Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای بیژن زنگنه، در آیین امضای تفاهم‌نامه انجام مطالعات توسعه میدان آزادگان و آغاز عملیات اجرایی طرح نگهداشت تولید گاز میدان‌های هما، وراوی و تابناک افزود: ما در شرایطی هستیم که برای حفظ و نگهداشت تولید باید اقدام‌هایی را انجام دهیم، همسو با این موضوع به‌زودی قراردادی برای کنگان امضا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: برای حفظ و نگهداشت تولید در میدان گازی پارس جنوبی به ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار نیاز است.


زنگنه با اشاره به اینکه دوستان انتظار دارند که پس از پایان طرح همه نیرو‌های شاغل در طرح حفظ شوند، در حالی که این اصرار سبب می‌شود سرمایه‌گذاری متوقف شود گفت: ما برای نگهداشتن کارگران باید جریان سرمایه‌گذاری در کشور را زنده نگه‌داریم.

وزیر نفت تاکید کرد: کاری که برای میدان نفتی آزادگان با امضای تفاهم‌نامه امروز انجام می‌شود فراتر از یک مطالعه است و باید برای این طرح حدود ۴.۵ میلیارد دلار پیشنهاد تامین مالی ارائه شود.

زنگنه با آرزو‌های خود در دوران وزارتش هم نقبی زد و گفت: یکی از ارزو‌هایی که داشتم این بود شرکت پیمانکار عمومی (GC) در نفت فعال شود که اکنون چند شرکت فعال در این زمینه داریم.

وی اضافه کرد؛ دیگر آرزویم شرکت‌های اکتشاف و تولید بود که برای به ثمر رسیدن آن بسیار سختی کشیدم و می‌گفتند این شرکت‌ها گرگ‌زاده هستند و، چون با شرکت‌های خارجی کارمی کنند در نهایت آن‌ها هم مثل خارجی‌ها می‌شوند، اما این شرکت‌ها سرانجام شکل گرفتند.

وزیر نفت با اشاره به دیگر آرزوی خود گفت: سومین آرزویم فعال شدن شرکت‌های ایرانی در معاملات نفت و فرآورده‌های نفتی بود که فعال شدند؛ امیدواریم پس از تحریم هم بمانند.

وزیر نفت تصریح کرد: با وجود تحریم‌های مالی، کار‌های بزرگ در صنعت نفت در این سال‌ها انجام شده است و ظرفیت میدان‌های غرب کارون از ۷۰ هزار به ۴۰۰ هزار بشکه رسیده است.

زنگنه با بیان اینکه اهداف برنامه ششم توسعه متناسب با شرایط تحریم تنظیم نشده است افزود: اگر تحریم نبود ما چند برابر این می‌توانستیم کار کنیم؛ بنابراین افتخار‌های خودمان را بزرگ بدانیم و نگویم هیچ کاری نکردیم!

این عضو دولت دوازدهم گفت: ضریب بازیافت ۵.۵ درصد به‌هیج وجه مناسب نیست باید به ضریب بازیافت میدان‌های نفتی بپردازیم و امیدوارم ظرف زمان تعیین شده مطالعه میدان آزادگان به پایان برسد.

زنگنه تاکید کرد: به‌راحتی می‌توانیم تولید نفت کشور را به روزانه ۶.۵ میلیون بشکه برسانیم. این چیزی است که برخی آن را نمی‌خواهند.

وی افزود: توصیه من این است که هر دولتی می‌خواهد بیاید اولویت نخست خود را افزایش تولید نفت و رساندن آن به مجموع تولید روزانه ۶.۵ میلیون بشکه قرار دهد.

وزیر نفت با بیان اینکه نفت فقط قدرت اقتصادی نیست و قدرت امنیتی و سیاسی را بالا می‌برد گفت: من دیگر در صنعت نفت و در کار دولتی نخواهم بود، اما تاکید می‌کنم باید ظرفیت تولید نفت را بالا ببریم، زیرا محدودیت بین‌المللی برای ما مشکل‌ساز می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟