Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@13:12:41 GMT

واکنش ماکرون ومرکل به اقدام آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۴۴۱۰

واکنش ماکرون ومرکل به اقدام آمریکا

رئیس جمهور فرانسه و صدر اعظم آلمان گزارش‌های اخیر درباره اقدام آمریکا و دانمارک در جاسوسی از سیاستمداران اروپایی را غیرقابل قبول توصیف کرد. ناطقان:  امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، در واکنش به گزارش‌ها درباره جاسوسی آمریکا از سیاستمداران اروپایی، این اقدام را «غیرقابل قبول» توصیف کرد.


وی در پایان شورای وزیران آلمان- فرانسه گفت: «این موضوع در میان متحدان، حتی کمتر از متحدان و در میان شرکای اروپایی، غیرقابل قبول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس جمهور فرانسه اضافه کرد وی منتظر توضیح از آمریکا و دانمارک درباره این گزارش است.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، نیز موضع ماکرون درباره این موضوع را تایید کرد.

یک‌شنبه رسانه‌های آلمان و دانمارک اعلام کردند آژانس امنیت ملی ایالات متحده (NSA) با همکاری با واحد اطلاعات خارجی دانمارک از مقام‌های ارشد کشورهای همسایه، از جمله مرکل جاسوسی کرده است. در گزارش جدید همچنین مشخص شده که آمریکا از پیر اشتینبرک، کاندیدای صدارت وقت حزب سوسیالیست چپ میانه آلمان (SPD)، نیز جاسوسی کرده است.

در همین راستا، اشتفان سایبرت، سخنگوی دولت آلمان، امروز در نشست خبری گفت در حال پیگیری گزارشی مبنی بر همکاری ایالات متحده با دانمارک در رابطه با جاسوسی از مقام‌های ارشد کشورهای همسایه، از جمله آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، هستیم.

سخنگوی دولت آلمان افزود: «دولت فدرال این گزارش را مورد توجه قرار داده و با تمام سازمان‌های مرتبط دولتی و بین‌المللی در تماس است.»

دولت فرانسه نیز روز دوشنبه در واکنش به گزارش‌ها درباره جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از رهبران ارشد اروپا با کمک سرویس جاسوسی دانمارک، این مسئله را در صورت اثبات «بسیار جدی» خواند.

کلمنت بون، وزیر امور اروپای فرانسه، به رادیو فرانسه اینفو گفت: «این مسئله بسیار جدی است، باید ببینیم آیا شرکای ما در اتحادیه اروپا، دانمارکی‌ها، در همکاری با سرویس‌های آمریکایی مرتکب خطا شده‌اند.»

وی افزود: «در صورتی که مشخص شود آمریکا از رهبران اتحادیه اروپا جاسوسی می‌کرده، این (مسئله) بسیار جدی خواهد بود.»

به دنبال افشای نقش سرویس جاسوسی دانمارک در جاسوسی از همسایگان این کشور، دولت‌های نروژ و سوئد از کپنهاگ توضیح خواستند. وزیر دفاع سوئد در این خصوص گفت: «ما خواهان آن هستیم که درباره مسائل مرتبط با شهروندان، شرکت‌ها و منافع سوئدی کاملاً مطلع شویم. سپس باید ببینیم پاسخ طرف سیاسی در دانمارک چگونه به نظر می‌رسد.»

همتای نروژی او هم در واکنش به جاسوسی آمریکا از سران اروپا با کمک سرویس جاسوسی دانمارک گفت ما همه ادعاها را جدی می‌گیریم. هر دو نفر تاکید کردند ترین برامسن، وزیر دفاع دانمارک، در مطلع کردن آن‌ها از جاسوسی آژانس امنیت ملی ایالات متحده (NSA) از همسایگان دانمارک کوتاهی کرده است.

همچنین وزارت دفاع سوئد با پاریس و برلین، که سیاستمداران و مقامات ارشد آن‌ها هم هدف جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا قرار گرفته‌اند، رسماً تماس برقرار کرد.

به گزارش وبگاه شبکه خبری دویچه وله، افشای جاسوسی ایالات متحده از متحدان خود برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ آشکار شد، اما اکنون روزنامه‌نگاران به گزارش‌هایی با جزئیات بیشتری دسترسی پیدا کرده‌اند. این گزارش نشان داد دانمارک متحد و همسایه نزدیک آلمان در همکاری با سرویس جاسوسی آمریکا، صدراعظم و رئیس‌جمهور آلمان را هدف قرار داده بود.

این چندین بار است که خبر جاسوسی آمریکا از آلمان رسانه‌ای می‌شود. پیش‌تر مقام‌های آلمان یک نفر را به اتهام جاسوسی برای آمریکا بازداشت کرده بودند. رسانه‌های آلمان در آن موقع گزارش کردند مظنون یکی از کارکنان سازمان اطلاعات برون‌مرزی آلمان بود که به مدت دو سال برای آمریکا هم جاسوسی می‌کرده است.
منبع: تابناک برچسب ها: واکنش ، مرکل ، ماکرون ، ناطقان ، دانمارک ، اروپا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: واکنش مرکل ماکرون ناطقان دانمارک اروپا آژانس امنیت ملی جاسوسی آمریکا ایالات متحده سرویس جاسوسی رئیس جمهور گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۴۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دستگیری دانشجویان آمریکایی در جریان جنبش اعتراضی در حمایت از فلسطین آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ‌ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به  اخبار منتشره در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر دستگیری حداقل 900 نفر از معترضان توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" خواند.

طبق گزارش "ای‌بی‌سی آریزونا"، از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در 18 آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر ایالات متحده به 1000 نفر رسیده است.

این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه برپا کنند.

فیلم‌هایی از پلیس آمریکا که در کالج‌های مختلف حاضر شده‌ تا تظاهرات‌ها حامیان فلسطین را متلاشی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمانانتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش تند دانشجویان به حضور سفیر آلمان در موزه فلسطین | ویدئو
  • واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • دیوان بین‌المللی کیفری بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند علیه اسرائیل اقدام کند
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود