Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر مختار مهاجر شامگاه دوشنبه در گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: ۶۵۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی در گلستان وجود دارد و استان از نظر جایگاه عرصه ای، مقام یازدهم و از نظر جایگاه تولید مقام ششم را در کشور دارا است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: در تولید گندم رتبه دوم و در دانه های روغنی رتبه یک کشور را دارا هستیم و در ۱۵ محصول کشاورزی، مقام اول تا پنجم را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجر بیان کرد: نظر کیفیت در همه محصولات تولیدی، استان مقام اول را در کشور دارا بوده که پتانسیل بالا و ارشمندی است.

طبق گفته وی گلوتن گندم گلستان بین ۳۲ الی ۴۴ درصد بوده و حدود ۱۲ درصد گندم کشور را تولید می‌کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان اضافه کرد: با توجه به شرایط خشکسالی در پاییز و سرمای شدید در زمستان به محصولات کشاورزی آسیب وارد شده است.

مهاجر با اشاره به برداشت محصولات کشاورزی گفت: تاکنون ۱۴۵ هزار هکتار از اراضی گندم، ۴۰ هزار هکتار از اراضی جو و ۵۲ هزار هکتار از اراضی کلزا برداشت شده است.

وی افزد: ۲۶۰ هزار تن گندم برداشت شده که ۱۳۱ هزار تن آن تحویل غله شده است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان سالانه ۸۰ هزار تن از تولید گندم به عنوان بذر توسط کشاورزان ذخیره می شود.

مهاجر از کشاورزان خواست به دلیل شرایط نگهداری گندم و انبارداری، محصول خود را در زمان مقرر تحویل دهند.

وی بیان کرد: ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی گلستان به زیر کشت جو رفت که ۴۰ هزار هکتار آن بر اثر خشکسالی آسیب دیده و به دلیل خود مصرفی خرید تضمینی نداریم و البته هم اکنون قیمت خرید آن، بیشتر از خرید تضمینی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به کاهش ۳۶ درصدی بارندگی در استان که باعث کاهش آبدهی رودخانه ها و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی شده است، به کشاورزان توصیه کرد برای پایدار بودن کشاورزی در استان کشت محصولات پر آب طلب مانند شالی را کاهش دهند.

کد خبر 5225135

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان جهادکشاورزی گلستان خرید گندم انتخابات 1400 ویروس کرونا بوشهر چالش شایستگی کرمانشاه آمار کرونا گرگان شیراز خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا سیدابراهیم رئیسی مشارکت مردم در انتخابات اردبیل شیوع کرونا رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هزار هکتار از اراضی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: برداشت گندم، جو و کلزا از هزار و ۹۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصول  تولید شود.
حسن مرادی بیان کرد: امسال در شهرستان گراش، هزار و ۷۰۰ هکتار گندم، ۱۵۰ هکتار جو و ۵۰ هکتار کلزا کشت شده است.
به گفته وی؛ طبق پیش‌بینی‌های انجام شده امسال قریب به ۶ هزار تن گندم، ۵۰۰ تن جو و ۱۵۰ تن کلزا از مزارع برداشت خواهد شد.
مرادی بیان کرد: در سال زراعی جاری با توجه به وضعیت خشکسالی ، مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد شد، اما بارندگی‌های آخر فصل برای کشاورزی مطلوب بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مرکز خرید گندم شهرستان گراش واقع در بخش ارد به‌صورت شبانه روزی آماده دریافت محموله‌های گندم کشاورزان شهرستان است.

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان