Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا و مجری کارآزمایی بالینی واکسن برکت در رابطه با این واکسن به خبرنگار جام جم آنلاین گفت: تمام مراحل کارآزمایی بالینی واکسن برکت زیر نظر من بود و این واکسن طبق استاندارهای بین المللی این آزمایشات را پشت سر گذاشت.

محرز عنوان کرد: در مرحله نخست کارآزمایی بالینیما مصون بودن این واکسن را آزمایش کردیم و روند کاملا طبق استانداردهای بین المللی بود ضمن اینکه برکت در این مرحله هیچ عارضه ای از خود در داوطلبان نشان نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری کارآزمایی بالینی واکسن برکت افزود: در مرحله دوم ما تاثیرگذاری واکسن برکت را مورد آزمایش قرار دادیم. در مرحله 20 الی 30 نفر واکسن دریافت کردند و به این نتیجه رسیدیم که این واکسن 70 الی 80 درصد تاثیرگذاری دارد.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: البته در کشت سلولی این اثر گذاری تا 90 درصد برآورد شده بود اما به طور متوسط 80 درصد اثرگذاری برای آن تخمین زده شده است. در این مرحله نیز واکسن عارضه شدیدی در شرکت کنندگان داوطلب از خود نشان نداد.

این پزشک متخصص اذعان داشت: به همین ترتیب مرحله سوم کارآزمایی بالینی نیز با موفقیت طی شد. بعد از این اتفاق از آنجایی که نیاز مبرم به این داریم که مردم هر چه سریع تر واکسیناسیون شوند درخواست مجوز برای آغاز واکسیناسیون همگانی با واکسن برکت داده ایم.

این مقام مسئول در رابطه با این پرسش که پیش بینی می کند واکسیناسیون با واکسن برکت تا چه زمانی محقق شد نیز گفت: در این رابطه ابتدا وزارت بهداشت به ما تایید نهایی را بدهد. مقدار زیادی واکسن آماده در دست داریم و مقدار زیاد دیگری در حال تولید است.

وی تاکید کرد: یکی از مهم ترین مسائل کشور واکسینه کردن مردم است. چون اولا اقتصاد دوباره باید راه بیفتد. ثانیا آموزش آنلاین در دوره همه گیری کرونا نشان داد چندان موثر نیست و مجددا مدارس و دانشگاه ها باید بازگشایی شوند تا بهره وری تحصیلی دوباره راه بیفتد. واکسن برکت باید به مرحله واکسیناسیون عمومی برسد تا برنامه های اقتصادی و آموزشی مجددا زنده شود.

محرز با هشدار در رابطه با اینکه بر خلاف تصور عموم تعداد مبتلایان مجددا در حال زیاد شدن است گفت: نرخ ابتلا در حد کمی کاهش یافته بود اما ناگهان دوباره زیاد شده است. سویه های جدیدی از ویروس کرونا وارد کشور شده است و انتقال سریع انسان به انسان نیز جهش های آن را بیشتر می کند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تصریح کرد: ما باید جلوی ورود ویروس به خصوص از کشورهایی که واکسیناسیون ندارند را بگیریم.

مینو محرز در پایان گفت: یکی از راه های عمده پیشگیری از کرونا واکسن زدن است. البته توصیه اکید ما بر این اصل استوار است حتی کسانی که واکسن می زنند باید ماسک استفاده کنند و فاصله اجتماعی نیز رعایت شود. درصد بالایی از موارد ابتلا با رعایت این موارد از بین می رود.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محرز کرونا واکسن کارآزمایی بالینی واکسن برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۱۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ درصد حجاج استان سمنان زن هستند/ میانگین سنی ۵۶ سال

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله چتری پیش از ظهر شنبه در همایش بزرگ حجاج شرق استان سمنان در سالن البرز شرقی شاهرود با بیان اینکه امسال یک هزار و ۱۳۰ نفر از استان به حج تمتع اعزام خواهند شد، تاکید کرد: هفته آینده نخستین کاروان حجاج استان سمنان به سرزمین وحی اعزام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در صورتی که مشکلی در زمینه شرکت‌های هواپیمایی وجود نداشته باشد تمام پروازها در زمان موعد مقرر خود از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) صورت می‌گیرد، افزود: نخستین کاروان استان سمنان از مرکز استان در روز ۲۵ اردیبهشت اعلام و آخرین کاروان نیز از همین شهرستان همزمان با روز پانزدهم خرداد ماه ۱۴۰۳ اعزام می‌شود.

۹ کاروان اعزام می‌شود

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه مجموعاً ۹ کاروان در حج امسال کار اعزام حجاج استان را بر عهده خواهند داشت، بیان کرد: مجموعاً یک هزار و ۱۳۰ در حج تمتع اعزام خواهند شد همچنین برای نخستین بار بعد از ۹ سال شاهد اعزام حجاج در عمره مفرده بودیم.

چتری با بیان اینکه دو هفته قبل یک کاروان از استان سمنان راهی عمره مفرده شد، تاکید کرد: دوشنبه هفته جاری شاهد بازگشت این کاروان به کشورمان خواهیم بود، کاروانی که ۸۵ در آن حضور داشتند.

وی با بیان اینکه در حج تمتع امسال ۴۴ درصد حجاج مرد و ۵۶ درصد خانم هستند، تاکید کرد: میانگین سنی حجاج استان سمنان در تمتع امسال ۵۶ سال برآورد شده که نسبت به سال قبل جوان‌تر است.

کاروان‌ها جوان‌تر شدند

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان گفت: سال گذشته به واسطه همراهی بازماندگان از حج به دلیل کرونا و دیگر عوامل، میانگین سنی افراد حاضر در کاروان‌های بسیار بالاتر بود اما امسال خوشبختانه کاروان استان جوان‌تر است.

چتری با بیان اینکه فرد بی سواد یا کم سواد در کاروان استان سمنان وجود ندارد و بسیاری از افراد دارای تحصیلات تکمیلی در ۹ کاروان استان حضور دارند، گفت: جوانی در کنار سواد و جوانی مدیران کاروان‌ها سبب شده تا امیدوار باشیم روند حج امسال به مراتب بهتر از سال‌های قبل صورت گیرد.

وی با بیان اینکه جوان‌ترین زائر امسال استان سمنان ۲۳ و مسن‌ترین آنها ۸۵ سال دارد، بیان کرد: ۶۰ درصد از مدیران کاروان‌های ما جوان و نخستین بار است که کاروان داری می‌کنند و این یکی از محسنات حج امسال محسوب می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه سهمیه کاروان‌ها و حجاج استان فقط و فقط بستگی به متقاضیان داشته و هیچ عامل دیگری از جمله مرکز استان بودن، جمعیت، وسعت و … در نظر گرفته نشده است، افزود: پیش ثبت نام‌ها تعیین کننده میزان حضور حجاج و دسته بندی کاروان‌ها بوده است.

چتری با بیان اینکه چهار کاروان از شاهرود امسال به تمتع اعزام می‌شود، گفت: دو کاروان از سمنان، دو کاروان از دامغان، یک کاروان از گرمسار حجاج استان را به تمتع اعزام می‌کنند.

الزامات بهداشتی و دارو

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز در این همایش ضمن اشاره به باید و نبایدهای حج به لحاظ بهداشتی در زمین حضور در مکه و مدینه گفت: مهمترین و بیشترین خطر برای حجاج گرما زدگی است که برای مقابله با آن باید مصرف زیاد مایعات را مد نظر قرار داد.

محمد حسن امامیان با بیان اینکه استفاده از کلاه آفتابی و عینک، ضد آفتاب و همچنین تردد در ساعات غروب و برنامه‌ریزی مبتنی بر دمای هوا مهمترین توصیه‌های ما به حجاج است، تاکید کرد: دومین مشکل عمدتاً بیماری‌های عفونی تنفسی است که مهمترین راهکار مقابله با آن استفاده از ماسک است.

وی با بیان اینکه استفاده درست از ماسک می‌تواند خطر ابتلای به آلرژی‌ها و بیماری تنفسی را کاهش دهد، افزود: درست است که واکسن کرونا الزامی نیست اما توصیه می‌شود که دز یادآور این واکسن برای کسانی که از آخرین دز تزریقی شأن یک سال می‌گذرد، تزریق شود.

شستشوی مکرر دست‌ها

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه شستشوی مکرر دست‌ها و پاها، رعایت بهداشت فردی، خواب کافی، دوری از پرخوری و … در زمره دیگر توصیه‌های ما به حجاج تمتع است، تاکید کرد: به واسطه دشواری تهیه دارو، حتماً کسانی که داروهای فشار خون و قلب و… مصرف می‌کنند به اندازه میزان مصرف ۴۰ روز خود دارو همراه بردارند.

امامیان با بیان اینکه این داروها باید با نسخه‌های سربرگ داری باشد که نمونه آن در اختیار مدیران کاروان‌ها است، گفت: حجاج به هیچ وجه داروهای خود را از پوست آن خارج نکنند چرا که تمام این داروها در ورود به عربستان کنترل می‌شود.

کد خبر 6096323

دیگر خبرها

  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۵۶ درصد حجاج استان سمنان زن هستند/ میانگین سنی ۵۶ سال
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان