Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه نایب رئیس خانه معدن کرمانشاه با بیان اینکه حقوق دولتی معادن از اواخر سال گذشته به طور میانگین نزدیک به 600 درصد افزایش داشته، این میزان افزایش را ظلم در حق معادن کرمانشاه دانست.

محمدرضا کارگر در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه از اواخر سال گذشته افزایش چند برابری حقوق دولتی برای معادن در نظر گرفته شده، اظهار کرد: این افزایش برای معادن مختلف به طور میانگین نزدیک به 600 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلیل این افزایش ناگهانی حقوق دولتی گفت: از آنجایی که حقوق دولتی معادن طی سنوات گذشته افزایش نداشته و یا افزایش آن بسیار ناچیز بوده، اکنون به طور ناگهانی این افزایش اعمال شده و چون روند افزایش آن با شیب ملایمی نبوده، فشار مضاعفی به معادن وارد می‌کند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت کرمانشاه با بیان اینکه فشار این افزایش حقوق دولتی برای برخی معادن بسیار بیشتر است، عنوان کرد: معادنی مانند سنگ لاشه که کاربرد و فروش چندانی ندارند و یا معادن قیرطبیعی که با ارزان شدن قیمت نفت قیمت فروش محصولات آنها پایین آمده از این افزایش بیشتر آسیب می‌بییند و فشار آن ممکن است برای برخی معادن دیگر از جمله مس، فولاد و... که کاربرد و فروش بیشتری دارند، کمتر باشد.

کارگر با بیان اینکه افزایش قابل توجه حقوق دولتی معادن در حق استان‌هایی مانند کرمانشاه که از نظر معادن چندان غنی نیست، ظلم است، تاکید کرد: در استان کرمانشاه مجموع معادن فعال اعم از قیرطبیعی، سنگ تزئینی، سنگ لاشه و ... فقط 150 تا 160 معدن است که اگر این افزایش حقوق دولتی اعمال شود ممکن است تعداد بیشتری از معادن استان دچار رکود شوند.

نائب رئیس خانه معدن کرمانشاه با اشاره به اینکه برای برخی از انواع مواد معدنی دست استان‌ها باز گذاشته شده و رقم قطعی برای حقوق دولتی اعلام نشده، از پیگیری‌های جدی در استان خبر داد تا بتوان این افزایش حقوق دولتی را تعدیل کرد و فشار کمتری به معادن وارد شود.

کارگر از طرح این معضل در جلسه شورای معادن استان به ریاست استاندار خبر داد و عنوان کرد: مقرر شد نامه‌ای برای پیگیری این موضوع با امضا استاندار به وزارت صمت ارسال شود تا فکری به حال استان‌هایی از جمله کرمانشاه که از نظر معادن غنی نیستند، بشوند.

وی یادآور شد: در این نشست از نظرات کارشناسی اعضای خانه معدن، نظام مهندسی معدن، کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و پیشکوستان و فعالان عرصه معدن نیز استفاده شد و امیدواریم با این پیگیری‌ها وضعیت افزایش حقوق دولتی برای معادن کرمانشاه کمی بهتر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه معدن افزایش حقوق دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ برابری مصرف برق با استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، عبدالامیر یاقوتی اظهار کرد: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مؤلفه‌های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه‌های برق به گونه‌ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تأمین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مؤلفه‌های مهم مصرف، سامانه‌های سرمایشی و کولرها است.

وی افزود: تعرفه برق در ایران به ۵ اقلیم دسته بندی شده که ۴ اقلیم آن گرم و دارای ویژگی‌های خاص بوده و یک اقلیم نیز غیر گرم یا مناطق عادی است که بخش عمده‌ای از جغرافیای کشور را شامل می‌شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهرهای غربی، شیراز و … عمدتاً در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمای هوا و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه‌گیری می‌کنند. همچون حداکثر دمای مرطوب‌، کولرهای آبی می‌توانند دمای مطلوب بین ٢١ تا ٢٥ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تأمین کنند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولرآبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعاً حدود ١۵۰ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می‌شود، مصرف برق ماهیانه در ماه‌های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می‌رساند.

به گفته یاقوتی، الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می‌کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماه‌های گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه یک قبض معمول برای زیر الگوی مصرف طوری طراحی شده که متناسب با درآمد و ویژگی اقتصادی کسانی که این الگو را رعایت می‌کنند، باشد، گفت: این قبض معمولاً در یک ماه ٣٥ هزار تا ٣٧ هزار تومان می‌شود و از آنجایی که قبض‌های ما هر دو ماه یک بار صادر می‌شود، به طور متوسط در تابستان حدود ٧٠ هزار تومان و به همراه ارزش افزوده و سایر مؤلفه‌های موجود حدود ٨٠ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر تاکید کرد: با همه این اوصاف اگر مشترکی از کولر گازی استفاده کند معمولاً مصرف سرمایش آن حدود ٦ تا ٧ برابر این مقدار می‌شود و با توجه به ویژگی خاص کولر گازی که به صورت نقطه‌ای خنک می‌کند، حداقل ٨٠٠ کیلووات ساعت صرفاً برای مصرف سرمایشی در یک خانه معمولی استفاده می‌شود که با توجه به مصرف سایر تجهیزات برقی، متوسط مصرف ماهانه قریب ٩٠٠ تا ١٠٠٠ کیلووات ساعت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این میزان مصرف بیش از ٣ برابر مصرف مشترکی با همان ویژگی‌ها و همان تجهیزات خانگی است که به جای کولر گازی از کولر آبی استفاده می‌کند؛ این مقدار مصرف موجب افزایش پلکانی تعرفه برق مصرفی می‌شود، یعنی وقتی که مشترک برق در پله‌های بیش از الگو قرار می‌گیرد نرخ برق زیاد می‌شود.

یاقوتی تصریح کرد: در واقع در دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت هر کیلووات ساعت به طور متوسط ١٢٠ تومان در قبوض برق مشترکان محاسبه می‌شود، اما در دامنه ٩٠٠ یا ١٠٠٠ کیلووات ساعت، مشترک باید به ازای هر کیلووات ساعت ١٠٠٠ تومان یعنی حدود ٨ برابر بیشتر هزینه برق را بپردازد، بنابراین مصرف ٣ برابر و افزایش نرخ ٨ برابری سبب افزایش ٢٤ برابر قبض برق مشترکانی که کولر گازی استفاده می‌کنند خواهد شد. به عبارتی قبض برق این مشترکان در دوره ٢ ماهه بیش از ٢ میلیون تومان می‌شود.

یاقوتی تاکید کرد: قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالای ٢ میلیون تومان پیش‌بینی می‌شود در حالی که امکان استفاده از کولر آبی و هزینه به مراتب کمتر برای تمام مشترکان در مناطق عادی وجود دارد.

کد خبر 6089152 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ برابری مصرف برق با استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف
  • منشی زن در ادارات دولتی ممنوع شد
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • بکارگیری منشی‌های خانم در این استان ممنوع شد!
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی