی ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان تهران با حضور معاون و مدیران معاونت ساماندهی و شبکه سازی ستاد فهمای کشور صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ خرداد) در مجتمع فرهنگی نور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست «حسین براتی» با اشاره به اینکه تاکنون شش جلسه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران به منظور حمایت از کانون های مساجد استان تهران برگزار شده است، گفت: نتیجه این جلسات حمایت حداکثری اداره کل ارشاد از کانون های مساجد استان تهران بوده است.

 

مدیر ستاد فهمای استان تهران بیان کرد: آنچه برای ما در اولویت بوده، این است که 20 کانون شهری و 30 کانون روستایی تراز اول فهما را شناسایی کنیم و از اساتید صاحبنام مشتمل بر سینمای جوان، سرود و هنرهای تجسمی نهایت بهره برداری آموزشی در این کانون ها را داشته باشیم.

 

وی اظهار کرد: در این راستا 110 کانون شاخص شناسایی و ارتقای سطح تعامل هدفمند با آنها انجام شده است و در نظر داریم که امور با آنها به صورت تعامل و برون سپاری انجام شود. ضمن اینکه کتابخانه‌های مساجد و کانون هایی که کتابخانه دارند، شناسایی شوند و از آنها حمایت های لازم صورت می گیرد.

 

در ادامه این نشست، «مرتضی طاهریان» با تشکر از  زحمات مدیر سابق ستاد فهمای استان تهران برای پیشرفت امور کانون های فرهنگی هنری گفت: انتقاد باعث پیشرفت کارها می‌شود و ما با انتقاد سازنده است که می‌توانیم شاهد رشد و تعالی فعالیت‌ها باشیم.

 

 

 

 

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد فهمای کشور بیان کرد: استان تهران به اعتبار پایتخت بودن حائز اهمیت بسیار است و به دلیل تنوع بسیار گسترده فرهنگی و وجود اقوام گسترده در پایتخت باید اهمیت و جایگاه استان تهران را در نظر جدی داشت و در راستای امور محوله تلاش کرد.

 

وی با اشاره به اینکه جذب اعتبار از سایر منابع اهمیت بسیاری دارد، گفت: نهادها و مؤسسات و مراکز بسیار قدرتمندی در استان تهران فعالیت می‌کنند که می‌توان از ظرفیت آن‌ها در جذب اعتبارات استفاده کرد و همچنین مساجد بسیاری هستند که خود می‌توانند مرکزیت و محوریت داشته باشند و چند مسجد و کانون را تحت پوشش قرار دهند.

 

طاهریان با بیان اینکه حوزه شبکه سازی نه تنها در بعد کمی بلکه باید به عنوان کار کیفی در نظر گرفته شود، خاطرنشان کرد: ارتباط گیری و شبکه سازی باعث گستردگی و اثرگذاری فعالیت‌های فرهنگی می‌شود و به همین خاطر شبکه سازی باعث می‌شود که بچه‌های مسجد هیچ گاه در هیچ جا تنها و غریب نمانند، چراکه نگاه شبکه ای به برنامه‌ها دارند.

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های مساجد استان تهران مسجد مساجد استان تهران کانون های مساجد ستاد فهمای شبکه سازی کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها