Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در افتتاح دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده که به صورت مجازی با حضور نژادزمانی سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان و اساتید دوره در محل هتل پارس کرمان آغاز شد، ضمن خیرمقدم به حضار شرکت کننده در این دوره ملی چه به صورت حضوری و چه وبیناری گفت: خداوند منان را سپاسگزاریم که به استان کرمان این توفیق را داد تا بتوانیم میزبان این دوره باشیم و تشکر می‌کنیم از اعتمادی که مجموعه وزارت و جوانان به ویژه تندگویان، خانم کریمی و همکارانشان در حوزه معاونت جوانان به استان کرمان داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: افتخار داشتیم در سال ۹۹، سه طرح ملی را در این استان افتتاح کنیم که یکی از این طرح ها، سامانه ملی امید زندگی بود که یک سامانه مشاوره ایست و کاملاً مرتبط با برنامه امروز است.

پاریزی ابراز امیدواری کرد: با تبلیغاتی که در بخش‌های مختلف در بحث فراگیر شدن فرهنگ استفاده از مراکز مشاوره برای اقشار مختلف جامعه می‌شود، بتواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی و بهبود وضعیت زندگی اقشار مختلف جامعه در بخش‌های گوناگون کمک کند.

او هدف از برگزاری این دوره را ارتقای سطح دانش و مهارت مجموعه مدیران و مشاوران شاغل در مراکز تخصصی عنوان و تصریح کرد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های به روز و علمی اساتید و مدرسان دوره بتوانیم شاهد بازخورد مناسب در حوزه کاری مراکز مشاوره باشیم.

پاریزی بیان کرد: از مجموعه عزیزانی که برای برگزاری این دوره همراهی و کمک کردند به ویژه خانم کریمی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی حوزه جوانان وزارت و معاون وی تشکر و قدردانی می‌کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان ابراز امیدواری کرد: برگزاری این دوره بتواند به افزایش سطح مهارت، افزایش سطح علمی مراکز مشاوره ما و همه دستگاه‌های متولی که در سطح کشور و استان مسئولیت اجتماعی دارند کمک کنند تا روز به روز فرهنگ استفاده از مراکز مشاوره نهادینه شود.

پاریزی افزود: با توجه به شرایط روزمرگی زندگی مردم و شرایط حاکم بر جامعه نیاز داریم این فرهنگ را به عنوان یک فرهنگ فراگیر نهادینه کنیم تا عامه مردم بتوانند برای مشکلاتشان از مراکز مشاوره استفاده کنند و قطعا نیاز است و امیدواریم بتواند تأثیر بسزایی بر ارتقاء کیفیت زندگی همه مردم بگذارد.

او از همه کسانی که حضوری و وبیناری این دوره را دنبال می‌کنند، تشکر و قدردانی کرد و بیان داشت: امیدواریم بتوانید بهترین بهره برداری را از این دوره با توجه به وجود اساتید مجرب آن، داشته باشید و نهایت استفاده را ببرید.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان ازدواج جوانان آسیب های اجتماعی مراکز مشاوره استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا،‌ طبق ماده پنج قانون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، مشاوران و روانشناسان برای هرگونه اشتغال در حرفه خود باید دارای‌ پروانه از سازمان نظام روانشناسی باشند.

اما خرداد ماه سال ۱۴۰۱ بود که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اسامی افراد غیر روانشناس و فاقد مجوز را در قالب سه لیست منتشر کرد که در نوبت اول ۱۴۴ نفر، نوبت دوم ۶۱ نفر و در نوبت سوم ۲۱۹ فرد یا صفحه مجازی که به صورت غیرقانونی در حیطه روان‌شناسی فعالیت می‌کردند را شامل می‌شد؛‌ این اعداد رقمی بالغ بر ۴۵۶ فرد یا صفحه مجازی بود که نه تنها مجوز و پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نداشتند بلکه بعضا تحصیلات مرتبط با روانشناسی نیز نداشتند.

در همان زمان رئیس وقت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه اسامی اعلام شده از بین ۴۵۰۰ روانشناس‌نما شناسایی شده منتشر شده و اسامی باقی روانشناس‌نماها به زودی منتشر می‌شود، از ارسال این اسامی به قوه قضائیه خبر داد و گفت: هم اکنون بر قوه قضائیه واجب است به این امر ورود کرده، این افراد را فرا بخواند و احضار کند.

اما، علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به فعالیت روانشناسان نماها به ایسنا اظهار می‌کند: در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شناسایی و منتشر شد؛ این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشت چراکه هنوز این روانشناس نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: اگرچه این روانشناس نماها معرفی شدند اما اتفاق خاصی درخصوص توقف فعالیت آنها نیفتاده است، این در حالی است که مهم‌ترین عاملی که می‌تواند بر توقف فعالیت روانشناس‌نماها اثرگذار باشد، ارتقای سواد سلامت روانی جامعه است، به عبارتی دیگر مردم باید به قدری آگاهی‌شان افزایش پیدا کند تا بتوانند روانشناسان واقعی را از روانشناس نماها تشخیص دهند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: افزون بر آن مردم می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، روانشناسان دارای پروانه را شناسایی کنند.

دیگر خبرها

  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟