Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر حزب اسلامی کار خراسان رضوی گفت: تجارب انتخابات گذشته نشان می‌دهد که پیش‌بینی نتیجه دقیق انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، هنوز بسیار زود است، زیرا در گذشته برخی از نتایج با تغییر مشارکت مردم در دقایق آخر رقم خورده است.

به گزارش قدس آنلاین، رضا گلستانی  اظهار داشت: اگرچه تا این لحظه جبهه اصلاحات گزینه ای مشخص در انتخابات ریاست جمهوری ندارد اما امیدواریم که با تصمیمات نهایی سران این جبهه و اعلام آمادگی نامزدهای حاضر در این انتخابات ما هم به نوعی بتوانیم ورود جدیتری پیدا کرده و در این تصمیم بزرگ ملی نقش بیشتری ایفا کنیم تا با وجود طیف‌ها و گرایش‌های مختلف سیاسی، میزان مشاکت مردم هم به نوعی افزایش پیدا کند و ما بتوانیم همراه با ملت بزرگ ایران در خلق این حماسه بزرگ و تاریخی سهم عمده تری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: ما همچون همه ملت ایران بیانات مقام معظم رهبری را فصل الخطاب دانسته و شرکت در این انتخابات سرنوشت ساز را وظیفه خود می‌دانیم، از طرفی آقایان مهرعلیزاده و همتی، تا حدودی اعلام آمادگی کرده‌اند تا نامزدی جبهه اصلاحات را داشته باشند اما چون از اول از کانال رسمی اصلاح طلبان ورود نکرده‌اند، هنوز مورد تایید رسمی سران این جبهه نیستند و ما منتظر اعلام نظر نهایی جبهه اصلاحات در مورد این ۲ نامزد هستیم. این فعال سیاسی گفت: گرچه در حال حاضر به نظر می‌رسد که کاندیدای یک طیف خاص بی رقیب است و یکه تازی می‌کند، اما تجارب انتخابات ادوار گذشته نشان می‌دهد میزان مشارکت و نتیجه انتخابات غیرقابل پیش بینی است و در دقیقه ۹۰ ممکن است برخی مسایل رخ دهد که موجب ایجاد موجهای جدیدی شود و نتیجه مورد انتظار پیشین را تغییر دهد. وی افزود: ما هم بنا به سخنان رهبر معظم انقلاب، همه تلاش خود را برای ایجاد مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو به کار می‌بندیم و نسبت به تصمیمات شورای نگهبان، به عنوان یک نهاد قانونی تمکین داریم و از سویی انتظار داریم همه طیف‌ها و تشکل‌ها در این انتخابات سرنوشت ساز شرکت کنند تا میزان مشارکت افزایش یافته و همه مردم در پای صندوق‌های رای حضوری پرشور پیدا کنند. گلستانی ادامه داد: مردم باید برای تامین آینده درخشان کشور و حفظ منافع ملی در پای صندوق‌های رای حضور یابند، همه جناحها نیز دغدغه‌های مردم و حفظ نظام را باید مد نظر داشته باشند، همه ما برای حفظ آرمانهای نظام تلاش می‌کنیم و باید طیف‌های گوناگون سیاسی در این انتخابات نماینده داشته باشند تا حضور و مشارکت حداکثری مردمی شکل بگیرد، آینده سیاسی کشور از دیدگاه کارشناسان و کنشگران سیاسی دارای چالش است، رییس جمهوری بعدی هر کسی که باشد باید چالش های سیاسی و اجتماعی مبتلابه جامعه را مورد توجه قرار دهد، بسیاری از مردم به دلیل مشکلات اجتماعی و اقتصادی دچار دلزدگی سیاسی شده‌اند که رییس جمهوری بعدی باید پاسخ مناسبی برای آنها داشته باشد. وی گفت: تاکنون به مطالبات اقشار محروم جامعه بویژه کارگران توجه چندانی نشده است و امیدواریم رییس جمهوری بعدی با انتخاب مدیران و کارشناسان دغدغه‌مند حل مشکلات مردم، فارغ از هر طیف و جناحی، تدبیری اساسی برای حل مشکلات مبتلابه جامعه بوِیژه اقشار محروم اتخاذ کند، مدیران و کارشناسان باید هر چه زودتر دغدغه های معیشتی مردم را چاره کنند و این مساله یکی از چالش‌های اصلی رییس جمهوری آینده است. دبیر حزب اسلامی کار خراسان رضوی افزود: در زمینه انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا نیز اعتقاد داریم تا کنون به جامعه کارگری به عنوان پرجمعیت ترین و پرظرفیت ترین قشر فعال شهر مشهد، توجه چندانی نشده است و این قشر تاثیرگذار در پارلمان شهری نماینده ای نداشته است، به همین دلیل برای اولین بار در کشور اقدام به ایجاد "ائتلاف بزرگ جامعه کارگری" برای مشارکت در این انتخابات کردیم که با استقبال خوب چهره‌های شاخص روبه رو شد و اکنون در حال گزینش و چینش افراد هستیم تا در انتخابات پیش رو نمایندگان جامعه کارگری را نیز در پارلمان شهری، به دور از طیف و گرایش های سیاسی و تنها با هدف رفع دغدغه مشکلات قشر محروم جامعه داشته باشیم. انتهای پیام منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۲۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود